Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@07:14:27 GMT

افزایش تولیدات کشاورزی در استان کردستان

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۰۶۱۳

افزایش تولیدات کشاورزی در استان کردستان

بیش از ۱۷ هزار میلیارد ریال در بخش کشاورزی کردستان سرمایه‌گذاری، و تولیدات کشاورزی افزایش می یابد.

به گزارش خبرگزاری برنا، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: امسال با سرمایه گذاری ۱۷ هزار و ۹۸۳ میلیارد ریالی، ۱۸۳ هزار و ۳۹۸ تن به ظرفیت تولیدات محصولات کشاورزی این استان اضافه می‌شود.

محمدفرید سپری افزود: این میزان سرمایه گذاری در ۱۰ زیربخش کشاورزی شامل آب و خاک، زراعت، باغبانی، مکانیزاسیون، حفظ نباتات، دام و طیور، شیلات، توسعه بازرگانی، صنایع تبدیلی و ترویج انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپری گفت: منابع مالی این سرمایه‌گذاری‌ها از چهار محل شامل سه هزار و ۱۲۸ میلیارد ریال از محل تملک ملی، یک هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال از محل تملک استانی، ۱۳ هزار و ۳۰۸ میلیارد ریال از محل تسهیلات دولتی و ۲۹۲ میلیارد ریال نیز از محل خودیاری بهره‌برداران تامین خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: این سازمان در نظر دارد امسال برنامه‌های توسعه‌ای خود را به سمت تحقق اهداف جهش تولید سوق داده تا علاوه بر رسیدن به افزایش ۱۸۵ هزار و ۳۹۸ تنی محصولات، موجبات ایجاد هفت هزار و ۸۵۳ فرصت شغلی جدید و تثبیت ۴۰ هزار و ۳۰۵ شغل را فراهم کند.

وی یادآور شد: در این برنامه کاری بخش زراعت با پنج هزار و ۷۱۲ میلیارد ریال سرمایه گذاری بیشترین میزان پیش بینی را به خود اختصاص داده و پس از آن آب و خاک با چهار هزار و ۸۷ میلیارد ریال، دام طیور با ۲ هزار و ۷۸۹ میلیارد ریال و باغبانی با ۲ هزار و ۱۳۲ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

سپری تأکید کرد: انتظار می‌رود با تحقق این میزان سرمایه گذاری میزان تولیدات فعلی کشاورزی کردستان از ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تن به حدود سه میلیون و ۱۰۰ هزار تن برسد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کشاورزی کردستان کشاورزی کردستان میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۰۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی در کردستان

تین نیوز

معاون امور بازرگانی توسعه و تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: عملکرد ۱۲ ماهه این حوزه در سال گذشته نشان از تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، طه سمیعی گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان صادرات صورت گرفته از طریق گمرکات کردستان یک هزار و ۱۰۲ تن معادل با ۵۱۸ میلیون دلار بود و میزان صادرات صورت گرفته از طریق سایر گمرکات نیز ۴۹۱ هزار تن معادل ۳۱۳ میلیون دلار بوده است.

سمیعی به میزان واردات ثبت سفارش شده از طریق گمرکات کردستان اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ میزان واردات ۳۳ هزار و ۶۰۰ تن معادل با ۳۶۳ میلیون دلار بوده است.

وی بیان کرد: همچنین حجم ترانزیت صورت گرفته در سال گذشته از طریق گمرکات کردستان دو هزار و ۵۹۶ تن بوده که سه هزار و ۷۸۴ میلیون دلار ارزش داشته است.

سمیعی، جمع کل مبادلات تجارت خارجی در سال ۱۴۰۲ را ۴ هزار و ۲۲۳ تن عنوان کرد و ادامه داد: ارزش دلاری این میزان مبادله ۴ هزار و ۹۷۸ میلیون دلار بوده است.

وی، هدف صادراتی تعیین شده برای سال گذشته را ۴۸۸ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: عملکرد ۱۲ ماهه این حوزه در سال گذشته نشان از تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی دارد.

معاون امور بازرگانی توسعه و تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: مهمترین اقلام صادراتی از طریق گمرکات کردستان تخم خوراکی ماکیان، گوجه فرنگی زراعی، محصولات آهنی اسفنجی، تراکتور کشاورزی و سیب تازه بوده است.

سمیعی گفت: طلای خام، آلیاژ آلومینیوم کار نشده، دستگاه تهویه مطبوع ۲ تکه، قراضه و ضایعات انباره های سرب و قراضه و ضایعات آلومینیوم نیز از مهمترین اقلام وارداتی بوده است.

وی با بیان اینکه عراق، افغانستان، سوریه، ترکیه و هند کشورهای عمده هدف صادراتی ایران بوده اند، اضافه کرد: عراق، چین، امارات متحده عربی، ترکیه و آلمان نیز کشورهای عمده مبدا وارداتی کشور بوده اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • برداشت حدود ۶۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی در کردستان
  • افزایش ا ۵ درصدی تولیدات گلخانه های خراسان جنوبی
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • برداشت ملون و جانا از مزارع جنوب فارس
  • ارزیابی اثربخشی دوره‌های ترویجی بر افزایش عملکرد تولیدات کشاورزی