Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کردستان، محمد فرهاد اظهار داشت: در شهرستان بیجار ۲۲۹ روستای دارای سکنه وجود دارد که از این تعداد ۱۳۱ روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب استان قرار دارند و از این تعداد پنج روستا به صورت ثابت و ۴۶ روستا هم به صورت مقطعی نیاز به آبرسانی سیار دارند که این کار به طور مداوم انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر ساله شرکت آب و فاضلاب استان برنامه‌های منظمی را جهت پوشش مناطق محروم در دست اجرا دارد که اعتبار آنها از دو محل صندوق توسعه ملی و اعتبارات استانی و بر اساس تعریف پروژه‌های جدید تأمین و هزینه می‌شود.

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب کردستان با اشاره به اینکه افق پیشرفت و تعریف پروژه بر اساس میزان اعتبارات است، ادامه داد: هدف بزرگی را دنبال می‌کنیم که پوشش همه روستاهای باقیمانده و محروم از آب شرب لوله‌کشی به صورت ثابت است و این امر در شهرستان بیجار نیازمند اعتباری بیش از ۴۹۰ میلیارد ریال است.

فرهاد در خصوص ساماندهی فاضلاب روستاهای بیجار نیز بیان کرد: اولویت با روستاهایی است که در حوضه سدها قرار دارند که در شهرستان بیجار ۲۸ روستا در حوضه دو سد تلوار و گلبلاغ قرار دارند و اعتبار موردنیاز جهت اجرای تأسیسات، شبکه و خط انتقال فاضلاب در این ۲۸ روستا ۸۲ میلیارد ریال است.

کد خبر 4966978

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب کردستان آب شرب آبرسانی روستایی ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان شهرکرد بیرجند ایلام خطبه های نماز جمعه استانداری سمنان دهه کرامت ستاد مقابله با کرونا مجلس شورای اسلامی شرکت آب و فاضلاب قرار دارند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۵۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع فعالان حوزه آی سی تی کردستان گفت: برای توسعه اقتصاد دیجیتال و خدمات نرم‌افزاری مرزی بودن استان کردستان می‌تواند به عنوان یک مزیت مورد توجه قرار گیرد.

عابدی با اشاره به اینکه سال گذشته در 10استان کشور فعالیت دیجیتالی ویژه دانش‌آموزان انجام شد افزود: با همکاری وزارت آموزش و پرورش امسال 10 هزار دانش‌آموز کردستانی مهارت‌های دیجیتال را آموزش می‌بینند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: سال گذشته برای تأمین مالی شرکت‌ها در کشور 2هزارو 600میلیارد تومان اعتبار هزینه شد.

وی؛ در ادامه از احصا‌ء‌ مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه صنعت در استان کردستان و چاره‌اندیشی برای پیگیری و رفع آن‌ها از طریق وزارتخانه خبر داد.

سوری رییس پارک علم و فناوری استان هم عنوان کرد: 60 شرکت در استان کردستان در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت دارند.

کمبود تسهیلات و حمایتهای مالی از مطالبی بود که توسط صاحبان شرکتهای فناوری اطلاعات در این جلسه بیان شد.

دیگر خبرها

  • بهورزان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی در روستا‌ها
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • داروخانه‌های تیران بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد