Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با ابراز نگرانی نسبت به افزایش آمار مبتلایان کرونا در استان از افزایش ۸ و نیم درصدی بستری مراجعان سرپایی مراکز بهداشتی و درمانی به علت کرونا خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، امروز دوشنبه دکتر علیرضا زالی در یک گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به افزایش نگران کننده تعداد مبتلایان در کلانشهر تهران  گفت: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد افرادی که در مراکز درمانی استان به عنوان مبتلایان جدید بستری شده اند به  ۵۳۴ بیمار می‌رسد که نسبت به روزهای گذشته یکی از بالاترین آمارهای اعلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این مدت ۸۴ بیمار نیز در بخش‌های مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی بستری شده‌اند و از کسانی که به بخش‌های بهداشتی و درمانی به شکل سرپایی مراجعه کرده اند هشت و نیم درصد نیاز به بستری داشته‌اند.

دکتر زالی تعداد بیماران ترخیص شده را ۴۲۰ نفر عنوان کرد و گفت: این آمار در تهران نشانگر افزایش تعداد مبتلایان است و شرایط در استان تهران کماکان نگران کننده، بی‌ثبات و ناپایدار است.

وی درباره وضعیت بیمارستان‌های استان توضیح داد: طبیعتا بیمارستان‌ها در آمادگی کامل به سر می‌برند اما اگر تعداد بیمارانی که نیاز به بستری دارند به شدت زیاد شود مسلما ظرفیت بیمارستان‌ها با محدودیت رو به رو می‌شود.

دکتر زالی یادآور شد: تا کنون با تلاش همکاران بخش‌های بهداشتی و درمانی تلاش شده است تا یک توازن منطقی بین میزان ابتلا و ظرفیت بیمارستان‌ها برقرار شود اما با افزایش آمار ممکن است شرایط متفاوت شود.

وی افزود: در حال حاضر شرایط جدیدی را تجربه می‌کنیم زیرا هم تعداد مبتلایان افزایش یافته و هم گروه‌های سنی متفاوتی دچار این بیماری شده اند.

دکتر زالی اضافه کرد: با جلساتی که با معاونت درمان وزارت بهداشت برگزار شده است پروتکل واحدی برای افزایش استفاده از ظرفیت سایر نهادها طراحی شده است اما کماکان مردم باید هوشیار باشند که هرچقدر هم تعداد تخت ها افزایش یابد با یک کمبود نسبی تخت ممکن است مواجه شویم.

وی با بیان اینکه هنوز آنالیز دقیقی درباره میزان استفاده از ماسک توسط شهروندان انجام نشده است، گفت: همکاران ما در سطح شهر در حال ارزیابی میزان استفاده از ماسک هستند اما مطالعات اولیه حاکی از آن است که پس از پیمان رسمی روز گذشته اقبال بیشتری نسبت به استفاده از ماسک به ویژه در محیط های اجتماعی دیده شده است.

وی ادامه داد: طبیعتاً این موضوع به همراهی شهروندان مرتبط است و نکته مهم استمرار و ادامه فاصله گذاری اجتماعی است.

فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران یادآور شد: در بحث فاصله گذاری اجتماعی اگرچه در روزهای آغازین میزان رعایت به ۶۹ درصد رسیده بود تدریجاً به دلیل عدم رعایت پروتکل ها این میزان به ۱۱ درصد تقلیل یافت.

وی ادامه داد: درباره ماسک نیز این راهبرد زمانی نتیجه بخش می‌شود که استفاده از ماسک استمرار یابد و به عنوان یک رفتار عمومی برای کاهش خطر مورد توجه قرار داشته باشد.

دکتر زالی تاکید کرد: ما چاره‌ای جز استفاده از ماسک نداریم زیرا عدم استفاده از آن می‌تواند به شدت احتمال ابتلا را افزایش دهد.

وی با اشاره به نتایج یک مقاله علمی بین‌المللی اظهار کرد:  یکی از مهم‌ترین محل‌های انتقال کرونا مکانهای مسقف است و با توجه به فصل گرما یکی از توصیه‌های جدی ما به افراد حضور بیشتر در فضاهای باز نسبت به مکانهای مسقف است.

دکتر زالی تاکید کرد: البته باید بدانیم زدن‌ماسک تمامی مسئله را حل نمی کند بلکه ممکن است در افراد یک ایمنی کاذب نیز ایجاد کند.

وی در خاتمه یادآور شد: ماسک فقط یک بخش از راهبرد حفاظتی در برابر ویروس است و شست و شوی دستها و اجتناب از تماس با افراد مبتلا و جلوگیری از حضور افراد آلوده و افراد دارای علائمی همچون سرفه و تنگی نفس در اجتماع همچنان باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس استفاده از ماسک بیمارستان ها دکتر زالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۵۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میرهای سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟

به گزارش خبرآنلاین، از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.

تسنیم در خبری نوشت: در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900148

دیگر خبرها

  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • اعلام آمار مرگ و میرهای سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • برد موشک‌های حزب‌الله برای رسیدن به هر نقطه‌ای از اسرائیل کافی است
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت