Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@23:49:53 GMT

اوضاع نگران کننده صید کیلکا در مازندران

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۹۶۸۱

اوضاع نگران کننده صید کیلکا در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، فصل صید ماهیان کیلکا از ۱۵ خردادماه در دریای مازندران آغاز شد و مهرداد قلی پور رئیس اتحادیه کیلکاگیران مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اوضاع صید کیلکا خوب نیست، شرایط جوی دریا را از جمله دلایل بیان کرد و گفت: سه ماهی برای رسیدگی به وضعیت ذخایر آبزیان به دلیل تعطیلی فعالیت به دریا نرفته بودیم وهمه این مسائل در وضعیت صید تأثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه صید ماهیان کیلکا از ۱۵ خرداد شروع شده اما هنوز به صید مطلوب و ایده آل نرسیدیم، گفت: دو شب گذشته حدود ۲۰۰ کیلوماهی کیلکا صید کردیم که بسیار ناچیز است.

قلی پور با عنوان اینکه صید ماهی، صید انتظاری است یادآور شد: احتمال دارد وضعیت صید درماه های بعدی بهتر شود اما اتفاق بد آنجا است که طبق بررسی وضعیت صید در سال‌های قبل، در حال حاضر میزان صید کاهش چشمگیری یافته است.

رئیس اتحادیه کیلکاگیران مازندران وضعیت صید ماهیان کیلکا را نسبت به سال‌های قبل بسیار نگران کننده برشمرد و گفت: در سال‌های گذشته وضعیت صید به مراتب بهتر از حال حاضر بوده است.

وی با اظهار اینکه اتحادیه کیلکاگیران ۴۸۰ سهامدار دارد، گفت: با احتساب افراد و کارگران شاغل، کارگران روزمزد و فعالان بخش‌های مختلف بیش از هزار و ۵۰۰ خانوار در این رسته فعالیت می‌کنند.

قلی پور به صید کیلکا در برخی مناطق استان از جمله بابلسر و امیرآباد اشاره کرد و افزود: شناور صید کیلکا بیشتر در مسیرهای دریایی بابلسر و امیرآباد فعالیت دارد و روزانه ۱۲ ساعت به صید مشغول هستند.

رئیس اتحادیه کیلکاگیران با عنوان اینکه فصل صید ماهیان کیلکا تا پایان اسفندماه ادامه دارد، گفت: تجربه نشان داده که به دلیل شرایط نامناسب جوی و غیره فقط ۱۵۰ روز می‌توان به صید پرداخت.

وی همچنین سخت و زیان آور شغل صیادی را از جمله دغدغه‌ها بیان کرد و خواستار توجه مسئولان برای تحقق این خواسته قانونی و منطقی شد.

قلی پور همچنین در پاسخ به اینکه طبق اعلام برخی صیادان انسداد راه‌های عبور به دریای خزر سبب نارضایتی این صنف شده است، با بیان اینکه وضعیت صید کیلکا با استخوانی متفاوت است، یادآور شد: تاکنون تجمعی از سوی صیادان مقابل این اتحادیه صورت نگرفته است.

کد خبر 4967962

منبع: مهر

کلیدواژه: شکار و صید دریای خزر ساری ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان شهرکرد بیرجند ایلام خطبه های نماز جمعه ستاد مقابله با کرونا مجلس شورای اسلامی دهه کرامت استانداری سمنان صید ماهیان کیلکا صید کیلکا وضعیت صید قلی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۹۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید: نگران حمله احتمالی اسرائیل به رفح هستیم

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نقل از الجزیره، سخنگوی کاخ سفید درباره گزارش‌ها درخصوص حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح، ادعا کرد: اگرچه ما طرح جامعی از (رژیم) اسرائیل در مورد عملیات نظامی در رفح در جنوب نوار غزه ندیده‌ایم، اما نگرانی‌های خود را در مورد حمله احتمالی زمینی بزرگ در رفح ابراز کرده‌ایم.

ژان پی‌یر در ادامه افزود: ما به صورت شبانه‌روزی برای دستیابی به توافق آتش‌بس و بازگشت اسرا کار می‌کنیم.

سخنگوی کاخ سفید در ادامه مدعی شد: یک میلیون و ۵۰۰ هزار فلسطینی در رفح هستند که باید از آنها محافظت شود.

ژان پی‌یر در ادامه با بیان اینکه ما با تحقیقات دادگاه بین‌المللی کیفری در مورد مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی مخالف هستیم، ادعا کرد: به اعتقاد ما این دادگاه صلاحیت رسیدگی به این موضوع را ندارد.

 ینس لارک سخنگوی دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در غزه جمعه شب هشدار داد که هرگونه عملیات نظامی در رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت.

سخنگوی دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در غزه در گفتگو با الجزیره با تاکید براینکه هرگونه عملیات نظامی در رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت، گفت: ما در حال تلاش برای گسترش دسترسی بشردوستانه به رفح هستیم.

وی همچنین به محدودیت‌ها در ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه اشاره کرد و افزود: ممانعت از دسترسی به کمک‌ها، فاجعه انسانی در غزه را تشدید می‌کند.

این مقام سازمان ملل متحد در ادامه با تاکید بر اینکه این نهاد هرگز در تخلیه اجباری در رفح شرکت نخواهد کرد، گفت: هم اکنون نیاز فوری به تلاش بیشتر برای کمک رسانی به غزه وجود دارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر کودکان غزه از سوء تغذیه رنج می‌برند و از نیاز‌های اولیه خود محروم هستند.

پس از گذشت ۲۱۰ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اشغالگر طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهاد‌های امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۱۰ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت را در یک منطقه کوچک که سال‌ها در محاصره بوده، به تسلیم وا دارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

دیگر خبرها

  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول با حضور امیرعبداللهیان
  • کاخ سفید: نگران حمله احتمالی اسرائیل به رفح هستیم
  • مقام اطلاعاتی اوکراین: اوضاع در خط مقدم از زمان آغاز جنگ هم سخت‌تر است
  • فوتسال نیاز به بازی با تیم‌های بزرگ دارد/ نگران جام جهانی هستیم
  • ۴۱ درصد آمریکایی‌ها نگران وقوع جنگ داخلی هستند
  • می‌ترسم لیورپول با اسلوت مثل یونایتد شود!
  • مارکو روزه: هدایت بایرن مونیخ؟ آن‌ها بدون مارکو روزه هم می‌توانند اوضاع فعلی را پشت سر بگذارند
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • تردد در محور کندوان یکطرفه شد
  • بازیکنی که نگذاشت اوضاع گل‌گهر در دربی بدتر شود