Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع روحانیون مبارز هفتم تیرماه امسال در حالی به رهبر انقلاب نامه نوشته است که در این سال‌ها کناره‌گیری و قهر با انقلاب و تاسیس روزنامه اپوزیسیونی " سلام" را هم از ایشان دیده‌ایم، نکته‌ای که فعالین سیاسی مشهد در صحبت‌های خود به آن اشاره کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، هفتم تیرماه سال جاری بود که نامه سرگشاده و جنجالی آیت‌الله موسوی خوئینی‌ها دبیر مجمع روحانیون مبارز به مقام معظم رهبری با واکنش‌های زیادی روبرو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر تاریخ را مرور کنیم، متوجه می‌شویم که نامه‌نگاری به رهبر در اردیبهشت‌ سال ۶۹ هم رخ داده است اما تفاوتش در این است که پای آن نامه را افرادی مانند مهدی بازرگان امضا کرده‌اند و امروز موسوی خوئینی‌ها.
 البته وجه مشترک نامه‌ها شکایت و نگرانی از وضعیت فعلی و متصور کردن کشور در پیچیده‌ترین تنگناها است.

نامه اخیر موسوی خوئینی‌ها باعث واکنش‌هایی از سمت افراد صاحب‌نام‌ سیاسی و فعالان فضای مجازی مشهدی شد که در ادامه می‌خوانید:

بخشی از سخنان امام جمعه مشهد، آیت الله سید احمد علم‌الهدی در خطبه مجازی ۱۳ تیرماه ۹۹: « یک روز پیاده نظام برای آمریکایی‌ها در فتنه ۸۸ راه انداختید، اردوکشی سیاسی خیابانی کردید و شکست خوردید، از آن روز در عرصه‌های مختلف سعی کردید قدرت را در این نظام به دست آورید، جز فساد و شکست محصول دیگری نداشتید. شما بعد از شکست‌های سیاسی پیاپی که آبرویتان بین مردم رفته می‌خواهید با نامه‌نگاری جبران این شکست‌های سیاسی خودتان را بکنید؟ این امکان ندارد!»

کی بود کی بود ما نبودیم؟!

محمد سعید احدیان نیز با انتشار پستی در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشته است: « ۳۱سال دولت‌های موسوی و هاشمی و خاتمی و روحانی از چهره‌هایی تشکیل شد که امروز متعلق به جریان آقای خوئینی‌ها محسوب می‌شود، خیابان کشی‌های سال ۸۸ هم، کشور در حال فروپاشی را برای دشمن تصویر کرد و شد یکی از دلایل اصلی تصویب قطعنامه تحریمی، حالا کی بود کی بود ما نبودیم؟!»

کمدی تراژدی در سه پرده

وحید جلیلی، مسؤول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی هم در یادداشتی با عنوان: «کمدی تراژدی در سه پرده؛ لبه پرتگاه، فرصت اندک، اوضاع غیرقابل دوام» به تشریح مقایسه بین این دو نامه پرداخته است و نوشت: " آینده وقتی در خطر خواهد بود که امثال شما بتوانید برای بار صدم نعل وارونه بزنید و در جمع‌بندی درست گذشته، اخلال کنید وگرنه امام حکیم ما آن روز که گفت: "جمهوری اسلامی نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر" ، می‌دانست چه می‌کند.  هدف آن بزرگ این بود که  امید بدهد؛ اوضاع غیرقابل دوام است."

سید داوود نبی‌زاده مشکلات مردم را نیازمند بحث تاریخی می‌داند‌ و در توییتی نوشته‌است: «کسانی باید پاسخگو باشند که تکرار کردند خوئینی‌ها باید به خاتمی نامه می‌زد، به یادگار امام(ره)، به رفسنجانی. مشکلات مردم نیازمند بحث‌ تاریخی است، تاریخ سهم‌خواهی انتخاباتی و تکرار خوردن و بردن از سفره‌ی انقلاب. خودتان باید پاسخگو باشید و گزینه‌های تکراری‌تان»

موسوی خوئینی‌ها کلید شروع اغتشاشی دیگر است

یک فعال رسانه‌ای هم در توییتی نوشته است: «موسوی خوئینی‌ها کلید شروع اغتشاشی دیگری در تابستان داغ را با نوشتن نامه به رهبری انقلاب و زیر سوال بردن ولایت فقیه شروع کرده است، او  و سرطان اصلاحات تلاش دارند تا مشکلات به وجود آمده در کشور را به گردن رهبر انقلاب انداخته و کنار زدن رهبری را با توجه به نارضایتی مردم شروع کنند»

یک کاربر دیگر هم در خطاب به مصطفی تاج‌زاده که از موسوی خوئینی‌ها حمایت کرده، نوشته است: « از دلار پسابرجامی چه خبر؟ سکه پسابرجامی هم که رکود زد، مسکن پسابرجامی که دیگر نگو! از تورم پسابرجامی خبر داری؟؟ مصطفی چرا دوست داری مردم را احمق فرض کنی؟ به جای فرار به جلو و طلبکاری پاسخگوی عاقبت تَکرار ت باش»

مردم این همه تناقض را چگونه باور کنند؟

باز هم تاریخ را مرور می‌کنیم، مقام معظم رهبری در مهرماه سال ۹۰ در جمع مردم کرمانشاه فرموده‌اند: «مسؤولان قوه مجریه، نمایندگان مجلس، مسؤولان قوه قضائیه با اختیارات کامل و قانونی وظایف خود را انجام می‌دهند و ممکن است تصمیماتی را بگیرند که رهبری با آن مخالف باشد، اما رهبری نه حق دارد نه می‌تواند و نه قادر است که در این مسائل دخالت کند مگر در جایی که اتخاد سیاستی، به کج شدن راه انقلاب منجر شود که طبعا در این هنگام به مسؤولیت‌های خود عمل خواهد کرد»

