Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا عربشاهی پیش از ظهر سه شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان البرز که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، اظهار کرد: مجموع اعتبارات تملک، هزینه‌ای و توازن استان البرز در سال جاری حدود ۰.۲ درصد افزایش داشته است.

وی کاهش بودجه استان‌ها تحت تأثیر مواردی مانند کاهش درآمدهای حاصل از فروش نفت بوده است، گفت: اعتبارات عمرانی سال ۹۹ نسبت به سال قبل با کاهش ۱۱ درصد مواجه است و این در حالی است که بسیاری از استان‌ها در این حوزه با رشد منفی رو به رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بودجه امسال شهرستان کرج ۵۰ میلیارد تومان است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز در خصوص سهم هر شهرستان از بودجه استانی، گفت: بودجه منظور شده برای شهرستان‌های کرج و ساوجبلاغ به ترتیب رقم ۵۰ و ۳۳ میلیارد تومان است، سهم شهرستان‌های فردیس، طالقان و اشتهارد از بودجه استانی هر کدام برابر ۳۰ میلیارد تومان تعیین شده است.

عربشاهی با این توضیح که تعداد پروژه‌های اولویت دار استان در سال جاری ۴۴ مورد است، افزود: این بودجه برای پیشبرد پروژه‌ها در شهرستان‌های مختلف به یک نسبت تقسیم شده است.

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد اعتبارات منظور شده برای هر شهر به پروژه‌های اولویت دار تخصیص داده می‌شود، گفت: دستگاه‌های اجرایی پیگیر تخصیص بودجه به پروژه‌های ملی باشند.

رشد ۱۳ درصدی اعتبارات هزینه‌ای استان البرز

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز با تاکید بر اهمیت تخصیص اعتبار ملی به پروژه بزرگراه شمالی و متروی کرج، گفت: سهم اعتبارات هزینه‌ای امسال استان البرز نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد رشد دارد.

عربشاهی اعتبار حوزه حمل و نقل در سال جاری را ۱۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: اعتبار این حوزه در سال گذشته ۱۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بوده است.

به گفته وی اعتبار حوزه کشاورزی استان ۱۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است که این اعتبار در سال گذشته هشت میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز اعتبار حوزه آموزش پرورش از بودجه امسال را هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: اعتبار این حوزه در سال گذشته شش میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده است.

کد خبر 4968145

منبع: مهر

کلیدواژه: متروی کرج سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان بیرجند شهرکرد ایلام خطبه های نماز جمعه ستاد مقابله با کرونا مجلس شورای اسلامی دهه کرامت استانداری سمنان میلیون تومان برنامه ریزی استان البرز سال جاری سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۱۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز

 به تازگی و به دنبال پیگیری‌های وزارت کشور و مصوبه شورای سیاستگذاری و هماهنگی مهاجرین، طرح انسداد مرز‌های شرقی افغانستان از خراسان رضوی آغاز شده است.

این طرح شامل اجرای دیوار بتونی ۴ متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی است که در بازه زمانی سه ساله اجرا می‌شود.

در این ارتباط نگاهی به جداول بودجه ۱۴۰۳ کل کشور نشان می‌دهد که دولت امسال ردیف بودجه مشخصی را ذیل اعتبارات وزارت کشور با موضوع «تقویت، کنترل و انسداد مرز‌های کشور با اولویت شرق» در نظر گرفته و ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص داده است. این رقم معادل ۱۷.۳ درصد از کل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای وزارت کشور در سال جاری است.

باید این نکته را یادآور شد که طرح انسداد مرز‌ها از سال ۱۳۷۹ با هدف تأمین امنیت مرز‌ها و نواحی شرقی کشور شروع شده است و این طرح در بخش‌هایی از نقاط مرزی ایران با افغانستان در محدوده استان سیستان و بلوچستان اجرایی شده است.

البته در قانون بودجه ۱۳۹۵ کل کشور قرار بود طرح انسداد مرز‌ها در سال ۱۳۹۹ به پایان برسد، اما قانون بودجه این سال، زمان اجرای آن تمدید و به سال ۱۴۰۵ موکول شد. دلیل اصلی تعویق در اجرای آن، تامین نشدن اعتبارات لازم برای اجرای دیوارکشی بتنی بوده است.

در رویکرد انسداد مرز، رویکرد امنیتی و سیاسی غالب است و هدف این است که با انجام اقدام‌های مختلفی از جمله ایجاد موانع فیزیکی، تأسیس مراکز نظامی و انتظامی مرز را هرچه بیشتر به صورت یک مانع غیرقابل نفوذ درآورد تا امنیت مرزی محقق شود.

بر این اساس و با توجه به تحرکات و اقدامات جریان‌ها و گروهک‌های معاند در ورود غیرقانونی به کشور با هدف لطمه زدن به امنیت ملی که نمونه‌هایی از آن را در دو حادثه شاهچراغ، حادثه تروریستی کرمان و نیز اقدامات تروریستی علیه حافظان مرز در استان سیستان و بلوچستان بویژه در یک سال گذشته شاهد بودیم، دستگاه‌های ذی ربط را بر آن داشته است که با اهتمام بیشتری طرح انسداد مرزی را اجرایی کنند.

آنطور که احمد وحیدی وزیر کشور به خبرنگاران گفته است، انسداد مرز یک پروژه قدیمی است و کار در مقاطع مختلفی دنبال و بعضا رها شده است. اکنون رئیس‌جمهور در این خصوص تصمیمات مهمی گرفته‌اند و برای آن منابع جدیدی پیش‌بینی شده تا این کار با همت بیشتری انجام شود که در دست اجراست.

با این رویکرد به نظر می‌رسد که امسال منابع اعتباری مناسبی برای اجرای این طرح در اختیار وزارت کشور و دستگاه‌های مرتبط با امور مرزی قرار گیرد تا انسداد مرز‌ها طبق برنامه زمان بندی به پیش برود.

ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • بارش‌های اخیر پرشدگی سدهای کشور را چند درصد افزایش داد؟
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد