Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@19:00:56 GMT

یافته‌ های جدید درباره منشا ویروس کرونا

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۳۷۰۷

یافته‌ های جدید درباره منشا ویروس کرونا

خبرگزاری میزان- یک محقق در دانشگاه آکسفورد می‌گوید که احتمالا چین منشا شیوع ویروس کرونا نبوده و نمونه‌هایی غیرفعال از این ویروس در دیگر نقاط جهان وجود داشته است. تاریخ انتشار: 17:48 - 16 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۵۲۴۴

خبرگزاری میزان - یکی از محققان دانشگاه آکسفورد می‌گوید «پیش از شیوع ویروس کرونا در چین، نمونه‌های غیر فعال این ویروس در دیگر نقاط جهان نیز وجود داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش «دیلی تلگراف»، «تام جفرسون»، از محققان یک تیم تحقیقاتی دانشگاه آکسفورد، گفت «نمونه‌های غیر فعال ویروس کرونا در جهان وجود داشته اند و شرایط محیط موجب فعال شدن دوباره این ویروس شده است.»

بر اساس این گزارش، «نمونه‌های جمع آوری شده از فاضلاب‌های اسپانیا در ماه مارس سال ۲۰۱۹ و ۹ ماه پیش از شیوع این ویروس در شهر ووهان چین، این ویروس به طور غیر فعال وجود داشته است.»

«جفرسون»، می‌گوید «علاوه بر اسپانیا، نمونه‌های غیر فعال کرونا، در کشور‌های ایتالیا و برزیل نیز ماه‌ها پیش از شیوع این ویروس در چین یافت شده است.»

بیشتر بخوانید: کاخ سفید؛ منبع اطلاعات نادرست کرونایی در آمریکا

این محقق دانشگاه آکسفورد همچنین خواستار تحقیقات درباره این موضوع شده که چرا و چگونه این ویروس در محیط‌ هایی مانند کارخانه‌های غذا و بسته بندی گوشت زنده می‌مانند.

به گفته «جفرسون»، «این موضوع می‌تواند به کشف مسیر‌های بالقوه جدیدی از انتقال ویروس کرونا منتهی شود.»

پیش از این مقام‎های چین نیز از سازمان جهانی بهداشت خواستند تا تحقیقات درباره منشا ویروس کرونا را محدود به این کشور نکرده و درباره منشا این ویروس در اسپانیا نیز تحقیق کند.

تنش‎ها میان چین و آمریکا و همچنین برخی کشورهای اروپایی بر سر منشا ویروس کرونا همچنان ادامه دارد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حوادث بین الملل کرونا دانشگاه آکسفورد ویروس کرونا وجود داشته غیر فعال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۳۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • نامه رهبر انقلاب به دانشجویان منشا تحولات عظیم اروپا و آمریکا شد
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت