Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش بلدی روز سه‌شنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: با اجرای این طرح که خردادماه سال ۱۴۰۰ تکمیل می شود، تعداد خانه های روستایی مقاوم شده قم از ۵۰ به ۶۲ درصد افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح تامین مسکن خانواده‌های کم بضاعت روستایی است،‌ادامه داد: به منظور شناسایی خانواده‌های کم بضاعت درروستاهای قم، جلسه‌هایی با شوراهای اسلامی،‌بخشداران و دهیاران درحال برگزاری است تا افرادی که خانه نامناسب یا سازه غیرمقاوم دارند و یا اینکه فاقد مسکن هستند، شناسایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم افزود: خانواده‌هایی که خانه قدیمی و با غیرمقاوم دارند، منزل  آنان تخریب و خانه جدید و مقاوم برای آنها ساخته می شود ضمن اینکه برای خانواده‌های فاقد مسکن نیز در صورتی که بنیاد مسکن زمینی در آن روستا داشته باشد، علاوه بر پرداخت تسهیلات و ساخت مسکن، زمین مورد نیاز نیز تامین خواهد شد.

وی گفت: برای ساخت هر خانه ۸۰۰ میلیون ریال شامل ۳۰۰ میلیون ریال وام بلاعوض و ۵۰۰ میلیون ریال وام با دوره بازپرداخت ۱۳ ساله با سود ۴ درصد درنظر گرفته شده ضمن اینکه نقشه، نظارت و پروانه ساخت این مسکن ها نیز به صورت رایگان است.

بلدی با بیان اینکه روند شناسایی خانواده‌های نیازمند در ۲۰۰روستای قم از همان روز امضای تفاهم نامه آغازشده است، ‌اظهار داشت: اولویت اصلی دراین طرح، ساماندهی خانواده‌های کم بضاعت درهمان روستای محل اقامت خود است و تمام تلاش‌ها در این زمینه است که حتی خانواده ای از یک روستا به روستای دیگر نیز انتقال داده نشود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم افزود: همزمان با امضای تفاهم‌نامه ساخت یک‌هزار واحد مسکن روستایی در قم، علاوه بر افتتاح ۹ هزار و صدمین ساختمان روستایی مقاوم شده استان، کلنگ ساخت نخستین واحد این طرح توسط  محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در روستای خورآباد قم به زمین زده شد.

وی گفت: خانواده‌هایی که توان ساخت منزل را نداشته باشند، بنیاد مسکن علاوه بر انجام رایگان تهیه نقشه، نظارت و پروانه ساخت، پیمانکار ساخت برای احداث این خانه ها نیز خود انتخاب می‌کند، ولی خانواده هایی که خود توان ساخت داشته باشند،به خود آنها واگذار می‌شود.

بلدی با تاکید بر اینکه خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در اولویت این طرح هستند،‌ اظهار داشت: طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی از سال ۱۳۸۴ در کشور آغازکه تا کنون حدود ۵۰ درصد شامل ۹ هزار و ۱۰۰ مسکن از خانه های روستایی قم در قالب این طرح مقاوم سازی شده‌است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم ادامه داد: افرادی که تا کنون موفق به بازسازی و مقاوم سازی خانه های خود در روستاهای استان نشده‌اند، کسانی هستند که بضاعت لازم برای این کار را نداشته و تنها با دادن تسهیلات امکان بازسازی خانه‌های خود را نداشتند که با عملیاتی شدن ساخت یک هزار مسکن بخش مهمی از این خانواده ها صاحب مسکن‌های مقاوم و بهسازی شده می‌شوند.

وی گفت: هم اکنون بخشی از خانه‌های مناطق روستایی قم توان مقاومت در برابر کوچکترین زمین لرزه را ندارند که شناسایی و مقاوم‌سازی آنها دردستور کار این طرح قرار دارد.

طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، قم دارای ۱۲۷ روستا با جمعیت بالای ۲۰ خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی این استان بیش از ۵۵ هزار و ۸۶۵ تن است که در قالب ۱۷ هزار و ۳۸۵ خانوار زندگی می‌کنند.

برچسب‌ها قم سازمان برنامه و بودجه بنياد مسكن انقلاب اسلامی محمدباقر نوبخت مسکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم سازمان برنامه و بودجه بنياد مسكن انقلاب اسلامی محمدباقر نوبخت مسکن قم سازمان برنامه و بودجه بنياد مسكن انقلاب اسلامی محمدباقر نوبخت مسکن انقلاب اسلامی بنیاد مسکن خانواده ها خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۷۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۴۶ هزارمیلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، اکبری با اشاره به روند پرداخت تسهیلات به واحدهای معرفی شده نهضت ملی مسکن، افزود: از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن تاکنون در سراسر استان ۳۴ هزار و ۸۴۸ نفر به بانک معرفی شدند که قرارداد ۲۴ هزار و ۲۴۸ واحد منعقد شده است.
وی تصریح کرد: تاکنون برای ساخت ۴۵ هزار و ۷۱۹ واحد شهری و روستایی، پروانه ساختمانی صادر شده که متوسط پیشرفت فیزیکی این طرح ها به ۵۰ درصد رسیده است.

اکبری از اشتغال ۶۴ هزار و ۵۵۸ نفر در پروژه های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: طرح نهضت ملی مسکن، یک طرح پیشران است که نه تنها منجر به رونق اشتغال می‌شود بلکه از ابعاد دیگر نظیر رفع چالش مسکن جوانان و جوانی جمعیت و نیز توسعه اقتصادی نیز حائز اهمیت است .

دبیر شورای مسکن سیستان و بلوچستان تاکید کرد: همه دستگاه‌ها اعم از بانک‌ها و سازمان‌های مرتبط با زیرساخت‌های مسکن در استان، باید کمک کنند و پای کار باشند که لحظه‌ای درنگ نشود.

وی تصریح کرد: افزایش تولید مسکن در قالب طرح نهضت ملی و با مشارکت مردم را به‌عنوان یکی از اولویت‌های اجرایی سال ۱۴۰۳ قرار داده‌ایم و با به‌کارگیری کلیه ظرفیت‌های مرتبط در استان و با تمام توان تلاش خواهیم کرد تا شاهد جهشی مثبت و تاثیرگذار در تولید مسکن استان باشیم.

اکبری با اشاره به اهمیت خدمات روبنایی در پروژه های طرح نهضت ملی مسکن استان گفت: همه کاربری‌های عمومی، فضای تجاری، آموزشی، فرهنگی و مذهبی در داخل سایت پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن استان در نظر گرفته شده و به‌منظور بهره مندی شهروندان گرامی از استفاده از این امکانات همزمان با ساخت واحدها علاوه بر واگذاری اراضی به دستگاه‌های متولی تعدادی از این مراکز از محل اعتبارات سازمان ملی زمین و مسکن توسط این اداره کل در دست ساخت است.

دیگر خبرها

  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل
  • پرداخت ۴۶ هزارمیلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان وبلوچستان
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • واحد‌های مسکن روستایی ویلایی با ظرفیت‌های مردمی ساخته می‌شوند
  • اختصاص ۱۰۰ قطعه زمین در بینالود به خانواده‌های دارای ۴ فرزند
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد