Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@16:43:16 GMT

نقدینگی بالا مانع از افت شاخص است

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۳۸۰۰۹

نقدینگی بالا مانع از افت شاخص است

خبرگزاری آریا - یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به تداوم ورود و حضور نقدینگی در تالار شیشه‌ای گفت: تا مادامی که نقدینگی در این بازار حضور داشته باشد، نباید منتظر افت شدید شاخص بورس و ریزش قیمت‌ها بود.
به گزارش خبرگزاری آریا ، رضا رحمتی با اشاره به تداوم رشد شاخص بورس و قیمت سهام شرکت‌ها در بازار سهام گفت: این موضوع که رکود حاکم بر سایر بازارها موجب شده تا رونق بازار سرمایه تدام داشته باشد، امری طبیعی و محرز هست؛ ضمن این که باید به این نکته هم توجه داشت که در شرایط فعلی، سرمایه‌گذاری در سایر بازارها نیز گران‌تر از بورس و بازار سهام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کارشناس بازار سرمایه در توضیح این موضوع اظهار کرد: در حال حاضر برای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن بودجه بسیار زیادی نیاز است و خرید خودرو و سرمایه‌گذاری در این بازار هم نیاز به نقدینگی بالایی دارد. از سوی دیگر برای سرمایه‌گذاری در بازار ارز و طلا نیز باید مبالغی را به این بازارها آورد که بالاتر از نقدینگی مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه است.
وی افزود: این در شرایطی است که با حداقل مبلغ 500 هزار تومان می‌توان در بازار سهام سرمایه‌گذاری کرد و به همین جهت با حداقل سرمایه نسبت به سایر بازارها این بازار در دسترس سرمایه‌گذاران است.
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: از سوی دیگر با توجه به تورم قابل توجهی که در سایر بازارها رقم خورده، این موضوع بسیار واضح است که بازار سرمایه نیز خود را همتراز تورم کند و این اتفاق به ادامه روند رو به رشد کلیت بازار سرمایه می‌انجامد.
رحمتی گفت: با توجه به موارد یاد شده ورود نقدینگی به تالار شیشه‌ای کماکان ادامه دارد و تا مادامی هم که نقدینگی در این بازار حضور داشته باشد، نباید منتظر افت شدید شاخص بورس و ریزش قیمت‌ها بود.
وی در توصیه با سهامداران بویژه تازه‌واردان به بازار سهام بیان کرد: علاوه بر ایجاد سبدی از سهام، به معامله‌گران پیشنهاد می‌شود بخشی از نقدینگی خود را در سهامی سرمایه‌گذاری کنند که از حجم معاملات روزانه بالا و به قولی نقدشوندگی خوب برخوردار باشند.
این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: البته با توجه به حضور شمار قابل توجهی از اقشار جامعه در بازار سهام و توجه به این موضوع که ریزش بازار همیشگی نیست، این روزها شاهد این مطلب هستیم که در روزهای اصلاحی بازار رسهام، این دسته از سهامداران اقدام به فروش سهام خود نمی‌کنند و همین موضوع نیز موجب شده تا اصلاح و استراحت کلیت بازار ادامه نداشته باشد.
به گزارش ایبنا ،رحمتی در پیش‌بینی تداوم روند رو به رشد شاخص بورس و کلیت بازار سهام اضافه کرد: با توجه به حجم بالای نقدینگی موجود در بازار سهام که خود را در قالب افزایش حجم و ارزش دادوستدها نشان می‌دهد، بدون شک روند و آتیه این بازار صعودی است؛ هر چند که به طور طبیعی در مقاطعی این بازار نیاز به اصلاح و استراحت نیز خواهد داشت.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کارشناس بازار سرمایه سرمایه گذاری بازار سهام سایر بازارها شاخص بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۸۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد

در ادامه روند کاهش دو روز گذشته، امروز (چهارشنبه) شاخص کل بورس با کاهش ۴۰۰۰ واحدی، در کانال دو میلیون و ۲۶۴ هزار واحد ایستاد.

به گزارش ایسنا، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را بدون نوسان آغاز کرد و در پایان معاملات، شاخص کل بورس اوراق بهادار ریزشی ۴۰۰۰ واحدی را تجربه کرد. در این میان شاخص کل هم‌وزن با رشد اندک، به ۷۵۰ هزار واحد رسید.

در بازار امروز ۲۹۵ هزار و ۲۵۹ معامله به ارزش ۴۰۰۰ میلیارد و ۳۲ میلیون تومان انجام شد

سه نماد فملی، فولاد و کچاد بیشترین تأثیر را در شاخص کل بورس داشتند. همچنین سه نماد شستا، ذوب و فملی نیز پرتراکنش ترین نمادهای بازار بورس بودند.

گفتنی است؛ حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۲۴۶ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

اما شاخص کل فرابورس رشد ۰.۳۷ درصدی را تجربه کرد و در کانال ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

در این بازار بیشترین حجم معاملات به گروه خودرو رسید و پس از آن بیشترین حجم معاملات به گروه فلزات اساسی اختصاص یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • محور اصلی کار خود را توجه به کسب‌وکار و اشتغال مردم گذاشته‌ام
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!