Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@13:07:23 GMT

هاشمی:افزایش مسافران مترو با تکمیل خط ۶ و ۷

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۳۹۲۷

هاشمی:افزایش مسافران مترو با تکمیل خط ۶ و ۷

سید مناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در مراسم امضای تفاهم نامه مشترک بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و مدیر عامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) که ظهر امروز (دوشنبه ۱۶ تیر ماه) با هدف فرهنگسازی برای پیشگیری از وقوع جرم برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری‌ها یکی از بزرگترین دستگاه‌های اجرایی در شهر‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: همه راه‌ها برای کاهش جرم، مشکلات و مسایل کلانشهری و... را باید دنبال کنیم.

او گفت: امیدواریم در همه حوزه‌ها بتوانیم در کنار قوه قضاییه این نگاه را به وجود آوریم که تفاهم نامه‌های وسیع تری را داشته باشیم.

هاشمی افزود: ما شرکت‌هایی مانند اتوبوسرانی و تاکسیرانی داریم و هر کدام از این حوزه‌های مرتبط با حمل و نقل مشکلات خود را دارند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: با نهایی شدن خط ۶ و ۷ مترو تهران، حدود ۳ میلیون مسافر دیگر روزانه به تعداد مسافران اضافه می‌شوند.

او گفت: حال اگر دقت نکنیم همین فضای مترو می‌تواند محلی برای وقوع جرم باشد.

هاشمی بیان کرد: ما ۱۱ سازمان و شرکت زیر مجموعه داریم و در حوزه حوادث ترافیکی، نزدیک ۶۰۰ نفر جان خود را در سال ۹۸ از دست دادند و باید مردم را از حق و حقوق خود آگاه کنیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: موتورسیکلت وسیله خوبی است، به شرطی که به درستی از آن استفاده کنیم.

او گفت: نگاه فرهنگسازی، پیشگیرانه و آموزش بسیار خوب است و حضور قوه قضاییه بسیار مناسب خواهد بود.

هاشمی بیان کرد: همکاران ما علاقه‌مند تعامل بیش‌تر هستند و مشکلاتی را در حوزه‌های مختلف داریم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ترافیک سید مناف هاشمی شهرداری تهران مترو متروی تهران پارسی خبر معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۳۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف

همشهری آنلاین- شهره کیانوش راد: محله طرشت در گذشته‌های دور دارای ۲ قبرستان‌ بوده که اکنون هیچ اثر و نشانی از آنها باقی‌نمانده ‌است. این قبرستان‌ها اکنون در دل محله قرار گرفته‌اند و هیچکس از چگونگی و هویت اموات دفن شده در این قبرستان ها اطلاعی ندارد. حاج محمد باقر حسین مروی، یکی از موسفیدان محله طرشت با مرور خاطرات و شنیده‌ هایش برایمان از۳ قبرستان طرشت می‌گوید که فقط یکی از آنها باقی مانده است.

او می‌گوید: «قدیمی‌ترین قبرستان طرشت در تقاطع خیابان حبیب اللهی و میدان تیموری قرار داشت؛ جایی نزدیک ایستگاه مترو دانشگاه شریف که اکنون به میدان تبدیل شده است. این قبرستان متروکه را در زمان بچگی دیده بودم و از کنار آن بارها رد شده بودم، اما همان زمان هم زمینی متروکه بود. شاید هم اگر دقت می‌کردیم چند سنگ قبر قدیمی و شکسته شده در آن می دیدیم. قبرستان آنقدر قدیمی بود که حتی پدر من هم یادش نمی‌آمد که آیا از اموات اهالی طرشت در آن قبرستان به خاک سپرده شده باشد یا نه! این قبرستان متروکه در کنار رودخانه قرار داشت و بخش زیادی از آن در اثر سرازیر شدن سیل و سرریز رودخانه از بین رفته بود.»

او درباره قبرستان دیگر طرشت می گوید: «دومین قبرستان طرشت، جایی بود حوالی میدان آزادی که اکنون به ساختمان مخابرات تبدیل شده است. آن زمان اغلب زمین‌های طرشت زراعی و به کشت گندم و جو اختصاص داشت. در حوالی این قبرستان هم زمین‌های مزروعی وجود داشت که به مرور از بین رفتند و جای آن ساختمان ساخته شد. این قبرستان هم متروکه بود و بعدها ساختمان مخابرات جای آن ساخته شد که اکنون هم وجود دارد.»

اما قبرستان دیگر طرشت که اکنون نیز دفن اموات در آن صورت می‌گیرد، در پارک طرشت و در محوطه بقعه شیخ عبدالله طرشتی قرار دارد. این قبرستان نرسیده به میدان آزادی، خیابان شهید اکبری بوده و اکنون با نام بوستان طرشت شناخته می‌شود.

حاج آقا مروی در ادامه می گوید: «در گذشته تمام محوطه‌ای که اکنون به نام پارک طرشت شهرت دارد، قبرستان بود اما به مرور محوطه مقبره شیخ عبدالله طرشتی به دفن اموات اختصاص یافت. البته قیمت قبر در این محوطه بسیار بالا و تا صد میلیون تومان هم می رسد. بقعه‌ میراث به جا مانده از دوران سلجوقیان است. شیخ عبدالله طرشتی (شیخ عبدالله بن جعفر بن محمد معروف به ابومحمد دوریستی) در این بقعه به خاک سپرده شده است . داخل ساختمان، سنگ قبر سبز رنگ علامه طرشتی میان ضریح به چشم می‌خورد. قدمت سنگ قبر اولیه بقعه بنا به گفته کارشناسان میراث فرهنگی به ۳۰۰ سال قبل و دوره قاجار می‌رسد که اکنون موجود است.»

این سنگ قبر در اثر گذشت زمان شکسته شده و نوشته‌های روی آن نیز ناخواناست. دهه ۵۰ برای علامه سنگ قبر جدیدی توسط سید حسین هاشمی اصفهانی که از همدوره‌ای‌های امام خمینی(ره) در نجف بود تهیه شد. اکنون این سنگ قبر داخل ضریح دیده می‌شود. روی آن نیز اشعاری از ناسخ التواریخ در مدح شیخ وجود دارد.

کد خبر 846088 برچسب‌ها همشهری آنلاین همشهری محله

دیگر خبرها

  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • مسافران ایستگاه مترو میرزای شیرازی در پیچ و خم خروج از مترو + تصاویر
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • میز تحریریه| توضیحات معاون شهرداری قم درباره ترافیک تقاطع میدان سپاه
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • سیل جلوی قطار را گرفت؛ انتقال مسافران با اتوبوس
  • سیل جلوی قطار تهران - گرگان را گرفت | انتقال مسافران در راه مانده با اتوبوس
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف
  • طرح « زوج و فرد » حذف شد؟
  • طرح «زوج و فرد» حذف شد؟