Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل پتروشیمی کارون گفت: با راه اندازی طرح توسعه ای هایکو در زمستان 1400 پایداری تولید برای پتروشیمی کارون مداوم خواهد بود و 30 تا 35 درصد به ظرفیت تولید ایزوسیانات در کشور نیز افزوده خواهد شد.

 

به گزارش «انرژی امروز» از نیپنا،  علیرضا صدیقی زاده مدیر عامل پتروشیمی کارون درنشست آنلاین امروز دوشنبه (16 تیرماه) با اصحاب رسانه درمورد رکوردهای تولید ثبت شده در این پتروشیمی و آغاز پروژه هایکو توضیح داد و گفت: محصولات پتروشیمی کارون به منظور تکمیل زنجیره ارزش تولید می‌شود که نقش بی بدیلی برای خروج ارز از کشور و جلوگیری از خام فروشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما تنها تولید کننده کشور در ایزوسیانات و بزرگترین تولیدکننده در خاورمیانه هستیم.

 

وی ادامه داد: دو محصول هیدروژن و مونو اکسید کربن خوراک حیاتی برای تولید محصول در پتروشیمی کارون است. به عبارت دیگر خوراک استراتژیکی پتروشیمی کارون است. بر این اساس برای رفع تنگناهای تولید و افزایش بهره‌وری و تولید با 100 درصد ظرفیت اسمی کارخانه طرح هایکو با سرمایه گذاری 50 میلیون یورویی در حال اجرا است. ماموریت هایکو تولید خوراک هیدروژن و مونو اکسید کربن برای پایدار سازی تولیدات در کارون است تا تولید این پتروشیمی از وابستگی خارج شده و از تولید پایدار اطمینان حاصل کنیم. با راه اندازی این خط در زمستان 1400 پایداری تولید برای کارون مداوم خواهد بود و 30 تا 35 درصد به ظرفیت تولید ایزوسیانات در کشور نیز افزوده خواهد شد.

 

صدیقی زاده در مورد میزان اشتغال مستقیم و غیر مستقیم پروژه هایکو گفت: پیش بینی می شود که در دوره ساخت بین 450 تا 500 نفر اشتغالزایی داشته باشیم اما بعد از راه اندازی این پروژه بین 1000 تا 1500 نفر اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد می شود. در بحث داخلی سازی در این پروژه نیز عمده تجهیزات اصلی واحد از جمله برج ها، مبدل ها، تانکها، پایپینگ ، کابل‌های کنترلی و قدرت، تابلو برق و تابلو کنترلی پروژه از توان داخل استفاده می شود.

 

وی در مورد صنایعی که از محصولات پتروشیمی کارون استفاده می کنند گفت: چندین صنعت بزرگ کشور از جمله خودرو ساختمان و لوازم خانگی به عنوان مشتری اصلی ما هستند به عنوان مثال در صنعت خودرو محصولات ما در تولید فرمان، داشبورد، صندلی، سپر جلو و عقب و رنگ ماشین استفاده می شود یا در عایق بدنه یخچال از پلی یورتان و در تولید اسفنج مبلمان و تشک از محصولات پتروشیمی کارون استفاده می شود.

 

در حوزه TDI 100 درصد نیاز کشور را تامین می‌کنیم و در حال حاضر در زمینه MDI 40 درصد نیاز را تامین می کنیم و با توجه به برنامه ریزی های انجام شده در نظر داریم که در زمینه تولید MDI نیز 100 درصد را تامین خواهیم کرد البته در TDI محصول مازاد داریم و به کشورهای مختلفی چون عراق، افغانستان، آذربایجان و کشورهای دیگر صادر می‌کنیم. تمام محصولات برای فروش داخلی در بورس کالا عرضه می‌کنیم اگر سه هفته در بورس کالا عرضه کردیم و خریدار نداشت مجوز صادرات خواهیم داشت بنابراین هر چه که مازاد نیاز در داخل باشد به کشورهای دیگر صادر خواهد شد.

 

آب ژاول یک محصول فرعی در کارخانه است که بصورت اجباری در خط تولید کارون تولید می‌شود. بعد از همه گیری ویروس کرونا در ایران، از اوایل اسفند پتروشیمی کارون تولید آب ژاول را به عنوان ماده ضدعفونی کننده برای اماکن عمومی و بیمارستانها در دستور کار خود قرار داد. بر این اساس خط تولید را تا سه برابر افزایش دادیم و بالای 6 میلیون لیتر آب ژاول را به بیش از 15 استان کشور ارسال کردیم. در این ایام تلاش کردیم که تولید آب ژاول فراتر از نیاز و مصرف باشد.

 

وی د رمورد میزان تولید در سال گذشته گفت: با توجه به فعالیت های مدیران از ابتدای سال جاری با حداکثر خوراک تولید کردیم بطوریکه در سه ماهه نخست سال جاری میزان تولید نسبت به سه ماهه مشابه در سال 98 بالای 90 درصد افزایش داشته ونزدیک به دوبرابر شده است

 

وی در پایان به حادثه نشت کلر اشاره کرد و گفت: در کشورهای یونان، ترکیه، هندوستان و آذربایجان کلر را از طریق کپسول و ایزوتانک جابجا می‌کنند ما نیز برای تامین کلر منطقه از این تجربه استفاده می کردیم اما در این حادثه نشت کلر از یک ایزوتانک که ساعت مناسبی برای تخلیه مخزن انتخاب نشده بود به دلیل گرمای هوا کلر به مدت یک دقیقه به بیرون نشت کرد و درمدت 30 دقیقه حادثه تحت کنترل در آمد.

برچسب هاشرکت پتروشیمی کارون (سهامی خاص)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو پتروشیمی کارون راه اندازی آب ژاول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید ۴۰ درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر، اظهار داشت: مجتمع های پتروشیمی که در این منطقه هستند، در سال گذشته با تکیه بر توان داخل، موفق شدند بالاترین میزان بهره وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام شود.

وی، یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی را در سال جاری کاهش هزینه ها و بهینه سازی مصرف انرژی برشمرد و خاطر نشان کرد: ضروری است شرکت های پتروشیمی با بهینه سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع  بین نسلی نقش آفرین باشند.

شاهمیرزایی با اشاره به استفاده از تمام ظرفیت های کشور در بحث خودکفایی کامل، افزود: اگر تجهیز و یا قطعه ای در داخل کشور تولید می شود، شرکت های پتروشیمی باید سفارش های خرید خود را از طریق تولید کنندگان و سازندگان ایرانی تامین کنند و به هیچ عنوان نباید کالا یا محصولی مشابه خارجی وارد شود.

وی مهمترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال جاری را رشد ظرفیت ها و جهش تولید عنوان و اظهار کرد: با هدف تکمیل زنجیره ارزش باید با برنامه منسجم تری سبد محصولات پتروشیمی متنوع شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گفت: باید شرکت ها و مجتمع های پتروشیمی قوانین، دستورالعمل ها و تمام رویه های موجود در منطقه را رعایت کنند.

وی افزود: توجه به مسئولیت های اجتماعی با توجه به شرایط موجود از اهمیت ویژه ای برخوردار است و پتروشیمی ها به تعهد های خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی ادامه داد: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید 40 درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • راه‌اندازی چهارمین قطار قم_مشهد با تکیه بر توان تولید داخل