Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش‌وپرورش در دیدار با دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر گفت: با بهره‌گیری از شبکه شاد در برگزاری جشنواره فرهنگی هنری علوی مشارکت می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی با حضور در بنیاد بین‌المللی غدیر با آیت‌الله کاظم صدیقی دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر و امام‌جمعه موقت تهران دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی میرزایی در این دیدار بابیان اینکه کار در آموزش‌وپرورش سنگین و پرمسئولیت است، اظهار کرد: براثر شیوع کرونا ناچار به تعطیلی مدارس شدیم زیرا سلامتی دانش آموزان برای ما بسیار مهم بود لذا برای عدم تعطیلی آموزش‌ها تدابیری اندیشیدیم و اولین اقدام ارائه آموزش‌های تلویزیونی بود و در این مدت بیش از ۲۰۰۰ برنامه آموزش تلویزیونی تولید و از طریق شبکه آموزش که دارای پوشش ۹۷درصدی در سطح کشور بود، پخش شد.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید در ادامه افزود: آموزش از طریق تلویزیون دارای نقص‌هایی بود؛ نمی‌دانستیم همه دانش آموزان از این آموزش‌ها  استفاده می‌کنند یا خیر، عدم برقراری تعامل نیز یکی دیگر از نقص‌های آموزش تلویزیونی بود لذا دانش آموزان به سمت شبکه‌های مجازی سوق داده شدند.

وی افزود: درآن شرایط کنترلی برفضای مجازی نداشتیم بنابراین تدبیری اندیشیدیم و با همکاری اپراتور همراه اول توانستیم فضایی؛ اختصاصی، یکپارچه، امن و تعاملی به نام شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) را ایجاد کنیم.

عضوکابینه تدبیر و امید به جابجایی بیش از دو میلیارد فایل در شبکه شاد اشاره و تصریح کرد: اکنون بیش از۷۰درصد دانش آموزان و درصد معلمان جذب شبکه شاد شده‌اند و از برنامه‌های آن در فضایی امن بهره‌مندمی شوند.

وی اضافه کرد: عدم پوشش صددرصدی اینترنت در سراسر کشور باعث می‌شود تا همه دانش آموزان به این شبکه دسترسی نداشته باشند اما آموزش‌وپرورش در قبال همه دانش آموزان  متعهد است لذا تدابیری در این زمینه اندیشیدیم که شامل؛ تلاش‌های خوب معلمان برای آموزش حضوری با تفکیک دانش آموزان، تولید و ارائه بسته‌های آموزشی، استفاده از راهبران آموزشی و بررسی تجارب سایر کشورها ازجمله اقدامات در این زمینه بود. همچنین در پایان سال نیز از معلمان خواستیم در مدرسه حضورداشته باشند و به رفع اشکالات دانش آموزان بپردازند.

 وزیرآموزش‌وپرورش اظهارکرد: یکی از دغدغه‌هایی که در این زمینه وجود داشت موضوع تربیت بود لذا در بستر شبکه شاد کانال پرورشی ایجاد کردیم و آموزش‌های کوتاه در موضوع‌های مختلف ازجمله قرآن و عترت و موارد تربیتی را در شبکه شاد بارگذاری کردیم تا دانش آموزان بهره‌مند شوند.

وی درگیری خانواده‌ها با فرایند آموزش را از پدیده‌های خوب ناشی از کرونا برشمرد و افزود: تحرک بیشتر و نقش فراگیر افراد در فرایند آموزش از مزایای شرایط جدید بود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از ظرفیت‌های خوبی که اخیراً در شبکه شاد ایجادشده، فعالیت۳۰هزار پایگاه اوقات فراغت است، لذا از این بستر بهترین آموزش‌های مربیان در دسترس همه دانش آموزان  قرار می‌گیرد، البته در بخش آموزش نیز چنین است و این گامی در مسیر نزدیک شدن به عدالت آموزشی است بنابراین هرچند کرونا فرصت‌هایی را از ما گرفت اما فرصت‌هایی را نیز در اختیار ما قرارداد.

