Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن نوتاش امروز در رویداد مجازی ارائه نیازهای فناورانه صنعت برق که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد در خصوص نحوه حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکتهای دانش بنیان در تمام مراحل تولید  گفت: وظیفه صندوق نوآوری در اکوسیستم نوآوری حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است و در تمام چرخه تولید محصول از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: ابزارهای مالی صندوق نوآوری در تمام چرخه تولید محصول از ایده تا ورود به بازار در خدمت شرکت‌های دانش بنیان است.

 مدیر پذیرش صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی به چهار دسته تقسیم می شود، گفت: این خدمات در حوزه ارائه تسهیلات ضمانتنامه، سرمایه گذاری و توانمندسازی هستند.

وی با اشاره به ارائه تسهیلات که یکی از خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی محسوب می شود، گفت: این تسهیلات برای نمونه سازی قبل از تولید صنعتی، تولید صنعتی، سرمایه در گردش، اشتغال زایی، اسناد خزانه اسلامی، تأمین دفتر کاری، لیزینگ و استصناع مصنوعی به فناوران از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی ارائه می شود.

وی با اشاره به تسهیلات توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: این تسهیلات در حوزه آموزش، مشاوره، توسعه بازار، استاندارد و تأییدیه، حفاظت از مالکیت فکری، رویدادها و شبکه سازی، رتبه بندی رقابت پذیری و کمک هزینه تحقیق و توسعه به فناوران اعطا می شود.

 مدیر پذیرش صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه با همکاری ۱۲ بانک بیش از سه برابر منابع اهرمی شده، به شرکت های دانش بنیان تسهیلات اعطا شده است، خاطرنشان کرد: با پرداخت ۴۴۰ میلیارد تومان تسهیلات به ۲۲ صندوق پژوهش و فناوری، زمینه فعالیت گسترده این صندوق ها در سراسر کشور فراهم شد.

وی با اشاره به مبلغ ضمانتنامه صادر شده از آذرماه ۹۷ تاکنون به شرکت های دانش بنیان تأکید کرد: صدور ضمانتنامه از طریق شبکه بانکی و مورد پذیرش کلیه کارفرمایان با ایجاد شرایط ترجیحی برای شرکت ها انجام شده که این میزان ۳۷ برابر عملکرد صندوق نوآوری و شکوفایی گذشته است.

وی گفت: در سال ۹۸، ۱۱ میلیارد تومان حمایت بلاعوض برای بیش از سه هزار درخواست شرکت های دانش بنیان اعطا شده است.

افزایش ۴برابری ارائه تسهیلات بلاعوض به فناوران

 مدیر پذیرش صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: میزان حمایت بلاعوض صندوق در سال ۹۸ بیش از ۴ برابر سالهای قبل بوده که در سه ماهه ابتدایی امسال، هزار و ۲۰۰ درخواست برای دریافت خدمات توانمندسازی ثبت شده است.

نوتاش در مورد تسهیلات نمونه‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز گفت: این تسهیلات برای ساخت نمونه اولیه محصول بوده و منجر به ظرفیت‌سازی برای ورود به بازار محصولات دانش بنیان می‌شود که حمایت صندوق تا ۱۰۰ درصد هزینه‌های مورد نیاز برای نمونه‌سازی است. 

نوتاش با اشاره به معیارهای تأثیرگذار در میزان و نوع تضامین در انتهای فرآیند ارزیابی شرکت ها، خاطرنشان کرد: برای ارائه ضمانت نامه مبلغ تسهیلات مصوب، وضعیت اعتباری شرکت، وضعیت مالی و ریسک های طرح و شرکت مورد ارزیابی قرار می گیرند.

وی در خصوص ارائه تسهیلات نمونه سازی گفت: این تسهیلات برای نمونه سازی صنعتی یک محصول دانش بنیان، حمایت از ارتقا یا توسعه نمونه مهندسی این محصول، ظرفیت سازی برای ورود محصولات به بازار، تأییدیه فنی و تست عملکرد نمونه محصول در شرایط واقعی و فرآیندهای صرفاً تحقیق و توسعه اختصاص می یابد.

 مدیر پذیرش صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه تا ۱۰۰ درصد هزینه های مورد نیاز برای نمونه سازی از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت می شود، اظهار داشت: باید حداقل یک نمونه آزمایشگاهی ازمحصول دانش بنیان تأیید شده باشد.

نوتاش در خصوص فعالیت های قبل از تولید صنعتی تصریح کرد:  این تسهیلات با نرخ بهره ۱۱ درصد به شرکت ها اعطا می شود که دوره بازپرداخت آن ۵ ساله است.

وی در خصوص تسهیلات فروش اقساطی، لیزینگ، استصناع تأکید کرد: این تسهیلات با هدف توسعه بازار محصولات دانش بنیان از طریق تأمین خریدار اعطا می شود؛ نرخ ا ین تسهیلات ۹ درصد است و دوره تنفس سه ساله دارد.

 مدیر پذیرش صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص تسهیلات صنایع در گردش، گفت: این تسهیلات در هزینه های اجرای قراردادهای جاری، هزینه های تولید سالانه محصولات دانش بنیان براساس برآورد فروش شرکت و خرید مواد اولیه، دستمزد، اجاره محل و غیره توسط شرکت ها مصرف می شود.

وی در خصوص اعطای سرمایه در گردش بانکی خاطرنشان کرد: این تسهیلات برای ارزیابی مالی و اعتباری شرکت، تعیین تضامین توسط بانک، حمایت تا ۷۰ درصد فروش دانش بنیان، تسهیلات بیش از ۱۰ میلیارد ریال اعطا می شود.

کد خبر 4966377 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان لیزینگ صندوق نوآوری و شکوفایی ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان نوآوری فناوری نانو فناوری فضایی فیس بوک امنیت اطلاعات ناسا ماهواره گوشی هوشمند شبکه اجتماعی ایالات متحده آمریکا صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان برای نمونه سازی ارائه تسهیلات اعطا می شود مدیر پذیرش شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۸۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی درباره فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.   نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد، ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.   وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.   اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبر‌های خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولت برای آتش‌سوزی شفت