Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، آموزش روستائیان و استفاده از ظرفیت آنان به منظور کاهش آمار آتش‌سوزی در مراتع را ضروری دانست.

علی ایده لویی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: آموزش روستائیان و استفاده از ظرفیت آنان به منظور کاهش آمار آتش‌سوزی در مراتع ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان افزود: دهیاران، شوراهای اسلامی و معتمدین محلی روستاهای «قره آغاج، زره باش، چشین، کینه ورس و چرگر» از توابع شهرستان ابهر در کلاس‌های آموزشی و ترویجی حضور یافتند.

وی خاطر نشان کرد: این دوره از کلاس‌ها با حضور تیم آموزش و ترویج اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان به همراه یکی از سفیران انفال این اداره کل برگزار شد.

ایده لویی با اشاره به اهمیت ترویج و تعلیم راهبردها و روش‌های مربوط به پیشگیری از حریق عنوان کرد: شرکت‌کنندگان در این دوره‌ها با نحوه اطفای به موقع حریق‌های احتمالی در عرصه‌های ملی و همچنین پیشگیری از هر گونه آتش‌سوزی و تخریب در منابع طبیعی آشنا شدند.

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان افزود: بالابردن فرهنگ عمومی در راستای استفاده صحیح از منابع طبیعی در قالب طرح‌های آموزشی از قبیل ایجاد کلاس‌های آموزشی در این زمینه و همچنین کمک گرفتن از فرهنگ عامه افراد به ویژه تعالیم دین مبین اسلام در راستای احیای منابع طبیعی ضرورتی است که این روزها تیم آموزش و ترویج به همراه سفیران انفال در روستاهای زنجان آن را دنبال می‌کند.

وی تاکید کرد: بهره‌برداران و گردشگران از روشن کردن آتش نزدیک درختان و بوته‌های طبیعی و همچنین رها کردن ته سیگار روشن در طبیعت و همچنین از رها کردن بطری‌های شیشه‌ای در مراتع و جنگل‌ها که در برابر نور خورشید مثل ذره‌بین عمل کرده و موجب آتش‌سوزی می‌شود خودداری کنند.

ایده لویی ادامه داد: گردشگران و طبیعت دوستان می‌توانند برای روشن کردن آتش به منظور طبخ غذا محدوده آتش را با سنگ چین پوشانده و هنگام خروج از طبیعت نیز باقیمانده آتش را با آب خاموش کرده و روی آن را با خاک بپوشانند.

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: بازی کردن کودکان با آتش نیز می‌تواند منجر به آتش‌سوزی وسیعی در طبیعت شود، به همین منظور والدین نقش مهمی در پیشگیری از این امر دارند.

وی اعلام کرد: افراد می‌توانند در هنگام حریق و یا هر گونه تخریب در مراتع و جنگل‌ها با سامانه 1504 تماس گرفته و مراتب را به همکاران در حوزه یگان حفاظت منابع طبیعی گزارش دهند.

انتهای پیام /۷۳۰۰۹/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس اداره آموزش حریق روشن کردن خاموش پیشگیری رئیس اداره آموزش آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۱۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • آتش‌سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار/ یک نفر فوت کرد
  • آتش‌ سوزی ۲ فروند لنج در چابهار؛ یک نفر فوت کرد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها