Web Analytics Made Easy - Statcounter

نانوذرات پلیمری ساخته شده که با استفاده از آن می‌توان شایع‌ترین نوع سرطان کبد را با اثربخشی بالا از بین برد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، کارسینوم هپاتوسلولار (HCC) یکی از شایع‌ترین نوع سرطان‌های کبد است که در لیست تهاجمی‌ترین نوع تومور‌های سرطانی قرار دارد. بسیاری از روش‌های شیمی‌درمانی فعلی به دلیل نفوذ ضعیف دارو درون تومور‌های صلب سرطانی اثربخشی بالایی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین به دلیل فقدان دسترسی به تومور، غیرانتخابی بودن دارو و مقاومت دارویی تومور مقابله با این بیماری با روش‌های رایج بسیار دشوار است.

در جستجو برای روش‌های جدید، محققان موسسه فناوری ایندیا در بمبئی، نانوذرات پلیمری چندکاره را طراحی کرده‌اند که می‌تواند برای مقابله با کارسینوم هپاتوسلولار استفاده شود. این روش که یک پلتفورم مبتنی بر فناوری‌نانو است به‌صورت پتنتی به ثبت رسیده است. در این پتنت محققان نشان دادند که چگونه می‌توان نانوحامل پلیمری چندمنظوره تولید کرد.

این نانوذرات پلیمری چند منظوره، زیست‌سازگار بوده و می‌تواند میکروتیوبول‌ها، تیروزین کیناز‌ها را هدف قرار دهد. از سوی دیگر، این ذرات دارای حساسیت بالایی بوده و می‌توان برای تصویربرداری از آن‌ها استفاده نمود.

پژوهشگران به مطالعه برهم‌کنش درون سلولی این نانوذرات با سلول‌های کارسینوم هپاتوسلولار پرداختند. مطالعات عمیق‌تر نشان داد که این نانوذرات پلیمری چندمنظوره منجر به تقویت اثرات تکثیر سلول‌ها، آپوپتوز، ضدآنژیوژنیک و تجمع میکروتوبول‌ها شده و نسبت به روش‌های درمانی منفرد اثربخشی بالاتری دارند.

استفاده از این نانوذرات موجب می‌شود تا بیان پروتئین تیروزین کیاناز در سلول‌های کارسینوم هپاتوسلولار به شدت کاهش یابد. از آنجایی که این نانوذرات چندکاره هستند می‌توان با حساسیت بالا و به‌صورت زنده آن‌ها را درون سلول‌های کارسینوم هپاتوسلولار رهگیری کرد. برای استفاده از این فناوری در بخش درمان لازم است تا ایمنی و اثربخشی این نانوذرات در درمان سرطان کبد به‌صورت بالینی مورد ارزیابی قرار گیرد. این تیم تحقیقاتی به دنبال همکاری با شرکت‌های زیست‌دارویی بوده تا انتقال فناوری برای فرمولاسیون این دارو در بخش خصوصی انجام شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو نانوذرات پلیمری سرطان کبد درمان سرطان نانوذرات پلیمری ترین نوع سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۹۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • واکنش جمشیدی به مقابله با دانشجویان آمریکایی
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • شایع ترین نوع سرطان در استان