رهبری بارها راجع به اختیارات خود سخن گفته‌اند و همه می‌دانند که رئیس جمهور، کابینه دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رأی مستقیم مردم بر مسند قدرت می‌نشینند، حال اگر گزینه‌های روی میزتان عملکرد قابل قبولی نداشته‌اند، چرا به جای قبول کردن مسؤولیت‌هایتان پای رهبری را به بهانه توجیح کارهایتان به میان می‌کشید؟ دوباره سؤالم را تکرار می‌کنم مردم این همه تناقض را چگونه باور کنند؟

انتهای‌پیام/70039

منبع: فارس

کلیدواژه: نصرالله پژمانفر موسوی خوئینی ها آیت الله سید احمد علم الهدی فتنه ۸۸ موسوی خوئینی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۰۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رئیس فدراسیون والیبال به غیبت موسوی و غفور در تیم ملی

رئیس فدراسیون والیبال در واکنش به غیبت موسوی و غفور در تیم ملی گفت: همه عزیزانی که تصمیم می‌گیرند امیدوارم در ادامه حسرت نخورند.

به گزارش ایسنا، میلاد تقوی رئیس فدراسیون والیبال در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران اظهار کرد: تمام تلاش خود را انجام دادیم که از خانواده والیبال دفاع کنیم. تیم ملی جوانان تنها تیم گروهی بود که توانست عنوان قهرمانی جهان را کسب کند.

او ادامه داد: البته من معتقد هستم اینکه گفته می‌شود تیم ملی بزرگسالان شاید در حد توقع مردم عمل نکرد باید بگویم که ما قهرمان بازی‌های آسیایی و نایب قهرمان آسیا شدیم. توقع مردم نسبت به تیم ملی والیبال زیاد شده است و به همین دلیل باید بیشتر تلاش کنیم و مردم را خوشحال کنیم. 

تقوی افزود: از دید بسیاری از کارشناسان کار سختی برای رسیدن به المپیک داریم اما امیدوارم بچه ها بتوانند با تلاش و غیرت دل مردم را شاد کنندو مطمئن باشید دست از تلاش برنمی‌داریم.

او در مورد پیگیری اردوهای تیم ملی و اضافه شدن پائز بیان کرد: امروز پائز وارد ایران شد و جلسه خوبی با او داشتیم. ایشان سپس در این چند روز گذشته  در تمرینات تیم ملی حضور پیدا کرد. عملکرد کادر فنی تیم ملی بزرگسالان که اردو را مدیریت کردند مورد رضایت او بود. بازیکنان کم کم به اردو اضافه می‌شوند چون هنوز خیلی از لژیونرها به اردو اضافه نشده اند. در اولین فرصت تیم باید به ترکیب اصلی خود برسد چون زمان زیادی هم نداریم و اگر اشتباه نکنم 20 روز دیگر زمان داریم.

رئیس فدراسیون والیبال درباره لیگ پرجنب و چوش این فصل خاطرنشان کرد: در این دو سال گذشته تلاش کردیم تیم ملی پوست اندازی کند. تیم ملی نشان داد که حضور آدم‌های باتجربه به تیم ملی کمک می‌کند. ما بازیکنان جدید زیادی به تیم ملی اضافه کردیم که کم تجربه نیستند اما پرتجربه هم نیستند و باید منتظر عملکرد آنها در مسابقات بمانیم. به نظر من در این تیم نقش اصلی را یکدلی و همدلی ایجاد می‌کند و همه برای حرکت تیمی و المپیکی شدن باید بجنگند.

تقوی درباره غیبت برخی بازیکنان در اردوی تیم ملی، تصریح کرد: در عرصه فنی سرمربی تیم ملی بعد از اینکه در اردوی تیم ملی حضور پیدا کرد به زودی زود این قول را به شماها می دهم به رسانه‌ها پاسخگو خواهد بود. رسانه ذهن جویای جامعه است ما باید پاسخگو باشیم. عوامل مختلفی دست به دست هم دادند که شرایط اینگونه شد. همه عزیزانی که تصمیم می‌گیرند امیدوارم در ادامه نگویند ای کاش چون ای کاش یعنی حسرت و حسرت خوردن در مواقعی ممکن است دیر باشد. هیچ چیزی مهمتر از مردم نیست و منافع مردم را بالاتر از هر چیزی بدانیم.

او درباره اینکه ایا نباید موسوی با تیم ملی همسو می شد گفت: در این باره با موسوی صحبت نکردم و مرادی با او صحبت کرده است. حتماً دلایل خاص خودش را دارد که امروز نمی‌خواهم وارد این موضوع شوم. سرمربی پاسخگو خواهد بودچون بحث فنی در آن در میان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • جزییات تذکر رهبری درباره گشت ارشاد
  • جزئیات تذکر رهبری درباره گشت ارشاد
  • تذکر رهبری درباره گشت ارشاد چه بود؟
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟
  • واکنش رئیس فدراسیون والیبال به غیبت موسوی و غفور در تیم ملی
  • واکنش عبادی‌پور به رد کردن پیراهن تیم ملی توسط موسوی
  • شوخی گلزار با مردم