Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری، اسحاق جهانگیری روز یکشنبه در جلسه بررسی نحوه تأمین ارز کالاهای اساسی و ضروری با اشاره به گزارش‌های ارائه شده، روند تخصیص ارز برای تأمین دارو و کالاهای اساسی را رضایت‌بخش توصیف کرد و گفت: خوشبختانه با همکاری خوب بانک مرکزی و وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی، دغدغه و نگرانی برای تأمین کالاهای اساسی و دارو وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهوری با اشاره به گزارش وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای حل مشکل کمبود انسولین در کشور و اقدامات انجام شده این وزارتخانه برای تأمین واکسن آنفلوآنزا  اظهارداشت: معمولاً در فصل پاییز مطالبه جدی برای واکسن آنفلوآنزا وجود دارد و لازم است از هم اکنون برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود تا مردم نسبت به تأمین این واکسن اطمینان‌خاطر داشته باشند.

وی از بانک مرکزی نیز به خاطر تعامل مناسب و همکاری برای تأمین ارز مورد نیاز دستگاه‌های متولی تأمین دارو و کالاهای اساسی قدردانی کرد و گفت: بانک مرکزی با وجود فشارها و محدودیت‌های ارزی، عملکرد مناسبی در تأمین ارز مورد نیاز کشور داشته که قابل تقدیر است.

جهانگیری با تأکید بر اهمیت و ضرورت تأمین دارو و کالاهای اساسی در کشور و لزوم اطمینان بخشی به جامعه در خصوص عدم کمبود اقلام ضروری در کشور، از بانک مرکزی، وزارتخانه‌های صمت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی خواست روند مناسب تأمین دارو و کالاهای اساسی را با جدیت استمرار بخشند تا مردم دغدغه‌ای در خصوص کمبود این کالاها نداشته باشند.

در این جلسه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از همکاری‌های بانک مرکزی گزارشی از روند تأمین دارو در کشور ارائه کرد و گفت: خوشبختانه با همکاریهای بانک مرکزی گره‌های بزرگی در بخش تأمین مواد اولیه دارو باز شد و امروز دغدغه و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

دکتر نمکی از رفع مشکل کمبود انسولین در کشور خبر داد و  گزارشی از تلاش‌ها و اقدامات انجام شده برای واردات و تأمین واکسن آنفلوآنزا ارائه کرد.

کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی هم گزارشی از آخرین وضعیت ذخایر نهاده ها نظیر ذرت، جو، کنجاله، روغن خام و دانه های روغنی ارائه کرد و گفت: خوشبختانه با برنامه‌ریزی های انجام شده مشکل و نگرانی در تأمین این اقلام نخواهیم داشت.

نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت هم  گزارشی از وضعیت ذخایر ۲۰ قلم از کالاهای اساسی، میزان ثبت سفارش، تخصیص ارز و ترخیص این کالاها ارائه کرد.

در ادامه این جلسه رییس سازمان بنادر و کشتیرانی و رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران گزارشی از آخرین وضعیت موجودی کالای اساسی در بنادر کشور، آمار شناورهای حامل کالاهای اساسی در لنگرگاه ها و بنادر و آمار موجودی اقلام ضروری به تفکیک نوع کالا ارائه کرده و به مقایسه روند تخلیه کالاهای اساسی از کشتی و بارگیری این اقلام پرداختند.

در این جلسه که رییس سازمان غذا و دارو نیز حضور داشت، نحوه تأمین ارز مورد نیاز دارو و کالاهای اساسی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد دستگاه‌های متولی تأمین دارو و کالاهای اساسی هماهنگی‌های لازم را با بانک مرکزی برای تأمین ارز مورد نیاز خود داشته باشند تا بر اساس برنامه‌زمان بندی و اولویت‌های تعیین شده، ارز مورد نیاز تخصیص پیدا کند.

برچسب‌ها سازمان غذا و دارو وزارت صنعت معدن و تجارت گمرک جمهوری اسلامی ایران اسحاق جهانگیری بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو وزارت صنعت معدن و تجارت گمرک جمهوری اسلامی ایران اسحاق جهانگیری بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان غذا و دارو وزارت صنعت معدن و تجارت گمرک جمهوری اسلامی ایران اسحاق جهانگیری بهداشت درمان و آموزش پزشکی تأمین دارو و کالاهای اساسی تأمین ارز مورد نیاز درمان و آموزش پزشکی بانک مرکزی برای تأمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۷۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حیدر محمدی، در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران، گفت: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می شود، افزود: یکی از مؤلفه های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

محمدی با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین، «رزان سلوطه» معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه، گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت های خوبی در زمینه های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن های موردنیاز، ما را یاری کند.

کد خبر 6093750 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود