Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@01:53:24 GMT

تکمیل طرح‌های آب‌رسانی استان بوشهر تسریع شود

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۲۶۱۰

تکمیل طرح‌های آب‌رسانی استان بوشهر تسریع شود

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، رضا اردکانیان در نشست با استاندار بوشهر، معاون نظارت بر بهره‌برداری آب و فاضلاب کشور و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب این استان در محل وزارت نیرو اظهار داشت: سرعت بخشی در اجرای طرح‌های آب‌رسانی در اولویت برنامه‌های وزارت نیرو است.

وی اضافه کرد: همچنین تأمین بخشی از آب استان‌های ساحلی از طریق آب‌شیرین‌کن موردتوجه ویژه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اردکانیان با اشاره به اجرای طرح‌های آب‌شیرین‌کن در شهرها و روستاهای استان بوشهر تأمین اعتبار موردنیاز برای تکمیل آن‌ها را مورد تأکید قرارداد و گفت: سرعت بخشی در راه‌اندازی پروژه‌های آب‌شیرین‌کن این استان ازجمله آب‌شیرین‌کن ۳۵ هزار مترمکعبی بوشهر و ۲۸ هزار مترمکعبی سیراف - جم در اولویت برنامه‌های وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب است.

استاندار بوشهر نیز در این نشست گفت: در زمان حاضر وضعیت آب‌رسانی در این استان بهبودیافته و با تکمیل طرح‌های در دست اجرا به وضعیت پایداری در این بخش دست می‌یابیم.

عبدالکریم گراوند افزود: افزون بر نوسازی شبکه‌های آب‌رسانی برای تأمین آب آشامیدنی روستاها و شهرهای استان بوشهر عملیات اجرایی پروژه‌های آب‌شیرین‌کن نیز آغازشده که روند آن‌ها مطلوب است.

وی ادامه داد: پروژه آب‌شیرین‌کن ۱۰ هزار مترمکعبی بوشهر با اجرای طرح توسعه‌ای ظرفیت تولید آب آن به ۲۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب رسید که نقشی مهم در برطرف کردن مشکلات آب‌رسانی در مناطق مختلف شهر بوشهر ازجمله برطرف کردن جیره‌بندی در محلات جنوبی این شهر شده است.

استاندار بوشهر گفت: در زمان حاضر ۲ پروژه آب‌شیرین‌کن ۳۵ هزار مترمکعبی بوشهر و ۲۸ هزار مترمکعبی سیراف - جم در دست اجراست که تکمیل این پروژه‌ها از اولویت‌های برنامه‌های استان بوشهر است.

گراوند با اشاره به طرح‌های آب‌رسانی در روستاهای استان بوشهر، تأسیسات آب آشامیدنی روستاها در قالب مجتمع‌های روستایی را ازجمله پروژه‌های شاخص و مؤثر در پایداری تأمین آب آشامیدنی این استان عنوان کرد.

وی درباره روند اجرای طرح‌های شبکه‌گذاری فاضلاب در بوشهر گفت: بافت تاریخی بوشهر یکی از مناطق مهم و باارزش این شهر است که طرح فاضلاب در آن اجرایی شده و اکنون در مراحل پایانی قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: در زمان حاضر مجوز تولید ۱۵۰ هزار مترمکعب آب از آب‌شیرین‌کن‌ها برای شهرها و روستاهای این استان صادرشده و با حمایت وزیر نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب بخشی از این پروژه‌ها در مدار بهره‌برداری قرار دارد و بخشی هم امسال و مابقی در سال‌های بعد تکمیل و افتتاح می‌شود.

عبدالحمید حمزه پور بیان کرد: تکمیل پروژه آب‌شیرین‌کن ۳۵ هزار مترمکعبی بوشهر و ۲۸ هزار مترمکعبی جم در اولویت برنامه‌ها قرار دارد که تلاش می‌شود بر اساس برنامه تعیین‌شده وارد مدار تولید شود.

کد خبر 4968192

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا اردکانیان شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر بوشهر آب شیرین کن عبدالکریم گراوند وزارت نیرو استاندار بوشهر ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان بیرجند شهرکرد ایلام خطبه های نماز جمعه ستاد مقابله با کرونا مجلس شورای اسلامی دهه کرامت استانداری سمنان هزار مترمکعبی بوشهر استان بوشهر آب رسانی آب شیرین کن آب و فاضلاب آب رسانی طرح های آب برنامه ها اجرای طرح پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۲۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر

 

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمد شکیبی‌نسب بیان کرد: در سال گذشته در مجموع ۴۲ شناور در آب‌های استان دچار اضطرار شدند که بیشترین اضطرار مربوط به آبگرفتگی، نقص فنی و آتش سوزی بوده است.

وی افزود: در سال گذشته از مجموع شناور‌های مواجه شده با شرایط مضطر، موتورلنج‌های باری با ۲۵ حادثه بیشترین فراوانی شرایط اضطرار را به خود اختصاص دادند.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اضافه کرد: در مدت یاد شده بنادر عسلویه و دیر به ترتیب با ۱۲ و ۹، بنادر بوشهر و عامری هر کدام با ۷ و خارگ و دیلم به ترتیب با ۴ و ۳ حادثه بیشترین سوانح دریایی استان بوشهر را تجربه کردند.

وی گفت: همچنین در سال گذشته با حضور به‌موقع شناور‌های ناجی به ۷۰ نیاز پزشکی خدمه شناور‌ها در آب‌های استان بوشهر پاسخ داده شد.

شکیبی‌ نسب با اشاره به فوت ۲ نفر به دلیل غرق شدگی در آب‌های استان، عنوان کرد: براساس بررسی‌های انجام شده، در سال ۱۴۰۲ بیشترین شرایط مضطر شناور‌ها ناشی از دریانوردی در شرایط نامساعد بوده که انتظار می‌رود دریاروی در شرایط مطلوب مورد توجه جدی دریانوردان قرار گیرد.

وی یادآور شد: دریانوردان در صورت مواجه شدن با شرایط اضطرار می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۵۵۰ در سریع‌ترین زمان خدمات جستجو و نجات را دریافت کنند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۷ شناور ناجی در بنادر استان و ۶ مرکز جستجو و نجات دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در بنادر عسلویه، دیر، محمدعامری، بوشهر، خارگ و دیلم فعال هستند.

دیگر خبرها

  • تسریع در تکمیل جاده پلدختر - خرم‌آباد مطالبه مردم است
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • جاده ریز به دژگاه و دوراهک در جنوب استان تکمیل می‌شود
  • ضروت تسریع در اجرای پروژه فیبرنوری در خوزستان
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های آموزشی بوشهر
  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • اعتبار توسعه راه‌های جنوب استان بوشهر تامین شد