Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۱میلیارد ریال برای ارتقاء ارتباطات سیار در شهرستان دهگلان سرمایه‌گذاری شده است.

آزاد حکمت امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: به منظور ارتقاء کیفیت خدمات در بخش ارتباطات سیار و بهره‌مند شدن مشتریان از سرویس‌های باکیفیت‌تر مخابراتی در شهرستان دهگلان، از ابتدای امسال ۲۱ میلیارد ریال اعتبار در این شهرستان هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ارتقاء سیستم‌های مخابراتی و توسعه زیر ساخت‌های لازم برای ارائه خدمات و محصولات با کیفیت‌تر در شهرستان‌ها یکی از اولویت‌های کاری منطقه است، افزود: در همین راستا و بر اساس بررسی و پیگیری‌های انجام شده، ارتقاء سیستم‌های مخابراتی در حوزه ارتباطات سیار در شهرستان دهگلان به عنوان یکی از اولویت‌ها صورت گرفت که بهبود کیفیت خدمات در این حوزه را به دنبال داشته است.

وی به تعداد سایت‌های همراه اول در شهرستان دهگلان اشاره داشت و گفت: تعداد 21 سایت دارای تکنولوژی 2G، 14 سایت تکنولوژی 3G و 13 سایت 4G در این شهرستان وجود دارد.

مدیر مخابرات منطقه کردستان یادآور شد: ارتقاء سایت‌های همراه اول به لحاظ فنی با تلاش همکاران منطقه با هدف ارائه خدمات با کیفیت و در خور مشتریان و رعایت اصل مشتری‌مداری در شهرستان دهگلان صورت گرفت.

فعال بودن 31 هزار و 895 شماره تلفن همراه در دهگلان

حکمت اعلام کرد: در حال حاضر تعداد 31 هزار و 895 شماره تلفن همراه در شهرستان دهگلان در قالب شماره‌های اعتباری و دائمی مشغول بکار هستند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان در ادامه به کابلکشی فیبر نوری در این شهرستان اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: در حال حاضر کابلکشی 28.187 کیلومتر فیبرنوری در شهرستان دهگلان اجرا شده است که شرایط استفاده و بهره‌مندی مشتریان را از جدیدترین تکنولوژی مخابراتی فراهم می‌سازد.

حکمت همچنین تعداد پورت های منصوبه ADSL را درشهرستان دهگلان پنج هزار و 472 پورت اعلام کرد و افزود: از این آمار، سه هزار و 446 پورت آن به متقاضیان واگذار شده و مخابرات منطقه آمادگی لازم برای واگذاری پورت های جدید به متقضایان را دارد.

وی ابراز داشت: خدمات تلفن ثابت به عنوان اولین سرویس مخابراتی همچنان با استقبال مشتریان این شهرستان روبرو است که تعداد 17 هزار و 488 شماره منصوبه و فعال بودن 15 هزار و 562 شماره آن با ضریب نفوذ 24.19 درصد گویای این مهم است.

وی خدمات و ارتباطات مخابراتی در روستاهای شهرستان دهگلان را تشریح و اضافه کرد: از تعداد 105 روستای دارای سکنه، تعداد 102 روستا دارای ارتباطات مخابراتی از جمله تلفن ثابت، تلفن همراه،ADSL و دفاتر ICT روستایی هستند که نگاه ویژه مخابرات منطقه نسبت به توسعه زیرساخت های مخابراتی در روستاها را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: سرمایه گذاری کیفیت خدمات کردستان ارتباطات شهرستان دهگلان ارتباطات سیار مخابرات منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۶۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم آغاز شد

مرحله آزمایشی رها سازی آب از سد آزاد به سد قوچم جهت ذخیره و انتقال به شهر دهگلان آغاز شد. - اخبار استانها -

حسین راهنورد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم کردستان از رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم جهت ذخیره و انتقال به شهر دهگلان خبر داد و اظهار داشت: هدف از اجرای این پروژه، تأمین آب شرب شهرستان‌های دهگلان، قروه و دزج است.

وی افزود: این اقدام در ادامه تحقق اهداف سد آزاد و سامانه‌های انتقال برای تأمین آب شرب پایدار بخشی از استان کردستان بوده که پروژه تأمین آب شرب شهر سنندج از این سد در آذر ماه 1401 به بهره‌برداری رسید و در ادامه و آینده نزدیک، آب از سد قوچم به شهر دهگلان منتقل خواهد شد.

معاون اجرایی سد آزاد و ژاوه گفت: رهاسازی اولیه آب از سد آزاد به سد قوچم انجام شده و تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری سعی بر این است که آب شرب دهگلان تأمین شود.

وی در پاسخ به این سؤال که پروژه آبرسانی به قروه و دزج چه زمانی به اتمام می‌رسد؟ عنوان کرد: بستگی به تأمین بودجه و نقدینگی دارد، در حال حاضر شش هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است.

راهنورد بیان کرد: تاکنون برای اجرای پروژه حدود 20 هزار میلیارد تومان هزینه شده است.

انتهای پیام/481/.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم آغاز شد
  • اجرای طرح زنجیره ماهیان گرمابی و خاویاری در خوزستان
  • ارتقاء و تعویض سوئیچ مرکز مخابرات افتر و سرخه
  • راه اندازی کلینیک سیار نورآوران سلامت در جیرنده عمارلو
  • بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی
  • کانون پرورشی با ۱۰۰۰ کتاب به نمایشگاه بین‌المللی کتاب رفت
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان