Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسنی گفت: کشاورزی، صنعت و گردشگری سه ظرفیت مهم شهرستان فومن به‌‌منظور افزایش اشتغال است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فومن، «محمدرضا محسنی» امروز(سه‌شنبه، ۱۷تیر) در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان فومن اظهار کرد: در کارگروه اشتغال باید به پایش اطلاعات مربوط به تسهیلات، نحوه پرداخت تسهیلات و گزارش‌گیری از اقدامات انجام شده و اشتغال ایجاد شده، پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار فومن با بیان اینکه آمار اشتغال باید در سامانه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ثبت شود تا تعداد اشتغالزایی از آنجا قابل دسترسی باشد افزود: کشاورزی، صنعت و گردشگری سه ظرفیت مهم شهرستان در راستای افزایش اشتغال است.

 

وی با تاکید به اینکه ادارات در راستای جذب اعتبارات حداکثری کوشا باشند گفت: باید فهرستی از اقدامات قابل انجام در حوزه جهاد کشاورزی تهیه شود زیرا در زمینه نوغانداری با هدف افزایش تولید، جهت خرید جعبه تخم نوغان و توسعه توتستان امکان دریافت تسهیلات وجود دارد و جهاد کشاورزی باید در این رابطه، پیش از هر چیز، خود اهتمام لازم را داشته باشد.

 

محسنی با بیان اینکه بهره‌برداری از زراعت چوب برای تامین نیازمندی‌های مصرف‌کنندگان به ویژه واحدهای صنعتی تولیدی سلولوزی مورد پیگیری دستگاه‌های متولی باشد تصریح کرد: واحدهای تولیدی به جای تهیه نیازهای خود از خارج از استان، باید محصولات تولید شده در استان را خرید کنند که این مهم با برنامه‌ریزی و مشارکت منابع طبیعی و جهاد کشاورزی برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های داخلی به منظور افزایش سطح تولید زراعت چوب ممکن می‌شود.

 

فرماندار فومن با اشاره به کاشت گل محمدی و وجود ظرفیت هفت هکتاری متقاضیان این حوزه در شهرستان خاطرنشان کرد: پایش وضعیت و برنامه‌ریزی برای خرید شاخه گل محمدی و نیز گیاهان دارویی برای سال آینده پیگیری شود.

 

وی با اشاره به اینکه پرورش زالو، ماهیان گرمابی، شاه میگوی آب شیرین، پرورش قارچ و توت فرنگی سایر ظرفیت‌های اشتغالزایی در شهرستان است اظهار کرد: وارد کردن وام‌های کم بهره به عرصه تولید مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.

 

محسنی متمرکز کردن فعالیت‌های مربوط به صنایع دستی و کشاورزی در یک روستا را مثمرثمر دانست و افزود: جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی باید در خصوص تجهیز کارخانجات برنج کوبی جهت افزایش کیفیت برنامه داشته باشد.

 

فرماندار فومن با بیان اینکه برای سال جاری در حوزه صنعت، اعتبارات خوبی با بهره چهار درصد وجود دارد گفت: توجه به ظرفیت افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهره‌مندی از مزایا و تسهیلات به کارگیری این افراد در بخش صنعت مورد توجه باشد.

 

 

پایان پیام/526

منبع: شبستان

کلیدواژه: کارگروه اشتغال اشتغالزایی اشتغال جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۱۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد