Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی کبیر امروز در نشست خبری مجازی درباره بیست و یکمین همایش آموزش علوم پزشکی گفت: بیست و یکمین همایش آموزش علوم پزشکی همراه با سیزدهمین جشنواره شهید مطهری و جشنواره ایده های نوین دانشجویی از 20 تا 23 تیرماه به صورت تمام مجازی برگزار می شود.

وی افزود: این همایش بزرگترین همایش علوم پزشکی کشور است و محور اصلی آن افق های تحول و نوآوری در سده پیش رو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی یادآور شد: رویدادهای مختلف، همایش اصلی، صبحانه کاری، سخنرانی های کلیدی، ارائه تجربیات طرح و تحول آموزش پزشکی، پایان نامه های برتر، ارائه پوسترهای تماتیک، کلینیک مشاوره، مناظره، میزگرد و ارائه فرآیندهای برتر  از جمله رویدادهای این همایش است.

وی گفت: فرآیندهای برتر آموزشی جشنواره شهید مطهری روز جمعه 20 تیر معرفی می شوند و پایان نامه های برگزیده و ایده های برتر دانشجویی در جلسه ای با حضور معاونت آموزشی وزارتب بهداشت معرفی و تقدیر می شود و نشستی با حضور دانشجویان و معاون آموزشی برگزار می شود.

کبیر در پاسخ به این پرسش که آیا میزان پزشک در کشور با جمعیت همخوانی دارد و کمبود پزشک داریم یا خیر، گفت: شاخص های کشور ما در نسبت پزشک بر جمعیت شاخص مناسبی است و ما در کشور توانسته ایم از تخصص های مختلف استفاده کنیم و حتی بحث فارغ التحصیل کردن زودتر گروه علوم پزشکی برای برطرف کردن نیاز کشور در شرایط کرونا هم مورد بحث قرار گرفته است.

وی یادآور شد: در همایش آموزش علوم پزشکی بحث های علمی آموزش در گروه علوم پزشکی بحث می شود و روش های نوین آموزش و آزمون از سوی اساتید داخلی و بین المللی بحث می شود. همایش پخش زنده خواهیم داشت و با توجه به پیش رویداد انجام شده، همزمان تعدادی از همکاران در همایش فعال هستند.

قائم مقام مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی درباره جشنواره شهید مطهری اظهار داشت: سیزدهمین جشنواره شهید مطهری امسال 16 برگزیده است. هر ساله در هر حیطه یک تا سه برگزیده و چند قابل تقدیر وجود دارد که امسال تنها در یک حیطه رتبه سوم داریم و سایر حیطه ها برگزیدگان اول تا سوم دارند و در نهایت 16 فرآیند برگزیده شده اند. ضمن اینکه امسال افزایش 2 برابری در جشنواره ایده های نوآورانه دانشجویی داشتیم.

وی درباره استاد برتر علوم پزشکی کشور گفت: شخصی که انتخاب شده است قدمت زیادی در آموزش دارد و از نسل اولی های آموزش پزشکی است. این استاد برتر عصر روز شنبه 21 تیرماه در حضور وزیر بهداشت معرفی می شود.

کبیر درباره مرجعیت علمی ایران در علوم پزشکی خاطرنشان کرد: بحث های مرحعیت علمی بحث های مشترک میان آموزش و پژوهش است. ما اکنون 50 قطب علمی علوم پزشکی در کشور داریم و برخی از از آنها مرجع بین المللی هستند و در ژورنال های بین المللی از اساتید ایرانی دعوت می شود اما این شاخص ها کمتر در رتبه بندی بین المللی دیده می شود. ایران از نظر جایگاه علمی از آنچه که در برنامه پیش بینی شده است جلوتر است و ما چند سال زودتر به افقی که در 1402 درنظر گرفته شده بود رسیده ایم. البته نباید به آن بسنده کنیم. 

وی درباره آموزش مجازی در دوران کرونا گفت: در مدیریت های مختلف وزارت بهداشت راجع به ابعاد مختلف آموزش بحث می شود که یکی از بسته های تحول، مجازی سازی آموزش است و 5 سال است که بر روی آن کار می شود و پیش بینی شده بود که 20 درصد آموزش پزشکی باید از سوی دانشگاه ها مجازی سازی شود. علت هم این است که هم باید زیرساخت آماده شود و بخش عمده آموزش پزشکی باید حضوری باشد.

قائم مقام مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی اضافه کرد: ما باید از شرایطی که کرونا ایجاد کرد درس بگیریم و به بقای بهتر فکر کنیم و با اهتمامی که 20 هزار عضو هیات علمی علوم پزشکی داشتند ترم تحصیلی به خوبی به شکل مجازی پیش رفت. در همایش آموزش علوم پزشکی نیز در قالب کارگروه هایی به موضوع آموزش مجازی در دوران کرونا می پردازیم. 

وی درباره فرآیند تغییر سنجش و ارزیابی برای گروه علوم پزشکی گفت: کارهای زیادی در این زمینه انجام شده است و ما تنها به مرحله سنجش عملکرد دانشجویان در دانشگاه ها اکتفا نکرده ایم و حتی در کارگروه های مرتبط با کنکور نیز این موضوع را بررسی کرده ایم.

کبیر گفت: اینکه تمام سنجش و ارزیابی دانشجو فقط به پایان ترم محدود نباشد و ما نگرش دانشجو را در طول ترم ارزیابی کنیم. آزمون هم جزئی از آموزش باشد، نگاه های نوین به بحث ارزشیابی و در قالب کارهای کلاسی باشد، فرصت جبران و اصلاح به دانشجو و استاد بدهد و سایر موارد به عدالت آموزشی نزدیک تر است و در نهایت باید توانمندی دانشجو در طول ترم و به روش های مختلف ارزیابی شود. بسیاری از مواقع این نمرات در سال های بعد تاثیرگذار است و روش های سنتی دیگر جوابگو نیست.

کد خبر 4968087

منبع: مهر

کلیدواژه: علی کبیر آموزش پزشکی وزارت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی جشنواره شهید مطهری مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی ویروس کرونا دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی وزارت علوم تحقیقات و فناوری امتحانات پایان ترم دانشگاه ها دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تهران دانشگاه خوارزمی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه جامع علمی کاربردی دوره دکتری وزارت بهداشت همایش آموزش علوم پزشکی جشنواره شهید مطهری آموزش پزشکی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۱۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد



به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان، مهدی باوقار زعیمی اظهار داشت: طی ارزیابی های صورت گرفته سازمان نوسازی مدارس کشور در بین ادارات کل ، استان هرمزگان در حوزه مدیریت حائز رتبه برتر شد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان، مهدی باوقار زعیمی با بیان خبر بالا اظهار داشت: همچنین طی ارزیابی های صورت گرفته بین معاونت ها ؛ اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در حوزه معاونت فنی حائز رتبه نخست و حوزه مشارکتهای مردمی ( جذب خیرین) در سطح عالی و شایسته تقدیر شد.

 

مدیرکل نوسازی مدارس استان هرمزگان در خصوص فرایند ارزیابی عملکرد ادامه ابراز داشت: ارزیابی عملکرد کارکنان و مدیران، سالیانه به منظور رعایت اصل شایسته سالاری و مدیریت بهبود عملکرد و کیفیت کار، اعمال ضابطه شایستگی در تصمیمات اداری، به کارگیری نتایج ارزیابی در بهسازی نیروی انسانی و افزایش کارایی و اثربخشی عملكرد صورت می‌گیرد.

 

باوقار ، ارتقاء كيفيت عملكرد كاركنان ، ارائه بازخورد از نتايج و اجراي برنامه‌هاي آموزشي مورد نياز،تدوين رويه‌هاي لازم جهت اجراي فرايند ارزيابي،افزايش ضمانت اجرايي فرايند ارزيابي از طريق تدوين و آماده‌سازي ساز و كاري مدون و مستند در خصوص استفاده از نتايج ارزيابي،حل مسائل و مشكلات موجود را از اهم اهداف ارزیابی عملکرد اعلام داشت.

 

وی با بیان اینکه استان هرمزگان هم اکنون به قطب معماری در کشور مبدل گشته است اظهار داشت: استان هرمزگان توجه وافری به اتمام پروژه های نیمه تمام بزرگ مقیاس و پروژه های دارای هویت معماری بومی منطقه دارد.

 

مدیرکل نوسازی مدارس استان هرمزگان ادامه داد: افزایش 2 برابری ساخت و تحویل کلاس درس در سال 1402 نسبت به سال 1401 ، رشد 300 درصدی اعتبارات مصوب سفر رییس جمهوری نسبت به سفر اول ، برگزاری اولین گلریزان احداث و تجهیز مدارس با مشارکت بخش خصوصی و صنایع ، اجرای اولین مدرسه تمام هوشمند در جزیره هرمز ، خرید بیش از ۱۳ میلیارد تومان تجهیزات هنرستانی و ارسال 25 کامیون تجهیزات به شهرستان بشاگرد با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد تومان ، آغاز عملیات احداث و تکمیل 40 کلاس درس برای نخستین بار از محل مولدسازی املاک بلااستفاده آموزش و پرورش و روشن شدن چراغ مولد سازی در راستای جهاد مدرسه سازی در استان هرمزگان، اتمام پیش نویس سند توسعه ، تکمیل و ساخت سه برابری مدارس با نیازهای ویژه نسبت به سال قبل ، بهسازی و شاداب سازی ۴۰۴ مدرسه طرح شهید عجمیان و اتمام پیش نویس سند توسعه ( حوزه فضا و تجهیزات ) نیز از اهم اقدامات مجموعه نوسازی مدارس استان هرمزگان می باشد.

 

لازم به ذکر است؛ فرآیند آغاز ارزیابی عملکرد ادارات نوسازی مدارس از اسفندماه سال گذشته آغاز شده و هفته گذشته نتایج آن اعلام شد که اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در این ارزیابی جزء 5 استان برتر کشور قرار گرفت و در این ارزیابی در سطح ادارات و معاونت ها نیز هرمزگان در حوزه معاونت فنی حائز رتبه نخست و در حوزه مشارکتهای مردمی در سطح عالی و شایسته تقدیر قرار گرفت.

 

گفتنی است؛ در پایان حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور با اهدای لوح تقدیری از مهدی باوقار زعیمی مدیرکل نوسازی مدارس استان هرمزگان قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان