Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@23:36:40 GMT

مبتلایان به کرونا بیمه سلامت می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۱۴۵۲

مبتلایان به کرونا بیمه سلامت می‌شوند

سعید فرجی روز سه شنبه در شورای اطلاع رسانی اداره کل بیمه سلامت بیان کرد: نتیجه آزمون وسع برای دیگر افراد حدود یکماه طول می کشد اما برای افراد مبتلا به کرونا در کمتر از یک روز این فرایند طی شده و فرد زیر پوشش بیمه قرار می گیرد.

وی درباره آزمون وسع توضیح داد: سازمان بیمه سلامت از سال گذشته برگزاری آزمون وُسع و صدور دفترچه بیمه سلامت برای افراد بدون هر گونه بیمه را در دستور کار قرار داد و این موضوع از آبان ۹۸ به صورت جدی عملیاتی و دنبال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بیمه سلامت همدان ادامه داد: آبان سال گذشته تاکنون ۳۶ هزار و ۵۷۷ سرپرست خانوار شامل ۹۵ هزار نفر درخواست آزمون وسع برای دریافت دفترچه و بهره مندی از خدمات بیمه سلامت کردند که از این تعداد برای ۲۶ هزار و ۷۵۰ خانوار پیامک برای دریافت دفترچه ارسال شده است.

فرجی ادامه داد: طبق قانون هزینه بیمه هر فرد زیر پوشش بیمه سلامت سالانه ۶۶۴ هزار تومان است که این هزینه از سوی سه دهک نخست جامعه پرداخت نشده دهک چهارم ۵۰ درصد و دهک های بالاتر باید ۱۰۰ درصد هزینه بیمه را پرداخت کنند.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه برخی از متقاضیان قرار گرفتن زیر پوشش بیمه سلامت بین دهک چهارم به بالاتر بوده و باید هزینه بیمه خود را پرداخت می کردند بنابراین نسبت به پیگیری برای دریافت دفترچه بیمه سلامت اقدامی نکردند.

مدیرکل بیمه سلامت همدان گفت: تاکنون ۱۳ هزار و ۴۴۲ سرپرست خانواده نسبت به دریافت دفترچه بیمه سلامت اقدام کرده و دفاتر آنها صادر شده است که از این تعداد ۱۲ هزار و ۲۴۳ سرپرست خانواده در بین دهک های یک تا سه قرار دارند و هزینه بیمه آنها رایگان است.

فرجی اظهار داشت: با توجه به شیوع کرونا در کشور و افزایش شمار مبتلایان به این بیماری، همه افراد در قبال این موضوع مسوول بوده و باید با رعایت نکات بهداشتی نسبت به مهار و کنترل بیماری تلاش کنند.

وی افزود: بیمه سلامت جلوتر از سایر سازمان ها و دستگاه های دولتی به منظور کاهش تجمع و تبادل اشیا بین بیمار، پزشک، داروخانه و دیگر مراکز که از عوامل ابتلا به کرونا به شمار می رود، ارائه خدمات الکترونیکی را از مدت ها پیش در دستور کار قرار داده است.

مدیرکل بیمه سلامت همدان اضافه کرد: در جریان ارائه نسخه الکترونیکی مشکلات پیش آمد که نمونه آنها مقاومت پزشکان در برابر تغییر از رویکرد سنتی، نبود برخی داروها در سایت، اختلال در اینترنت، هزینه و زمان بر بودن استفاده از رایانه و وجود مغایرت در نرم افزار نسخه الکترونیکی همراه شدیم.

فرجی ادامه داد: پیش از شیوع کرونا از ۳۵۴ پزشک فعال در این استان ۷۷ تن به صورت الکترونیکی نسخه می نوشتند که این آمار پس از شیوع کرونا و تاکید بر ضرورت ارائه خدمات الکترونیکی و استحقاق سنجی الکترونیکی برای درمان بر اساس شیوه نامه ای ابلاغی از سوی هیات دولت و سازمان بیمه سلامت به ۲۵۴ پزشک رسید.

وی گفت: استان همدان در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی رتبه نهم و نسخه پیچی الکترونیکی رتبه ۲۵ کشور را دارد بنابراین امید می رود با همت معاونت غذا و دارو و همکاری داروخانه ها این رقم بهبود یابد.

۹۴۹ هزار و ۹۲۸ همدانی در قالب کارکنان دولت،روستاییان، صندوق ایرانی، بیمه سلامت و سایر اقشار زیر پوشش بیمه سلامت هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا بیمه سلامت همدان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بیمه سلامت همدان ویروس کرونا بیمه سلامت همدان بیمه سلامت همدان دریافت دفترچه زیر پوشش بیمه هزینه بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۱۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان

محسن اسدبیگی با اشاره به اینکه در راستای ماده ۴۳ قانون جمعیت و خانواده نزدیک به ۶ هزار زوج نابارور در سطح استان شناسایی شده است، اظهار کرد: از ۶ هزار زوج نابارور ۱۳۸۱ نفر به عنوان نابارور در سامانه نشاندار شده‌اند.
به گفته وی اداره کل بیمه سلامت استان در حال حاضر با دو مرکز درمان ناباروری خصوصی شفا و غیر دولتی جهاد دانشگاهی جهت ارائه خدمات تخصصی سطح دوم درمان ناباروری قرارداد دارد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: در حال حاضر دخواست و دریافت خدمات ناباروری بصورت الکترونیک در سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت انجام می‌شود.
اسد بیگی با اشاره به اینکه تاکنون ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در قالب ۸ میلیارد تومان بابت اسناد خدمات ناباروری به مراکز درمان ناباروری و ۳ میلیارد تومان بابت اسناد سرپایی به زوجین نابارور پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای