Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که آمریکا به طور همزمان با شیوع کرونا، رکود اقتصادی، اعتراضات بر سر اقدامات خشونت‌آمیز پلیس و بی‌عدالتی نژادی دست به گریبان است؛ شمار آمریکایی‌هایی که می‌گویند از وضعیت کشورشان رضایت دارند از ۳۱ درصد در ماه آوریل و در جریان هفته‌های نخست شیوع ویروس کرونا - اکنون به تنها ۱۲ درصد سقوط کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خشم و نگرانی آمریکایی‌ها درباره اوضاع کشورشان افزایش یافته است

نتایج این نظرسنجی گویای آن است که خشم و نگرانی آمریکایی‌ها درباره اوضاع کشورشان افزایش یافته است. تنها ۱۷ درصد آمریکایی‌ها - از جمله ۲۵ درصد جمهوریخواهان و افراد مستقل متمایل به جمهوریخواه و ۱۰ درصد دموکرات‌ها و افراد متمایل به دموکرات ها- می‌گویند که وقتی به کشورشان فکر می‌کنند، احساس غرور و افتخار دارند.

در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور در رقابت‌های انتخاباتی مقابل جو بایدن رقیب خود با کسریِ ۱۰ درصدی روبه‌رو است.

۵۴ درصد پرسش شوندگان در این نظرسنجی می‌گویند اگر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا امروز برگزار شود، آن‌ها از جو بایدن حمایت می‌کنند و یا آن که بیشتر مایل به رای دادن به وی هستند. این در حالی است که ۴۴ درصد پرسش شوندگان می‌گویند از دونالد ترامپ حمایت می‌کنند یا آن که تمایل به حمایت از وی دارند.

ترامپ چگونه رئیس‌جمهوری است؟

شمار بسیار کمی از رای دهندگان - تنها ۹ درصد- می‌گویند که ترامپ رئیس جمهوری در حد متوسط است؛ ۳۷ درصد می‌گویند که وی رئیس جمهور خوب یا عالی است و شمار بیشتری (۵۳ درصد) می‌گویند که ریاست جمهوری وی ضعیف یا وحشتناک است، از جمله ۴۲ درصد که فکر می‌کنند ریاست جمهوری وی وحشتناک است.

در مقایسه با ترامپ، ۲۹ درصد پرسش شوندگان می‌گویند که ریاست جمهوری بایدن در حد متوسط خواهد بود. ۴۳ درصد هم می‌گویند بایدن رئیس جمهوری ضعیف یا وحشتناک خواهد بود که این آمار ۱۰ درصد کمتر از کسانی است که چنین نظر و دیدگاه منفی درباره ریاست جمهوری ترامپ دارند.

پرسش شوندگان در این نظرسنجی همچنین درباره خصوصیات شخصی این دو نامزد انتخاباتی نظرات متفاوتی دارند. تنها ۲۵ درصد پرسش شوندگان می‌گویند عبارت «خونسرد» توصیف خیلی خوب یا نسبتا خوب از ترامپ است و حدود سه برابر پرسش شوندگان (۷۴ درصد) نیز می‌گویند این عبارت توصیف خوب یا اصلا خوبی از وی نیست.

این در حالی است که ۶۰ درصد پرسش شوندگان بایدن را فرد خونسردی می‌دانند که این بیش از دو برابر کسانی است که چنین نظری درباره ترامپ دارند.

علاوه بر آن، ۵۴ درصد هم می‌گویند که بایدن به نیاز‌های مردم عادی کشور نیز اهمیت می‌دهد و تنها ۴۱ درصد پرسش شوندگان به نوعی چنین نظری را درباره ترامپ داشتند و شمار بیشتری از پرسش شوندگان در این نظرسنجی نیز گفتند که بر این باورند که بایدن صداقت بیشتری از ترامپ دارد.

نقش شیوع ویروس کرونا در محبوبیت ترامپ

 در زمینه موضوعات مهم دیگر از جمله نحوه رسیدگی و مدیریت در جریان بحران کرونا، پرسش شوندگان اعتماد کمتری به ترامپ نسبت به بایدن داشتند. تنها حدود یک سوم پرسش شوندگان (۳۵ درصد) نیز گفتند که به ترامپ در خصوص رسیدگی موثر به روابط نژادی اطمینان دارند حال آن که ۴۸ درصد پرسش شوندگان چنین نظری درباره بایدن داشتند.

از جمله شش موضوع مهم گنجانده شده در این نظرسنجی؛ ترامپ پایین‌ترین امتیاز را در خصوص ایجاد اتحاد و وحدت در کشور کسب کرد. تنها حدود ۳۱ درصد پرسش شوندگان گفتند به عملکرد ترامپ در متحد کردن کشور خیلی یا تا حدی اعتماد دارند و ۶۸ درصد نیز گفتند که اعتماد آن‌ها به ترامپ در این زمینه بسیار کم است یا اصلا اطمینانی در این خصوص به وی ندارند. این در حالی است که ۴۵ درصد پرسش شوندگان در خصوص بایدن گفتند که آن‌ها دستکم تا حدودی به بایدن برای ایجاد اتحاد در کشور اطمینان دارند و ۵۵ درصد نیز گفتند که در این زمینه به وی اعتماد کمی دارند یا اصلا اعتمادی ندارند.

اوضاع زندگی سیاهپوستان در آینده چگونه خواهد بود؟

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد خوش‌بینی درباره زندگی نسل‌های آینده در میان بزرگسالان سیاهپوست افزایش یافته است، اما نظرات بزرگسالان سیاهپوست و آمریکایی‌های اسپانیولی زبان درباره وضعیت کنونی کشور، همانند بزرگسالان سفید پوست همراه با خشم و نگرانی است.

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد میزان محبوبیت دونالد ترامپ به ۳۹ درصد کاهش یافته است. در حال حاضر ۳۹ درصد آمریکایی‌ها نحوه عملکرد دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور را تایید می‌کنند و این در حالی است که ۵۹ درصد می‌گویند که از عملکرد وی ناراضی هستند.

در حالی که کمتر از پنج ماه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده است، شمار بیشتری از پرسش شوندگان (۵۴ درصد) می‌گویند که اگر امروز انتخابات برگزار شود، آن‌ها به جو بایدن رای می‌دهند و ۴۴ درصد نیز می‌گویند رای آن‌ها دونالد ترامپ است.

جوانان از ترامپ حمایت می‌کنند یا بایدن؟

نتایج این نظرسنجی همچنین حکایت از آن دارد که ۶۸ درصد رای دهندگان جوان ۱۸ تا ۲۹ ساله از بایدن حمایت می‌کنند و این در حالی است که میزان حمایت از ترامپ در میان این گروه سنی جوانان ۲۸ درصد است. بایدن همچنین در میان پرسش شوندگان در گروه سنی ۳۰ تا ۴۹ ساله نیز با حمایت ۶۰ درصدی نسبت به حمایت ۳۸ درصدی از ترامپ جلوتر است.

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که به طور کلی اکثریت پرسش شوندگان جمهوریخواه و دموکرات از نامزد‌های حزب خودشان حمایت می‌کنند.

در میان رای دهندگان در ایالت‌های متمایل به جمهوریخواهان، ترامپ از ۵۲ درصد آراء مقابل ۴۵ درصد آرای بایدن برخوردار است، حال آن که جو بایدن در ایالت‌های متمایل به دموکرات‌ها از ۶۲ درصد آرای انتخاباتی مقابل ۳۶ درصد آراء برای ترامپ برخوردار است.

بر اساس این نظرسنجی، در میان پرسش شوندگانی که می‌گویند در انتخابات ریاست جمهوری به دونالد ترامپ رای خواهند داد، ۷۶ درصد می‌گویند انتخاب ترامپ برای آن‌ها بیشتر به دلیل انتخاب وی به عنوان رئیس جمهور است و تنها ۲۴ درصد می‌گویند که انتخاب ترامپ برای آن‌ها بیشتر با هدف دادن رای علیه بایدن است.

حال آن که ۶۷ درصد از کسانی که می‌خواهند در انتخابات به بایدن رای دهند، می‌گویند که انتخاب گزینه مورد نظرشان بیشتر به منظور رای دادن علیه ترامپ صورت می‌گیرد و تنها حدود ۳۳ درصد گفتند که هدف آن‌ها از دادن رای به بایدن، انتخاب وی به عنوان رئیس جمهور آمریکاست.

اما پرسش شوندگان نظرات متفاوتی درباره ریاست جمهوری بایدن داشتند. ۱۱ درصد آن‌ها گفتند که وی رئیس جمهور عالی خواهد بود و ۴۰ درصد وی را رئیس جمهور احتمالی خوبی می‌دانستند و ۴۳ درصد پرسش شوندگان گفتند که جو بایدن رئیس جمهوری در حد متوسط خواهد بود و تنها هفت درصد از پرسش شوندگان وی را رئیس جمهوری ضعیف یا وحشتناک پیش بینی کردند.

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد حدود ۹۳ درصد از رای دهندگان به بایدن، ارزیابی‌های منفی درباره ریاست جمهوری ترامپ دارند و ۷۷ درصد آن‌ها می‌گویند که ریاست جمهوری وی وحشتناک است.

تقریبا همه کسانی که در ماه مارس از عملکرد ترامپ ناراضی بودند (۹۵ درصد) همچنان امروز نیز از وی نارضایتی دارند و تنها سه درصد آن‌ها می‌گویند که اکنون از عملکرد ترامپ رضایت دارند.

تنها ۱۲ درصد آمریکایی‌ها می‌گویند که امروز از وضعیت موجود در کشورشان رضایت دارند - که کاهش ۱۹ درصدی را در میزان رضایت ملی از ماه آوریل تاکنون نشان می‌دهد و پایین‌تر از هر زمان دیگری در دوره ریاست جمهوری ترامپ است. حدود ۸۷ درصد پرسش شوندگان اکنون می‌گویند که از وضعیت موجود در کشورشان رضایت ندارند.

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد، ۱۹ درصد از جمهوریخواهان و افراد متمایل به جمهوریخواهان و هفت درصد دموکرات‌ها و افراد متمایل به آن‌ها اکنون می‌گویند که از وضعیت کنونی در کشور رضایت دارند.

جمهوریخواهان تنها حامیان ترامپ هستند

تا امروز، میزان رضایتمندی جمهوریخواهان تقریبا در کل دوره ریاست جمهوری ترامپ بالای ۵۰ درصد بوده است از جمله آن که ۵۵ درصد جمهوریخواهان در ماه آوریل گفتند که از وضعیت موجود در کشور رضایت دارند. این در حالی است که میزان رضایتمندی دموکرات‌ها نیز کمتر از دو ماه قبل است و از ۱۰ درصد اکنون به هفت درصد کاهش یافته است.

حدود ۷۱ درصد آمریکایی‌ها می‌گویند که این روز‌ها درباره وضعیت کشور خشمگین هستند و ۶۶ درصد نیز گفتند که درباره اوضاع کشور نگرانند. این در حالی است که اکثریت در هر دو حزب آمریکا می‌گویند این درصد در میان دموکرات‌ها بیشتر از جمهوریخواهان است. حدود ۷۸ درصد دموکرات‌ها می‌گویند که از اوضاع کشور خشمگین هستند و این در حالی است که ۶۳ درصد جمهوریخواهان چنین نظری دارند.

از طرف دیگر ۷۵ درصد دموکرات‌ها می‌گویند که این روز‌ها درباره وضعیت کشور احساس ترس و نگرانی دارند، حال آن که این آمار در میان جمهوریخواهان ۵۶ درصد است. اما بخش بسیار کمتری از آمریکایی‌ها می‌گویند درباره وضعیت کشورشان احساس امید یا غرور دارند. حدود ۴۶ درصد آمریکایی‌ها می‌گویند که درباره اوضاع و شرایط کنونی کشورشان احساس امیدواری دارند و تنها ۱۷ درصد نیز گفتند که در این خصوص احساس غرور و افتخار می‌کنند.

حدود ۶۶ درصد بزرگسالان سفید پوست، ۶۷ درصد سیاهپوستان و ۶۸ درصد آمریکایی‌های اسپانیولی زبان می‌گویند که درباره وضعیت کشور احساس ترس و نگرانی دارند و ۷۲ درصد بزرگسالان سیاهپوست و سفید پوست می‌گویند که درباره اوضاع کشور خشمگین هستند و این آمار در میان بزرگسالان آمریکایی اسپانیولی زبان ۶۷ درصد است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دونالد ترامپ جو بایدن انتخابات آمریکا شیوع کرونا در آمریکا انتخابات ریاست جمهوری آمریکایی ها می گویند ریاست جمهوری ترامپ درباره اوضاع کشور درباره وضعیت کشور درصد پرسش شوندگان درصد آمریکایی ها پرسش شوندگان درصد دموکرات ها حمایت می کنند درصد می گویند دونالد ترامپ رضایت دارند رئیس جمهوری رای دهندگان رئیس جمهور چنین نظری حال آن جو بایدن ۱۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۲۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است

«محمد جرادات» نویسنده و پژوهشگر سیاسی فلسطینی درباره تظاهرات اخیر دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی که در حمایت از ملت فلسطین به ویژه غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و در اعتراض به سیاست‌های آمریکا در حمایت از این رژیم برگزار شد، گفت: این اعتراضات که دانشگاه‌های آمریکا شاهد آن است به دانشگاه‌های اروپایی، استرالیایی و دانشگاه‌هایی در آسیا، جهان عرب و اسلام از جمله ایران و لبنان و حتی دانشگاه بیرزیت در کرانه باختری فلسطین گسترش یافت

وی اظهار داشت، این دانشگاه‌ها در خیزش جهانی خود حامل پیامی بسیار قوی برای آمریکا و سیاست‌های استعماری و استکباری آن در مقابله با مظلومان جهان به ویژه مردم فلسطین و غزه هستند که از زمان حمله هفتم اکتبر مقاومت فلسطین در معرض کشتار جمعی از سوی اسرائیل قرار گرفتند؛ حمله‌ای که هدف آن دفاع و پیروزی ملت فلسطین در برابر هفتاد و پنج سال مظلومیت و مقابله با اشغالگری رژیمی بود که موجودیت خود را بر فراز تپه های فلسطین اشغالی بنا کرد.

جرادات عنوان داشت، این اعتراضات و این جنبش‌ها در دانشگاه‌های آمریکا از سوی دانشجویان متعلق به نسل دهه بیست هستند؛ نسلی که به نظر می‌رسد به نخبگان و گروه سیاسی حاکم آمریکا در سنا و کنگره و احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه و این نخبگان سیاسی که اسیر لابی صهیونیستی شده‌اند اعتقادی ندارند.

وی ادامه داد: یکی از این سیاستمداران فاقد اراده آمریکایی را دیدیم که به «نعمت شفیق»، رئیس دانشگاه کلمبیا می‌گوید «آیا می‌دانید اسرائیل موهبتی از جانب خداست و وقتی در مقابل اسرائیل می‌ایستید نفرین می‌شوید». این سیاستمدار آمریکایی به این طرز عجیب و وحشتناک درباره پرستش اسرائیل صحبت می‌کند.

اعتراضات دانشجویی در آمریکا

پژوهشگر فلسطینی تصریح کرد: بنابراین، این جنبش دانشجویی آمریکایی که علیه سیاست‌های آمریکا شورش کرده، انتظار ندارد که این نخبگان سیاسی موضع خود را تغییر دهند، زیرا آن‌ها با اسرائیل به عنوان یک معبود برخورد می‌کنند و آن را فراتر از منافع آمریکا می‌دانند. این افراد به اسرائیل به عنوان مروارید تاج تمدن غرب می‌نگرند. بنابراین، این بیگانگی فرهنگی و بیگانگی سیاسی که نخبگان سیاسی در آمریکا، بخش‌هایی از اروپا، در آلمان و در انگلیس از آن رنج می‌برند، در بینش و فرهنگ غرب علیه ملت عربی و اسلامی ریشه دوانده است. بنابراین آنها به عنوان مثال با ایران به عنوان یک اشتباه موجودیتی برخورد می‌کنند. چرا؟ چون تسلیم سیاست اسرائیل در منطقه نمی‌شود و در مقابل سیاست آمریکا ایستاده است که می‌خواهد اسرائیل مقصد و قبله همه سازشکاران و عادی‌سازان روابط و کسانی باشد که منافع آن‌ها و منافع اسرائیل را تامین می‌کنند.

نویسنده فلسطینی درباره آثار و نتایج این انتفاضه دانشجویی آمریکایی عنوان داشت، جنبش آمریکایی امروز در چندین سطوح فوایدی داشته و اگر تشدید شود، ممکن است نتایج بیشتری محقق کند. این جنبش، نتانیاهو و تیمش در تل‌آویو، بایدن و حتی ترامپِ کاندیدای انتخابات را سردرگم کرده و همه را در مظان اتهام قرار می‌دهد.  اکثریت این نسل جدی می‌خواهند سیاست آمریکا را از خدمت کردن مطلق به منافع رژیم اسرائیل دور نگه دارند و جلوی جنایات را در غزه بگیرند.

جرادات تصریح کرد: این دانشجویان در ابتدای جنبش خود مطالبات ساده‌ای را مطرح کردند، به طور مثال، از دانشگاه کلمبیا خواستند تمام تحقیقاتی را که برخی از دانشجویان به نفع وزارت جنگ رژیم اسرائیل انجام می‌دهند  و در زمینه هواپیماهای بدون سرنشین و توسعه برخی موشک‌ها است متوقف کند. آن‌ها می‌خواستند دانشگاهشان از شرکت‌هایی که با ارتش اشغالگر سر و کار دارند فاصله بگیرد، اما رئیس دانشگاه با وجود اینکه اصالتا عرب است، به پلیس مجوز ورود به حریم دانشگاه را داد  و از ارتش آمریکا خواست به دانشگاه‌ها حمله‌ور شود.

محمد جرادات، تحلیلگر فلسطینی

وی افزود: ۴۰ دانشگاه آمریکایی درگیر چیزی شبیه انقلاب و جنبش هستند. این امر نمی‌تواند سیاست آمریکا را تغییر دهد، مگر اینکه وارد حوزه قضایی شود و دستگاه قضایی آمریکا نسبت به این خیزش دانشجویی جانبدارانه وارد عمل شود و یا اینکه تبدیل به یک جریان سیاسی انتخاباتی شود که وضعیت سیاسی انتخاباتی را علیه حزب دموکرات و حزب جمهوری‌خواه تغییر دهد.

نویسنده فلسطینی در پاسخ به میزان اثرگذاری جنبش‌هایی از این دست بر سیاست‌های آمریکا گفت: بله این جنبش‌ها می‌تواند تاثیرگذار باشند. اما کسانی که دنیا را فقط با عینک اسرائیل می‌بینند، خواه بایدن و یا ترامپ و احزابشان، این افراد قطعا به این نسل جدید اهمیت نمی‌دهند و بایدن دانشجویان دانشگاه خود را اینگونه خطاب قرار می‌دهد که شما متوجه نیستید و این مربوط به مرحله ناپختگی سیاسی است. بنابراین یک انفصال و جدایی ذهنی و شکاف بزرگ در این نسل وجود دارد؛ نسل پیر در آمریکا و این نسل جوان. اما اگر این نسل جوان بتواند ابتکار عمل را در دست بگیرد و واقعیت را تحمیل کند، اوضاع می‌تواند تغییر کند، اما این امر نیازمند زمان، افزایش تحرکات و تحولات بسیاری است که چه بسا فراتر از جنبش سیاسی دانشجویی می‌رود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است