Web Analytics Made Easy - Statcounter

حکم فیفا در مورد شکایت کالدرون از پرسپولیس آبی سرد بر پیکره این باشگاه است تا بیشتر از قبل بابت قراردادهای مسئله داری که بسته شده و پیگیری هایی که به موقع نشده این باشگاه دچار چالش شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، شب گذشته باشگاه پرسپولیس با صدور بیانیه ای اعلام کرد طبق حکم فیفا این باشگاه موظف است مبلغ 579 هزار و 500 دلار به گابریل کالدرون، 95 هزار و 380 دلار به خوآکین و 70 هزار و 400 دلار به اینیگو والنسیا پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین 9 هزار دلار هزینه دادرسی مجموع این پرونده‌ها باید از سوی پرسپولیس پرداخت شود.

در واقع با حکم فیفا پرسپولیس به پرداخت مبلغ 754280 هزار دلار در این پرونده محکوم شده تا کوه بدهی های این باشگاه ارتفاع بیشتری بگیرد.

شاگردان یحیی گل محمدی این روزها در آستانه پوکر قهرمانی لیگ برتر هستند و با توجه به آمادگی و کیفیت فعلی خود، شانس بالایی هم برای فتح جام حذفی و ثبت دومین دبل متوالی دارند. این موضوع دلخوشی بزرگی برای هواداران تیم محبوب پایتخت محسوب می شود اما با نگاهی عمیق به میزان بدهی های بین المللی این باشگاه که ناشی از محکومیت های متعدد پرسپولیس در نهادهای قضایی فیفا است، هواداران این تیم دچار یاس می شوند.

در حال حاضر طبق احکام صادر شده از سوی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فیفا باشگاه پرسپولیس در 9 پرونده دچار محکومیت شده است که مبالغ آنها به شرح زیر است. 

برانکو ایوانکوویچ: یک میلیون و 55 هزار یورو 

زلاتکو ایوانکوویچ: 205 هزار یورو

ایگور پانادیچ: 170604 یورو

مارکو استیلینوویچ: 114 هزار یورو

نیلسون کوریا: 83 هزار دلار

ماریو بودیمیر: 475 هزار یورو

گابریل کالدرون: 579 هزار و 500 دلار

خواکین: 95 هزار و 380 دلار 

اینیگو والنسیا: 70 هزار و 400 دلار 

با احتساب قیمت روز ارز در کشورمان پرسپولیس باید حدود 62 تا 63 میلیارد تومان برای این بدهی ها پرداخت کند.

این جدا از پولی است که پرسپولیس باید برای تسویه مبلغ دریافت رضایت نامه یحیی گل محمدی از شهرخودرو پرداخت کند که آن هم با احتساب تاخیر در دیرکرد حدود 4 میلیارد و 700 میلیون تومان برآورد می شود.

این روزها مدیران پرسپولیس مانور زیادی روی قراردادشان با شرکت کارگزار این باشگاه می دهند درحالیکه در هیچ یک از مفاد قرارداد پرداخت این بدهی ها به صورت مشخص درج نشده است و شرکت کارگزار تعهد کرده است در زمانی مشخص، مبلغ معینی را به حساب باشگاه واریز کند. نحوه هزینه پول دریافتی از کارگزار به عهده مدیران پرسپولیس است اما بعید به نظر می رسد کارگزاری که این روزها با فعالیت هایش در فضای مجازی، شان یکی از بزرگ ترین باشگاه های ایران را تا سطح تبلیغ قنادی، باشگاه های بدنسازی، اسباب بازی فروشی، بوتیک، فرش فروشی و ...کاهش داده است، خارج از زمان های مقرر در قرارداد حاضر به پرداخت پولی به پرسپولیس شود تا طبق آن بتوان گره ای از مشکلات سرخ ها در محکومیت های بین المللی را باز کرد.

بازیکنان و کادرفنی پرسپولیس هم در روزهای اخیر نسبت به دریافت نکردن برخی مطالبات شان از باشگاه حسابی شاکی هستند و بر فرض هم اگر چنین مبالغ هنگفتی از سوی کارگزار برای پرداخت بدهی به خارجی ها در اختیار مدیران باشگاه قرار بگیرد، باید دید آنها که کفگیرشان به تگ دیگ می خورد چه راهکاری برای پرداخت مطالبات اعضای فعلی تیم و البته هزینه های پرسپولیس در فصل آینده دارند.

این روزها احوال باشگاه پرسپولیس به لحاظ مالی خوب نیست. تجربه نشان داده باشگاه های ایرانی در پرونده های فیفا موفق نبوده اند و همواره محکوم به پرداخت مطالبات و حتی جرایمی که به آن خورده شده اند.

بماند که باشگاه پرسپولیس در ماجرای پرونده برانکو حتی حاضر شد هزینه دادرسی دوباره را پرداخت کند تا دادگاه بین الملیل ورزشی تکلیف این پرونده را روشن کند و بابت احقاق حقش علیه سرمربی قهرمان سه دوره اش جوابیه 1300 صفحه ای نوشت باید دید در پرونده کالدورن هم قرار است چنین اتفاقی بیفتد؟ 

همان روزهایی که کالدورن به دلیل اختلافش با محمد حسن انصاری فرد مدیرعامل وقت باشگاه به مشکل اساسی خورده بود و نحوه جدایی وی قابل پیش بینی بود که این سرمربی آرژانتینی هم مانند برانکو به دنبال احقاق حقش خواهد رفت و مدل برخورد باشگاه نشان می داد که در همان رای اولیه فیفا محکوم می شود اما اینکه چرا باید اختلاف مدیرعامل با سرمربی کارش به اینجا بکشد و سایر اعضای هیات مدیره برای حل آن اقدامی نکنند جوابی است که سه عضو فعلی هیات مدیره سرخپوشان باید به آن جواب دهند. 

انتهای پیام/ 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: پرسپولیس فیفا برانکو ایوانکوویچ دلار گابریل کالدرون محمد حسن انصاری فرد حکم فیفا باشگاه پرسپولیس هزار یورو بدهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۱۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حوزه دارو در نظام سلامت از همیت ویژه‌ای برخوردار است و در این میان سازمان‌های بیمه گر به عنوان یکی از ارکان مهم میان مردم و داروخانه‌ها محسوب می‌شوند، عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها از سوی سازمان‌های بیمه گر می‌تواند مشکلات زیادی را برای داروخانه‌ها ایجاد کند؛ از سوی دیگر داروخانه‌ها یکی از حلقه‌های درمانی و ارکان مهم نظام سلامت هستند که به عنوان مرکزی ازچرخه درمان مورد توجه قرار دارند و حمایت از اقتصاد داروخانه‌ها در حقیقت حمایت از چرخه درمان است.

اخیرا خبری منتشر شد مبنی بر بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها که عدم پرداخت این بدهی می‌تواند مشکلات زیادی را برای نظام سلامت به همراه داشته باشد.

کمبود نقدینگی مسئله ای جدی برای داروخانه‌داران

محمدرضا کشاورز بازرس انجمن داروسازان در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا بیان داشت: یکی از مشکلات استراتژیک بزرگی که گریبان‌گیر شرکت‌های داروسازی شده، فروش اینترنتی دارو بوده که این موضوع عمل توزیع دارو را در کشور با مشکل مواجه کرده است.

بازرس انجمن داروسازان افزود: از سوی دیگر در حال حاضر کمبود نقدینگی یه یک مسئله جدی برای داروخانه‌داران تبدیل شده است، شرکت‌های دارویی و داروسازان هم با مشکل کمبود نقدینگی رو به رو هستند در تامین نقدینگی مورد نیاز چالش دارند در نتیجه تمامی این صنف‌های مرتبط با یک مشکل مشترک دست و پنجه نرم می‌کنند. همچنین از زمان اجرا طرح دارویار ۳۰ درصد افزایش قیمت را شاهد بودیم.

کشاورز در ادامه گفت: بد عهدی برخی از بیمه‌ها و سازمان برنامه و بودجه در بحث نقدینگی باعث شده است تا زنجیره دارو در کشور با برخی از مشکلات رو به رو شود.

بازرس انجمن داروسازان اظهار کرد: در بحث کمبود دارو با دو وجه مواجه هستیم؛ یکی بحث کمبود ارز مرغوب و تحریم و یکی دیرکرد تخصیص اعتبار از بانک مرکزی که مورد دوم نقش بسیار پررنگ تری در کمبود دارو دارد. وقتی در پرداخت وجه تاخیر ایجاد می‌شود، چرخه تولید با کندی مواجه شده و جبران این کمبود پس از تخصیص وجه، ۳ تا ۶ ماه زمان‌بر خواهد بود.

کشاورز در پاسخ به سوالی در مورد در خصوص گران شدن و یا نایاب شدن برخی دارو‌ها بیان کرد: تغییر ارز ترجیهی به ارز نیمایی یکی از عوامل گرانی دارو بوده است ولی برای جبران گرانی دارو شرکت‌های بیمه موظف شده اند تا مابه‌تفاوت قیمت‌های قبلی و جدید را پرداخت کنند، اما متاسفانه برخی از بیمه‌ها بد عهدی می‌کنند.

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه به داروخانه‌ها

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران در اظهاراتی کرد که بدهی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها به ۲۶ همت رسیده است که داروخانه‌ها را در خطر ورشکستگی قرار داده است.

احمدی در ادامه افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وضعیت داروخانه‌ها مناسب نیست

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

آخرین پرداخت؛ آذر سال گذشته!

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی ماه پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

تسویه بیمه سلامت با داروخانه‌ها

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت نیز در اظهاراتی بیان کرد که سازمان بیمه سلامت، پرداخت مطالبات اسفند ۱۴۰۲ در داروخانه‌های سراسر کشور را از امروز آغاز کرده است و به زودی مطالبات فروردین امسال نیز پرداخت می‌شود.

محمد مهدی ناصحی افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی در اولویت سازمان بیمه سلامت است و مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات داروخانه‌ها مربوط به فروردین امسال نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

محمد مهدی ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه هاست و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت دراین بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تامین کند.

ناصحی افزود: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • پرسپولیس قسط سوم یحیی را پرداخت نکرد
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس