Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@20:48:41 GMT

صنعت خودرو با دانش بنيان ها تقويت مي شود

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۰۸۱۶

صنعت خودرو با دانش بنيان ها تقويت مي شود

عضو اتاق بازرگاني ايران گفت: در شرايطي كه صنعت خودرو با تحريم روبرو است و واردات برخي از قطعات با دشواري صورت مي گيرد، مي توان با همكاري مجموعه هاي دانش بنيان نسبت به توليد قطعات خاص اقدام كرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سايپانيوز، بهنام نيكفر درباره استفاده از توان مجموعه هاي دانش بنيان در صنعت خودرو، تصريح كرد: مجموعه هاي دانش بنيان در بخش هاي مختلف پيشرفت خوبي داشتند و به واسطه حضور آنها در اقتصاد، برخي از مشكلات حوزه توليد برطرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي افزود: از آنجا كه كشور با تحريم روبرو است و امكان واردات برخي از قطعات خودرو وجود ندارد، بهترين راهكار اين است كه از توان مجموعه هاي دانش بنيان فعال در حوزه خودرو استفاده كرد.

عضو اتاق بازرگاني ايران خاطرنشان كرد: شركت هاي خودروسازي با اعلام اينكه در توليد كدام قطعات مي خواهند از توان مجموعه هاي دانش بنيان استفاده كنند، مي توانند به سمت حل مشكلات توليد حركت كنند.

وي با بيان اينكه بخشي از مشكلات بازار خودرو و گراني رخ داده به جهت كاهش توليد خودرو و عدم تجاري سازي خودروها (به علت نقص قطعه) است، گفت: با حضور مجموعه هاي دانش بنيان، صنعت خودرو تقويت مي شود و اين امكان براي شركت هاي خودروسازي فراهم خواهد شد تا تيراژ خود را بالا ببرند و ديگر خودرويی به علت تحريم و نقص قطعه در پاركينگ شركت هاي خودروساز باقي نماند.

اثرگذاري مطلوب دانش بنيان ها

اين فعال اقتصادي تصريح كرد: توليد قطعات "هاي تك" خودرو با تكيه بر توان دانش بنيان ها محقق خواهد شد؛ البته شركت هاي قطعه سازي هم در اين حوزه فعاليت هاي بزرگي انجام دادند ولي دانش بنيان ها به جهت ماهيتي كه دارند مي توانند در اين زمينه اثرگذاري خوبي داشته باشند.

وي افزود: پيشنهاد مي كنم كه براي توسعه همكاري ها، دفاتر مشتركي بين شركت هاي خودروسازي و مجموعه هاي دانش بنيان ايجاد شود تا در پي آن بتوان به تولیدی دست يافت كه نخست، مورد نياز صنعت خودرو باشد و دوم، هم افزايي بين مجموعه ها صورت گيرد.

عضو اتاق بازرگاني ايران گفت: همكاري دانش بنيان ها با قطعه سازان هم از ديگر موضوعاتي است كه مي

توان دنبال كرد؛ در حال حاضر قطعه سازان زيادي در كشور فعاليت مي كنند اما به نظر مي رسد براي رشد صنعت قطعه سازي و در ادامه خودروسازي بايد از مجموعه هاي دانش بنيان بيش از گذشته استفاده كرد.

شروع همكاري هاي سه جانبه

وي خاطرنشان كرد: استفاده از توان دانش بنيان ها در صنايع مختلف ضروري است اما اگر مي خواهيم در صنعت خودرو پيشرفت هاي مناسبي حاصل شود بهتر است كه مشاركت با برخي از شركت هاي خارجي را دنبال كنيم؛ درست است كه در شرايط تحريمي به سر مي بريم اما شركت هاي خودروسازي با مذاكره مي توانند از توان مهندسي خودروسازان و قطعه سازان خارجي استفاده كنند.

نيكفر گفت: خودروسازان بايد به سمتي حركت كنند كه خودروها به جهت كيفيت ارتقاء پيدا كنند، از اين رو تاكيد مي كنم كه حركت به سمت دانش بنيان ها تقويت شود و فضاي همكاري دو جانبه و حتي سه جانبه ( قطعه سازان- خودروسازان- دانش بنيان ها) فراهم شود تا شاهد رونق و رشد صنعت خودرو باشيم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجموعه های دانش بنیان شرکت های خودروسازی دانش بنیان ها صنعت خودرو قطعه سازان مجموعه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۰۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، امیر رضا رجبی با حضور در این مجموعه از توانمندی‌های مجموعه کشت و صنعت جوین نظیر کارخانه اسید سیتریک، کارخانه قند چغندری، واحد تولید بذر، واحد فناوری‌های نوین و دیگر قسمت‌های این شرکت بازدید کرد.

وی در این بازدید گفت: این مجموعه باعث افتخار استان و کشور است که با سابقه طولانی در کشاورزی و صنعتی به حوزه فن آوری‌های نوین در توسعه تکنولوژِ قدم گذاشت.

 مدیرکل صمت خراسان رضوی افزود: این مجموعه در گذشته نمانده و با استفاده از تکنولوژی روز به سوی آینده حرکت می‌کند و این مهم راز ماندگاری این شرکت بزرگ است.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی