Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در ۱۰ سال اخیر ۲۱۱ هزار ایرانی در تصادفات کشته شده‌اند! همین آمار تکان‌دهنده هر فردی را مجبور می‌کند تا به دلیل این تصادفات فکر کند. موارد بسیاری مانند خراب بودن جاده، به هم ریختن اوضاع جوی و تجهیز نبودن ماشین به امکانات لازم مانند زنجیر چرخ و گزینه‌های دیگر مانند مشکلات فنی ماشین می‌تواند دلیل این تصادفات باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مسئله مهم‌تری که وجود دارد، آمار تصادف بین جوانان ایرانی است که روز به روز بیشتر می‌شود.

چندین اشتباه جدید وجود دارد که در سال‌های اخیر بین اکثر جوانان ایرانی حین رانندگی رایج شده است. احتمالاً این موارد برای شما هم خیلی ساده و پیش پا افتاده هستند و بارها این کارها را انجام می‌دهید. در این مقاله قصد داریم به بررسی این موارد و راه‌های جلوگیری از آنها بپردازیم.

۱. صحبت کردن با گوشی، خطرناک‌ترین کاری که حین رانندگی می‌توانید انجام بدهید!

صحبت کردن به طور کلی ذهن انسان را درگیر می‌کند و تنها این ضمیر ناخودآگاه شما نیست که با فرد مقابل تعامل برقرار می‌کند. بلکه فکر کردن برای شنیدن و پاسخ دادن ممکن است میزانی از تمرکز شما را کاهش دهد. با این حال پیشنهاد می‌شود در صورتی که تماس ضروری دارید، حتماً حرکت ماشین را متوقف کنید سپس پاسخ تلفن خود را بدهید. در صورتی که انجام این کار برایتان ممکن نیست، از هندزفری بلوتوث استفاده کنید.

هندزفری های بلوتوث مدل‌های مختلفی دارند که به سادگی به گوشی موبایل متصل می‌شوند. در صورتی که گوشی شما زنگ بخورد، با فشار دادن یک دکمه هندزفری یا لمس قسمتی از آن مکالمه برقرار می‌شود و نیازی نیست یک دستتان مدام به گوشی باشد! پیشنهاد می‌کنیم در اولین فرصت یک هندزفری بلوتوث خوب تهیه کنید.

هندزفری‌های سیمی، انتخابی بهتر برای رانندگان تاکسی‌های تلفنی

یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های راننده‌های تاکسی، تمام شدن شارژ هندزفری بلوتوث است. این دسته از افراد که مدت زمان بسیار بیشتری را پشت فرمان ماشین هستند، می‌توانند از شارژر فندکی یا انواع پاور بانک استفاده کنند. اما همین درگیر بودن با شارژر و هندزفری، تمرکز رانندگان را به هم می‌زند و این مسئله بسیار خطرناک است. از این رو هندزفری سیمی، بهترین انتخاب برای رانندگان تاکسی‌های اینترنتی است. زیرا این دسته از افراد مجبور هستند تا زمان رانندگی تماس‌های متفاوت برقرار کنند و مدت زمان طولانی در ماشین هستند.

۲. کار کردن با گوشی و ساخت دابسمش، خاطره سازی خطرناک جوانان

با توجه به علاقه و وابستگی جوانان به شبکه‌های اجتماعی و همچنین رایج شدن کلیپ‌های دابسمش داخل ماشین، باید بگوییم که یکی از عوامل جدید تصادف‌های متفاوت انجام همین کارهاست.

احتمالاً خودتان هم گزینه‌های متفاوتی از این تصادف‌ها را در شبکه‌های اجتماعی دیده‌اید. پیشنهاد می‌شود تا حد ممکن از انجام کارهای این چنینی پرهیز کنید و یا اگر قصد عکاسی دارید، ماشین را در یک محیط امن پارک کنید.

فیلم گرفتن به کمک هولدر ماشین و جلوگیری از کاهش تمرکز راننده

تصویربرداری، یکی از شیرین‌ترین قسمت‌های هر سفر است که افراد با ذوق و شوق فراوان آن را انجام می‌دهند. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که نمی‌توانید از انجام این کارها پرهیز کنید، حداقل این کار را به شیوه‌ای ممطئن انجام دهید.

نه تنها برای تصویر برداری، بلکه از هولدر ماشین برای شارژ کردن گوشی با انواع شارژر فندکی یا پاور بانک فست شارژ نیز استفاده می‌شود. اگر هیچ کدام از این تجهیزات را ندارید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً به سایت جانبی سر بزنید و با تخفیف‌های ویژه، انواع لوازم جانبی اورجینال را تهیه کنید؛ زیرا نگه داشتن گوشی در یک جای ثابت و مرتب کردن سیم‌های مربوط به شارژر، هندزفری و کابل انتقال صدا یکی از مهم‌ترین کارهایی است که قبل از شروع رانندگی باید انجام بدهید. پیچیدن سیم‌های مختلف به دست و پایتان حین رانندگی، می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

۳. انجام حرکات نمایشی با ماشین و عدم رعایت قوانین

برخی از نوجوانان که در همان ابتدای ۱۸ سالگی برای دریافت گواهینامه اقدام می‌کنند، علاقه بسیاری برای ثابت کردن توانایی و مهارت‌های رانندگی به خود و دیگران دارند. برای کسانی که به تازگی گواهینامه گرفته‌اند، این مسئله به شدت می‌تواند خطرناک باشد.

عدم وجود اعتماد به نفس کافی، عدم تعادل در حفظ روحیات و همچنین هیجان بیش از حد از مواردی است که در بیشتر موارد جوانان را درگیر می‌کند. انجام حرکات نمایشی در خیابان، خلاف قانون است و جریمه دارد. با این حال به صورت روزانه شاهد این موارد هستیم. هر چند که با هدف رعایت بیشتر قانون، جریمه انواع تخلف در سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده است. برای این دسته از افراد، حضور در مجموعه‌های کارتینگ می‌تواند انتخاب بسیار خوبی باشد. این مجموعه‌ها انتخاب بهتری برای تخلیه هیجانات رانندگی هستند.

به صورت کلی این سه مورد، از مهمترین عواملی هستند که در سال‌های اخیر باعث افزایش تصادفات میان جوانان ایرانی شده‌اند. در این مقاله قصد داشتیم برای هر یک از این موارد راه حلی را نیز بیان کنیم. با این حال در صورتی که شما هم پیشنهادی دارید، در قسمت نظرات با ما همراه باشید و نظر خود را بنویسید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4966963

منبع: مهر

کلیدواژه: تصادفات رانندگی موبایل حادثه رانندگی کسب و کار همراه اول سئو سایت کسب و کار اینترنتی بورس صنعت چوب اینترنت طراحی سایت ایرانسل بیمه گمرک بیمه شخص ثالث بانک ملت فولاد جوانان ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۰۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی

ایسنا/قم روشن با بیان این‌که ایمنی جاده‌ها، کیفیت خودروها و عدم رعایت قوانین توسط رانندگان از علل تصادفات است، عنوان کرد: ۶۰ تا ۷۵ درصد علت تصادفات مربوط به عوامل انسانی است؛ لذا باید بر این مهم کار شود تا با فرهنگ‌سازی نقش عامل انسانی در بروز تصادفات کاهش پیدا کند.

علی روشن در گفت‌وگو با ایسنا ضمن گرامیداشت ۷ اردیبهشت روز ایمنی و حمل‌ونقل بیان کرد: با توجه به فعالیت‌های مختلف دستگاه‌های اجرایی در حوزه ایمنی و حمل‌ونقل باید به این روز به‌عنوان یک رویداد نگاه کنیم.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای قم، ادامه داد: هدف از ایجاد این رویداد جلب توجه همه افراد اعم از حقیقی و حقوقی به حوزه حمل‌ونقل و لزوم رعایت قوانین و مقررات با هدف افزایش ایمنی و کاهش خطرات جانی و مالی برای شهروندان است.

روشن با بیان این‌که ایمنی جاده‌ها، کیفیت خودروها و عدم رعایت قوانین توسط رانندگان از علل تصادفات است، عنوان کرد: ۶۰ تا ۷۵ درصد علت تصادفات مربوط به عوامل انسانی است؛ لذا باید بر این مهم کار شود تا با فرهنگ‌سازی نقش عامل انسانی در بروز تصادفات کاهش پیدا کند.

وی با تاکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی و آموزش به عنوان راهکاری موثر در افزایش ایمنی راه‌ها، اظهار کرد: آموزش به دانش آموزان مدارس روستایی، موتور سواران، رانندگان حمل و نقل عمومی اعم از باری و مسافربری، کادر اجرایی و فنی اداره راهداری، برگزاری حدود ۸ دروه آموزشی برای کارکنان دستگاه اجرایی، آموزش بین دستگاهی، تهیه پوستر، تهیه کیف، جامدادی، دفتر با موضوع ایمنی برای دانش‌آموزان از جمله اقدامات ما در راستای فرهنگ سازی و تشویق به قانون مداری است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری استان قم، ادامه داد: همکاری با پلیس راه برای کنترل نامحسوس جاده‌ای به ویژه در اعیاد و مناسبت‌های خاص، کنترل تجهیزات ایمنی اتوبوس‌ها و کامیون‌های عبوری از جمله عاج لاستیک، جعبه کمک‌های اولیه از اقدامات راهداری در حوزه کنترل و نظارت است.

روشن تهیه و نصب دوربین‌های ثبت تخلفات در محورهای مختلف را مورد توجه قرار داد و گفت: در حوزه نصب دوربین‌های ثبت تخلفات وضعیت مطلوبی داریم؛ در حال توسعه نصب دوربین ثبت تخلفات هستیم و محورهای اندکی که فاقد دوربین هستند را پوشش خواهیم داد.

وی یادآور شد: تهیه تجهیزات ایمنی برای پلیس راه همچون چراغ پلیس مجازی، برگزاری کمیسیون ایمنی با حضور دستگاه‌های اجرایی به منظور بررسی مشکلات ایمنی و ارائه راهکار از دیگر اقدامات اداره راهداری است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری استان قم با اشاره به لزوم همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی در خصوص افزایش ایمنی، گفت: رعایت قوانین و مقررات در سطح جامعه باید پر رنگ شود،لذا همه شهروندان در برابر رعایت نکات ایمنی وظیفه‌مند هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • لطفا خودخواهانه تردد نکنید!
  • برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد
  • تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت
  • آمار نهایی فوتی‌ها و مصدومان تصادفات در نوروز ۱۴۰۳ اعلام شد