عضو کابینه تدبیر و امید در پایان تصریح کرد: شبکه شاد ظرفیت خوبی است که بنیاد غدیر می‌تواند از آن استفاده کند لذا با توجه به نزدیکی دهه امامت و ولایت هر کمکی نیاز باشد برای برگزاری برنامه‌های این دهه ارائه می‌دهیم.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر نیز در دیدار با وزیرآموزش‌وپرورش اظهارکرد: آموزش از طریق شبکه شاد به توزیع عادلانه آموزش‌ها میان همه اقشار جامعه منجر شده و کار بسیار ارزشمندی است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، صبح امروز آیت‌الله کاظم صدیقی در دیدار با وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در شرایط پیچیده سیاسی و اقتصادی دنیا، کرونا نیز به این شرایط اضافه ‌شده است، اظهار کرد: تعلیم و تربیت کار خطیری است و شما در این مسیر به همراهان سنگرنشین و فداکار نیاز دارید، اگر همه عالم را طوفان فرابگیرد اما انسان درکشتی نوح باشد نجات می‌یابد لذا امیدوارم در این طوفان مشکلات سربلند بیرون بیایید. البته براساس آیات قرآن، بعد از هر مشکلی آسانی خواهد بود.

امام‌جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: توازن عرضه و تقاضا درجهان توسط خداوند منظور شده است لذا برای هر مشکلی کلیدی نیز وجود دارد، جبهه ایمان جبهه شکوفایی است و در هیچ شرایطی نباید راکد شود.

آیت‌الله صدیقی ادامه داد: اگر انجام امور با نیت و انگیزه الهی باشد خداوند بنده‌اش را یاری می‌کند و سرانجام تلاش‌ها پیروزی خواهد بود. غربی‌ها و مادی‌گراها پشتوانه معنوی انسان‌های موحد را ندارند لذا خداوند دائماً از موحدین دعوت می‌کند تا به سویش بروند.

وی اضافه کرد: شرایط مبارزه با بیماری کرونا برای ایران مانند جبهه بود اگر جنگ هشت‌ساله نبود ما پخته و باتجربه نبودیم و نمی‌توانستیم به این کیفیت با این بیماری مبارزه کنیم لذا با استفاده از تجارب جبهه و جنگ و همدلی و همراهی همه مردم توانستیم در برابر مشکلات کرونا بایستیم. لذا در مقایسه با سایر کشورها در بحث مقابله با مشکلات ایران در جهان بی‌نظیر است.

دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر اظهارکرد: بستر توحید حضرت علی علیه‌السلام و ائمه معصومین علیهم‌السلام هستند لذا آن بزرگواران درکلامشان فرموده‌اند؛ همواره دغدغه شیعیانمان راداریم بنابراین کشوری که امام زمان (عج) را دارد قطعاً بر مشکلات چیره خواهد شد و امروز در سطح دنیا روزبه‌روز در حال پیشرفت هستیم درحالی‌که دنیا رو به افول است.

وی بابیان اینکه در هیچ جای دنیا کادر درمانی خارج از ساعت‌های وظیفه‌اش کار نمی‌کند اما در ایران کادر درمانی مخلصانه و ایثارگرانه در خارج از ساعت‌های وظیفه خود به خدمتگزاری مراقبت و پرستاری از بیماران مشغول بودند، اظهار کرد: خداوند با کرونا کاری کرد تا همه دانش آموزان اعم از پولدار و فقیر از آموزش‌ها به یک‌میزان برخوردار شوند و این موضوع که از طریقه شبکه شاد انجام می‌شود توزیع عادلانه آموزش‌ها و کار ارزشمندی در راستای عدالت آموزشی است.

وی اذعان کرد: قرآن و عترت دو بال ضروری برای انسان است، خداوند همواره زندگی را از سرگرمی به حقیقت سوق می‌دهد لذا خداوند عجز انسان‌های مدعی را با شیوع کرونا مشخص کرد.

آیت‌الله صدیقی تصریح کرد: جهان به سمت عدالت جهانی پیش می‌رود، بنابراین امیدوارم خداوند به شما توفیق دهد و شمارا با اولیا محشور کند و قدم‌هایتان در این راه تثبیت کند لذا از این فرصت طلایی استفاده کنید و جز علمداران امام زمان (عج ) باشید و از خداوند مدال رضایت دریافت کنید.

وی ادامه داد: پیروزی‌های آموزش‌وپرورش در مبارزه با شیوع ویروس کرونا را به‌حساب انقلاب می‌گذاریم این پیروزی‌ها نشانه اخلاص شما درکارهایتان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شبکه شاد محسن حاجی میرزایی آموزش و پرورش همه دانش آموزان آموزش وپرورش شبکه شاد آموزش ها آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۱۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم

وزیر آموزش و پرورش گفت: سال گذشته ۵۰ هزار معلم و امسال ۷۲ هزار معلم از آزمون‌های استخدامی جذب خواهند شد و بر این اساس، معادل ۲۰ درصد کل معلمان کشور در دوره دولت سیزدهم مشغول به فعالیت می‌شوند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم و به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی امروز دوشنبه در مراسم تجلیل از معلمان نمونه کشوری که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: نقطه تمرکز آموزش و پرورش، اجرای حقیقی سند تحول بنیادین است و پس از 12 سال، نقشه این سند با پنج ویژگی یعنی مشخص و دقیق آماده تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی شده است.

وی ادامه داد: شواهد نشان می‌دهد با توجه به اقناع کمیسیون‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی، فردا سه شنبه 11 اردیبهشت این گام مهم برداشته خواهد شد و از آن پس با چشم‌انداز وسیع پیش خواهیم رفت.

صحرایی افزود: پیام سند تحول در نقشه راهش این است که همه با هم آموزش و پرورش را حرکت دهیم.روح سند ائتلاف برای اعتلای تعلیم و تربیت است و برای اجرای سند تحول بنیادین بودجه لازم است اما شرط کافی نیست بلکه مساله شکل‌گیری آن ائتلاف است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دستورالعمل اجرای سند تحول در مدارس تهیه و اجرای آزمایشی آن آغاز شده است، ادامه داد: هفت برنامه ملی پیشران در این سند انتخاب و آماده اجرا است.

وی اضافه کرد: یک طرح از این هفت برنامه، چهارشنبه پنجم فروردین تصویب شد و این طرح نخستین آیین‌نامه اجرایی در چهارچوب اصل 138 قانون اساسی برای اجرای سند تحول بود. نام آن مهارت آموزی یکپارچه و سراسری دانش‌آموزان کشور است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اولین اقدام مهم آن بود که موضوع سند به یک جهت اصلی در برنامه‌های پیشرفت کشور تبدیل شود. در قانون آموزش و پرورش به مثابه امر ملی تکلیف شده که دستگاه‌ها باید ظرف 6 ماه تقسیم وظایف ملی برای تعلیم و تربیت تصویب و اجرا شود. در این برنامه 38 حکم داریم که بی‌سابقه است.

دولت سیزدهم مصوبه کنکور را اجرا کرد

صحرایی افزود: دولت سیزدهم مصوبه کنکور را اجرا کرد و هدف این است که از حفظیات به یادگیری عمیق حرکت کنیم و مرجعیت برنامه درسی ملی به مدرسه و معلم بازگردد نه آنکه در یک موسسه کنکوری بیرونی که همه دغدغه هزینه است.

وی اضافه کرد: امسال 50 درصد و سال آینده 60 درصد امتحانات نهایی در پذیرش دانش آموزان در دانشگاه‌ها تاثیر دارد همچنین هفت استان سهم از دست رفته خود در سه هزار صندلی پذیرش دانشگاه‌ها را باز پس گرفتند و سیستان و بلوچستان از 16 صدم درصد به 48 صدم درصد ارتقا یافته است همچنین تعداد رتبه‌های زیر هزار در استان کرمان سه برابر شده است و اولین بار است که پیماش ملی در تعلیم و تربیت رخ می‌دهد.

امسال کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان برگزار می‌شود

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: دولت سیزدهم تربیت معلم را اصیل می‌داند و جذب استعدادهای دانشگاه‌های برتر بهتر از جذب از طریق ماده 28 است و امسال کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان برگزار خواهد شد تا بهترین دانش آموزان، معلمان کشور شوند.

صحرایی یادآور شد: دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی ظرفیت چشمگیری دارد و معلمان نه تنها از نظر کمیت بلکه از نظر کیفیت هم افزایش یافته است.

وی افزود: 300 هزار معلم درحالی وارد آموزش و پرورش شدند که آموزش ندیده‌ بودند و جنسیت و رشته‌های مرتبط هم نداشتند اما امسال عهد کردیم به این صورت معلم جذب نکنیم.

ساخت و تجهیز 7 هزار مدرسه در دولت سیزدهم

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: هفت هزار مدرسه تکمیل، تجهیز و ساخته شده است و در این دولت، ایران کارگاه مدرسه سازی شد.

صحرایی اضافه کرد: پنج هزار میلیارد سال گذشته برای تجهیز هنرستان‌ها سال گذشته اختصاص دادیم و 19هزار مربی پرورشی و ورزشی برای مدارس جذب می‌کنیم.

وی تصریح کرد: نقطه کانونی سند تحول بنیادین دانش آموزان هستند و منظومه‌ای با عنوان امید، ایمان،خودباوری، خردورزی، نشاط و هویت برای دانش‌آموزان ترسیم شده است که در چارچوب این منظومه مدارس کشور فعال شده‌اند.

صحرایی با اشاره به اجرای پویش مهر افزود: 13 و نیم میلیون نفر روز اردو، بیش از هشت میلیون فعالیت فرهنگی دانش آموزان، مشارکت بیش از پنج میلیون دانش‌آموز در پویش مهر ریاست جمهوری انجام شده است.

وزیر آموزش و پرورش از تشکیل قرارگاه ملی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بطن مدرسه‌ها خبر داد و افزود: 32 هزار مرکز مشاوره در مدارس فعالیت دارند و 6 هزار و 200 دانش آموز در مدارس برای آسیب‌های اجتماعی غربال شده‌اند.

5 هزار میلیارد تومان برای شیر مدارس اختصاص یافت

وزیر آموزش و پرورش همچنین با اشاره به اجرای موفق طرح توزیع رایگان شیر در مدارس، گفت: 5 هزار میلیارد تومان برای تامین شیر مدارس اختصاص یافت و 160 میلیون پاکت شیر بین دانش آموزان توزیع شد.

وی درباره هدایت تحصیلی دانش آموزان توضیح داد: 40 درصد دانش آموزان در هنرستان‌ها هستند یعنی پیام رفع بیکاری از مدرسه و کنشگری فعال برای ساخت آینده کشور داده شده است.همچنین المپیادی‌ها در یکسال 28 مدال افتخار کسب کردند.

وزیر آموزش و پرورش درباره تغییر و توزیع کتاب‌های درسی، ادامه داد: چهارچوب ملی شایستگی‌های پایه و عمومی نظام تعلیم و تربیت رسمی کشور آماده شده است و به زودی ابلاغ خواهد شد و آغاز بازنگری برای تولید کتاب‌های مفید و شوق‌انگیز برای کودکان است.

صحرایی افزود: بازآرایی دوره متوسطه و حرکت از برنامه درسی دانایی محور به برنامه درسی مهارت محور در دستور کار است.

بر اساس این گزارش، آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری امروز دوشنبه 10 اردیبهشت در آستانه سالروز شهادت شهید مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام معلم با حضور آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات