Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد آلاله روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در مدت ۲هفته مهلت مقرر ، کمتر از یک هزار هکتار از شلتوک استان خوزستان زیرپوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفته‌است در حالی که کشاورزان شلتوک کار تنها ۲ هفته دیگر برای بیمه این محصول فرصت دارند.
وی شیوع بیماری کرونا و عدم امکان ارتباط رو در رو با کشاورزان شلتوک کار را در استقبال ناچیز شلتوک کاران خوزستانی از بیمه موثر خواند و افزود:دولت برای نخستین بار کشت برنج در سال زراعی جاری در خوزستان را مجاز اعلام کرد از این رو انتظار این بود کشاورزان خوزستانی به بیمه محصول خود رغبت بیشتری نشان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت امسال پس از مجاز شمردن کشت شلتوک در خوزستان ، با پرداخت یارانه ۷۵درصدی دولت در بیمه این محصول موافقت کرد.
آلاله با بیان اینکه این  نخستین بار در تاریخ کشت شلتوک در خوزستان است که  شالی‌کاران استان از حمایت رسمی و شفاف دولت در تولید این محصول ارزشمند و پرطرفدار بهره‌مند می‌شوند افزود: سهم بیمه کشاورز شلتوک‌کار خوزستانی تنها ۲۵درصد است به عبارتی چنانچه حق بیمه هرهکتار برنج چهار میلیون ریال باشد دولت سه میلیون ریال آن را پرداخت می‌کند.
رییس کارگروه خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی خوزستان در ادامه تعهد پرداخت خسارت به هر هکتار از محصول شلتوک در خوزستان را ۵.۴ میلیون ریال بیان کرد.
وی گفت: با ورود دولت به بیمه محصول برنج در خوزستان ، تولید برنج در خوزستان اقتصادی‌تر و به صرفه‌ترخواهد شد.
دولت در مصوبه خرداد ماه گذشته کشت برنج در استان‌های شمالی گیلان ، مازندران و خوزستان مجاز خواند و موافقت کرد این محصول راهبردی زیر پوشش حداکثری بیمه محصولات کشاورزی قرار گیرد.
با پوشش بیمه‌ای این محصول راهبردی هزینه‌های تولید آن کاهش خواهد یافت و نهاده‌های مورد نیاز کشت این برنج با قیمت بسیار مناسب‌تری به دست کشاورز خواهد رسید.
به گفته وی در طول سال‌های گذشته کشاورزان شلتوک‌کار خوزستانی حق بیمه این محصول را به علت غیرمجاز بودن این کشت از سوی دولت ، به طور کامل پرداخت می‌کردند ضمن آنکه قادر نبودند از نهاده‌های کشاورزی و تسهیلات ارزان قیمت بانکی بهره ببرند و آب مورد نیاز این محصول را با قیمت بسیار بالاتری تهیه می‌کردند.
بر اساس مصوبه آخرین نشست شورای کشاورزی خوزستان که ۳۱اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ به ریاست استاندار خوزستان برگزار شد امسال ۱۳۰هزار هکتار شالی در خوزستان زیرکشت می‌رود.کشت برنج در خوزستان از ابتدای تیرماه شروع و در اواخر آبان ماه برداشت می‌شود.
پارسال به برکت بارش‌های بی سابقه بهاری و پرشدن ذخایر آب سدهای خوزستان ، حدود ۲۰۰هزار هکتار به کشت برنج اختصاص یافت و در نهایت ۵۵۰هزار تن برنج محلی و عنبر بو به ارزش ۵۰هزار میلیارد ریال تولید شد که در تاریخ کشاورزی خوزستان بی‌سابقه بود.
این حجم تولید برنج در خوزستان که نیاز ۱۳میلیون ایرانی به این محصول بود از سوی رییس جمهوری مورد تقدیر ویژه قرار گرفت.
استان خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۲میلیون تن محصولات زراعی و باغی به ارزش ۲۹۰هزار میلیارد ریال وعمل آوری ۱۲۸ نوع محصول ، از نظر کمیت و تنوع تولید جایگاه نخست کشوری را دارد.
گندم ، جو ، ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای ، نیشکر ، گل ، محصولات جالیزی و صیفی ، خرما ، مرکبات ، برنج ، کنجد ، کلزا و چغندرقند از مهمترین محصولات تولیدی خوزستان است.

برچسب‌ها صندوق بیمه کشاورزی برنج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق بیمه کشاورزی برنج صندوق بیمه کشاورزی برنج برنج در خوزستان بیمه محصول کشت برنج بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۹۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد کشت بهاره نسبت به کل سطح زیر کشت ۴۱ درصد است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال میزان تولید محصولات بهاره خراسان رضوی سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن است.

حمید حاجی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به تفکیک، سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بهاره در خراسان رضوی شامل ۲۰ هزار هکتار چغندر قند، ۲۲ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای، ۲۱ هزار هکتار پنبه، سبزی و صیفی و محصولات جالیزی ۵۰ هزار هکتار و یونجه ۳۰ هزار هکتار است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشکسالی بر وضعیت زراعت استان عنوان کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است اما نسبت به میانگین طولانی‌مدت شاهد کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها هستیم، لذا این کاهش بارندگی ۲۵ درصد خسارت کاهش محصول در شرایط نرمال را به همراه دارد.

حاجی‌نژاد مهمترین مشکلات بخش زراعت را خاموشی چاه‌های کشاورزی، تداوم خشکسالی و اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید با توجه به وضعیت منابع آبی استان و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی به سمت روش‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کشاورزان باید از سطح موجود تولید را افزایش دهند و الگوی کشت خود را محصولات کم‌آب‌طلب با درآمد اقتصادی بالا قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد
  • خریداری بیش از ۸۵۲ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان