Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی گفت: از محل اعتبارات سال 99 حدود 46 میلیارد تومان در استان اعتبار وجود دارد که تا پایان تیرماه جاری باید جذب و توزیع شود.

داود بهبودی در سومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد اقتصاد مقاومتی استان در سال 99 که به شکل مجازی برگزار شد، اظهار کرد: اعتبارات تبصره 19 در استان مبلغ قابل توجه و بهره‌مندی از آن منوط به عقد قرارداد مشارکت با بخش خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این اعتبارات برای فعالسازی و حمایت از طرح‌های سرمایه گذاری، در حال بهره برداری، نیمه تمام، خاتمه یافته و حتی جدید در جهت واگذاری آن‌ها به بخش خصوصی اختصاص می یابد.

وی افزود: از محل اعتبارات سال 99 حدود 46 میلیارد تومان در استان اعتبار وجود دارد که در شورای برنامه ریزی باید تصویب و توزیع شود؛ البته از محل این اعتبارات دولت حداکثر 30 درصد از منابع یک طرح را پشتیبانی می‌کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در عین حال خاطرنشان کرد: اعتباری در حدود 200 تا 250 میلیارد تومان به شکل اهرمی با این منابع در استان قابل مدیریت است.

وی تاکید کرد: برای استفاده از این اعتبارات و عقد قرارداد فقط تا پایان سال مالی مهلت وجود دارد؛ بنابراین دستگاه‌های اجرایی هر چه سریع‌تر باید طرح‌های مشمول این آیین نامه را شناسایی کرده و با لحاظ حداکثر 30 درصد تعهد دولت و 70 درصد آورده بخش خصوصی شرایط لازم برای عقد قرارداد طرح‌ها را فراهم کنند.

بهبودی تشریح کرد: اگر بتوانیم با این 46 میلیارد تومان نزدیک به 200 پروژه را از سمت دولتی به سمت بخش خصوصی هدایت و توجیه پذیر کنیم گام بزرگی در جهت ایجاد اشتغال و رونق و جهش تولید برداشته‌ایم.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، گزارش عملکرد سال 1398 و برنامه‌های سال 1399 کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی و عشایری، گزارش طرح «ارائه راهبرد عملی برای توسعه اشتغال روستائی 65 روستای منتخب» و گزارش طرح محرومیت زدائی بسیج سازندگی از جمله موارد مطروحه در جلسه امروز بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اعتبار جذب اعتبارات استان سال مالی سرمايه گذاري میلیارد تومان برنامه ریزی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۱۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم تدوین و اجرای برنامه اقدام مشترک برای حضور آحاد مختلف مردم در باغ موزه دفاع مقدس در تبریز با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد.

مالک رحمتی، در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه‌ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند. 

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می‌دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید اهتمام ویژه‌ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت‌های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه‌ای وارد شده، آن را متحول کرده است. 

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه‌ای برای کمک به رونق فعالیت‌های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت‌های بودجه‌ای استانی و ملی استفاده می‌کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند. 

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارائه کردند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند