Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، ﻣﺤﻤﺪ ﺑﺎﻗﺮ ﻃﻮﺳﯽ ﻣﺪﯾﺮ ﮐﺸﺖ و ﺻﻨﻌﺖ اﻧﺎﺑﺪ ﮔﻔﺖ: در ﮐﺸﺖ ﭘﺎﯾﯿﺰه ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ ﺣﺪود ۷۰۰، ﻫﮑﺘﺎر ﺷﺎﻣﻞ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﮔﻨﺪم، ﺟﻮ، ﮐﻠﺰا و زﯾﺮه و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﮐﺸﺖ ﺑﻬﺎره در ﺳﻄﺢ ۶۵۰ ﻫﮑﺘﺎر ﺷﺎﻣﻞ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﭘﻨﺒﻪ، آﻓﺘﺎﺑﮕﺮدان، ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای، ﯾﻮﻧﺠﻪ و ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺟﺎﻟﯿﺰی ﺑﻮده اﺳﺖ.
او از اﯾﺠﺎد ۳ ﻫﮑﺘﺎر ﺑﺎغ اﻧﮕﻮری در اﯾﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺧﺒﺮداد و اﻓﺰود: همچنین ۱۲۵ ﻫﮑﺘﺎر ﺑﺎﻏﺎت ﭘﺴﺘﻪ که ۲۰ ﻫﮑﺘﺎر ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ و ارﻗﺎم ﺑﺎداﻣﯽ و اﮐﺒﺮی ﺑﻪ ﺻﻮرت ارﮔﺎﻧﯿﮏ ﻧﯿﺰ در ﺷﻬﺮﯾﻮر ﻣﺎه ﺑﺮداﺷﺖ ﻣﯽ ﺷﻮد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ﻣﺪﯾﺮ ﮐﺸﺖ و ﺻﻨﻌﺖ اﻧﺎﺑﺪ ﺑﺎ ﺑﯿﺎن اﯾﻨﮑﻪ ۴۲۰۰ راس دام در ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﮐﺸﺖ و ﺻﻨﻌﺖ اﻧﺎﺑﺪ ﭘﺮورش ﻣﯽ ﯾﺎﺑﻨﺪ اداﻣﻪ داد: از اﯾﻦ ﺗﻌﺪاد ﺣﺪدو ۲ ﻫﺰار و ۴۰۰ دام داﺷﺘﯽ ﮐﻪ دام ﻣﻮﻟﺪ ﻣﺤﺴﻮب ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ و ﻫﺮ ﺳﺎﻟﻪ در دو ﻓﺼﻞ زاﯾﺶ ﺑﯿﺶ از ۲ ﻫﺰار ﺑﺮه ﻧﯿﺰ زاد و وﻟﺪ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ ﮐﻪ ﺑﺨﺸﯽ از ﻧﯿﺎز ﮔﻮﺷﺖ ﻗﺮمز ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن و ﮐﺸﻮر را ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﯽ کند و ۵۰ درﺻﺪ دام داﺷﺘﯽ دﯾﮕﺮ ﻧﯿﺰ ﺑﺎﻋﺚ اﺷﺘﻐﺎل ﭘﺎﯾﺪار ﺷﺪه اﺳﺖ.
ﻃﻮﺳﯽ ﺑﯿﺎن ﮐﺮد: ﮐﺸﺖ و ﺻﻨﻌﺖ اﻧﺎﺑﺪ دارای ۲۸ ﺣﻠﻘﻪ ﭼﺎه ﻣﻮﺗﻮر ﮐﺸﺎورزی اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ اﺟﺮای ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻫﺎی ﻧﻮﯾﻦ آﺑﯿﺎری ﻗﻄﺮه‌ای و ﺧﺎﻣﻮﺷﯽ ﭼﺎﻫﻬﺎ در ﺟﻬﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﮐﻨﺘﺮل اﻧﺮژی و ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﺷﺒﮑﻪ ﺗﻮزﯾﻊ ﺑﺮق اﻗﺪام ﮐﺮده اﺳﺖ.
او ﺗﺼﺮﯾﺢ ﮐﺮد: اﯾﺠﺎد ﺑﺎغ ﻋﻨﺎب ﺑﻪ ﺻﻮرت ﭘﺎﯾﻠﻮت ﺑﻪ ﻣﯿﺰان یک ﻫﮑﺘﺎر ﻧﯿﺰ در ﺑﺮدﺳﮑﻦ اﯾﺠﺎد ﺷﺪه و اﺷﺘﻐﺎل زاﯾﯽ در ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﮐﺸﺖ و ﺻﻨﻌﺖ اﻧﺎﺑﺪ ۱۱۰  ﻧﻔﺮ در ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺸﻐﻮل ﺑﻪ ﮐﺎر ﺷﺪه اﻧﺪ.
اﻧﺘﻬﺎی ﭘﯿﺎم//ا. د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی آستان قدس رضوی محصولات زراعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۲۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهادکشاورزی، آقارضا فتوحی گفت: براساس برنامه هفتم توسعه، امسال نزدیک به ۴۰۰ هزار هکتار کشت فراسرزمینی باید در کشور‌های هدف در راستای تامین محصولات راهبردی کشور انجام شود.

مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهاد کشاورزی، کشور‌های عراق، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، تاجیکستان، ازبکستان، روسیه، کشور‌های آفریقایی و آمریکای لاتین را کشور‌های هدف برای کشت فراسرزمینی نام برد.

وی تصریح‌کرد: برنامه ما این است که ۴۰۰ هزار هکتار کشت فراسرزمینی با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران به ویژه ایرانیانی که شرکت‌های بین‌المللی دارند و در خارج ساکن هستند، انجام شود.

فتوحی گفت: با توجه به محدودیت آب و خاک کشور، تغییر اقلیم و افزایش جمعیت، یکی از مهمترین اولویت‌ها در بخش کشاورزی، سرمایه‌گذاری در کشاورزی فراسرزمینی است.

وی درباره مشوق‌های کشت فراسرزمینی، اظهار داشت: بر اساس آیین نامه کشاورزی فراسرزمینی، اولویت پرداخت تسهیلات با افرادی است که کشاورزی فراسرزمینی انجام دهند.

این مسئول از تخصیص و پرداخت منابع ارزی از سوی دولت برحسب ۲۰ درصد آورده نقدی افرادی که می‌خواهند کشت فراسرزمینی انجام دهند خبر داد و گفت: علاوه بر منابع ارزی، حمایت‌های دیگری از جمله ارائه نهاده‌ها و خدمات فنی و مهندسی از کشت فراسرزمینی انجام می‌شود.

وی گفت: افرادی که در کشور‌های هدف می‌خواهند کشت فراسرزمینی انجام دهند، برای جذب حمایت‌های تسهیلاتی دولت می‌توانند اسناد مالکیت زمینی که در کشور‌های دیگر اجاره کرده‌اند را به تایید سفارتخانه‌ها، ثبت اسناد، امور اراضی یا وزارت کشاورزی آن کشور‌ها برسانند و مدارک تایید شده را به دفتر کشاورزی فراسرزمینی ارائه دهند تا ما آنها را به بانک مرکزی معرفی کنیم.

مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهادکشاورزی اضافه‌کرد: کارشناسان سازمان نظام مهندسی و منابع طبیعی کشور آمادگی لازم را برای ارائه خدمات فنی و مهندسی به کشت‌های فراسرزمینی دارند.

وی با اشاره به واردات نزدیک به ۲۵ میلیون تن نهاده و محصولات اساسی به‌ویژه محصولات آب‌بر همچون دانه‌های روغنی، علوفه و برنج از کشور‌های هدف، اذعان‌داشت: ما با توسعه کشت فراسرزمینی به دنبال آن هستیم بخش خصوصی این محصولات را در دیگر کشور‌ها با بهره‌گیری از منابع آب و خاک آنها تولید و وارد کشور کند تا با قیمت مناسب‌تری به دست کشاورزان و مصرف کنندگان برسد.

فتوحی در همین حال گفت: طبق آیین‌نامه کشاورزی قراردادی، شرکت‌های بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام با بخش خصوصی برای واردات این محصولات قرارداد منعقد می‌کند و دستگاه‌های مرتبط مانند وزارت امور اقتصادی و بانک‌ها نیز همراهی لازم را برای واردات تولیدات کشت فراسرزمینی انجام خواهند داد.

وی درباره میزان واردات تولیدات کشت قراردادی به کشور، تصریح کرد: اغلب کشور‌های هدف، علاوه بر مازادشان، زمین به کشت‌های فراسرزمینی اختصاص می‌دهند، اما کشوری مانند عراق که خودش نیاز به محصولات اساسی دارد، طبق انعقاد قرارداد، در مورد واردات درصدی از این تولیدات توافق می‌کند.

فتوحی در مورد چگونگی بیمه کشت‌های فراسرزمینی اظهارداشت: بیمه محصولات در کشت فراسرزمینی براساس ضوابط و معیار‌های کشت در کشور‌های مبدا صورت می‌گیرد ضمن آن که در برخی کشورها، صندوق بیمه کشاورزی ایران نیز ورود پیدا می‌کند.

وی درباره اهمیت و نقش دیپلماسی اقتصادی برای توسعه کشاورزی فراسرزمینی گفت: دیپلماسی اقتصادی تنها در بخش گاز، نفت و صنعت مطرح نیست و در بخش امنیت غذایی نیز حائز اهمیت است.

مشاور وزیر جهادکشاورزی ادامه داد: ما به وزارت امور خارجه پیشنهاد داده‌ایم در برخی از کشور‌های هدف برای کشت فراسرزمینی، رایزن کشاورزی داشته باشند.

وی افزود: رایزن اقتصادی می‌تواند بستر کشت فراسرزمینی را برای بخش کشاورزی ایران آماده کند.

فتوحی سطح کشاورزی فراسرزمینی در جهان را افزون بر ۸۰ میلیون هکتار عنوان و اظهار داشت: کشاورزی فراسرزمینی بیشتر توسط کشور‌های توسعه یافته از جمله آمریکا، انگلستان، چین و ژاپن و حتی کشور‌های عربی همچون عربستان و امارات انجام می‌گیرد.

وی خاطرنشان‌کرد: ایران کشت فراسرزمینی را در سال ۱۳۹۵ در برخی کشور‌ها آغاز کرد.

مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهادکشاورزی گفت: ایران در بخش‌های کوچکی در بعضی کشور‌ها مانند برزیل ۴۰ تا ۵۰ هزار هکتار کشاورزی فراسرزمینی دارد و به دنبال توسعه آن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • سطح کشت فراسرزمینی به ۴۰۰ هزار هکتار می رسد
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • زمین‌های کشاورزی به طرح‌ هادی روستایی اختصاص نیابد
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • شناسنامه‌دار شدن۳۰ درصد باغات جویبار
  • ۴۴۶ هکتار از اراضی محدوده شهر بوشهر به طرح نهضت ملی مسکن اختصاص یافت