Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده مرزبانی ناجا گفت: برای احداث جاده‌های مرزی، خاکریزها، کانال‌ها و انسداد مرزهای جنوب شرقی باید بودجه و اعتباری ویژه پیش بینی شود.

به گزارش خبرگزاری فارس سردار احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی ناجا در سفر به استان سیستان و بلوچستان در دیدار با احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان با تشریح آخرین وضعیت مرزهای کشور، گفت: اقدامات مطلوبی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در مرزهای جمهوری اسلامی ایران رخ داده است که برای تقویت و تجهیز بیشتر سرحدات کشور به اعتبارات ویژه ای نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اختصاص اعتبارات لازم برای انسداد مرزها، افزود: تقویت مرزهای جمعهوری اسلامی ایران در برقراری امنیت مطلوب برای شهروندان و مرزنشینان بسیار موثر خواهد بود و برای احداث جاده‌های مرزی، خاکریزها و کانال‌ها؛ نیازمند بودجه و اعتبار ویژه هستیم.

فرمانده مرزبانی ناجا بر احداث شهرک‌های مسکونی سازمانی تاکید و تصریح کرد: با توجه به حضور شبانه‌روزی مرزداران در برقراری امنیت در مرزهای کشور، می توان با ایجاد خانه های سازمانی، رفاه و آسایش را به مرزداران و خانواده های آنان هدیه کرد.

سردار گودرزی خاطر نشان کرد: یکی از اولویت های مهم نیروی انتظامی، توجه به یگان های مرزی استان سیستان و بلوچستان است که بحمدالله نیروهای مرزبانی استان با انگیزه بسیار بالا و با روحیه خدمتی مضاعف از سرحدات کشورمان حفاظت و پاسداری می کنند.

"احمدعلی موهبتی" نیز در این دیدار با اشاره به شرایط سخت خدمتی مرزبانان و پلیس در استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: 19 درصد از مرزهای جمهوری اسلامی ایران متعلق به این استان بوده و مرزداران ما در شرایط آب و هوایی سخت از سرحدات کشورمان پاسداری و حراست می کنند.

وی با اشاره به گستردگی مرزهای استان به مساحت 1650 کیلومتر، تصریح کرد: مرزبانی کاری تخصصی است و برای امنیت بیشتر سرحدات کشور، نیاز است مرزبانی تجهیز و تقویت شود، زیرا ما معتقدیم مرزبانی در خط مقدم جبهه قرار دارد و حفاظت از مرزهای ایران اسلامی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر شعار سال "جهش تولید" و برخورد با تخلفات سازمان یافته، مبارزه با قاچاق را از اولویت های استان  دانست و تاکید کرد: دستگاه های دخیل در حوزه مبارزه با قاچاق برای رونق بخشی اقتصادی و حمایت از تولیدات داخلی باید تلاش بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سردار احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی مرز بودجه ناجا سیستان بلوچستان سیستان و بلوچستان سرحدات کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۷۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور

به گزارش خبرآنلاین، جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی را درباره طرح جدید انسدد در مرزهای شرقی کشور ارائه کرد.

چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی سه ساله دیوار بتنی چهار متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی در گفت‌وگو با ایسنا درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آنها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902960

دیگر خبرها

  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • عکس | بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • کمیسیون عملیات مرزبانی در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • تصاویری از فرمانده بلندپایه سپاه در مرزهای سیستان و بلوچستان
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان