Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری با اشاره به تحقق سود 2800 میلیارد تومانی عملیاتی در سال گذشته در این مجتمع گفت: این سود نشان دهنده این است که سود نوری از محل‌ تولید خودش است و نه سایر منابع و این نشانه بنیادی بودن سهم است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌ فارس، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی نوری با حضور ارکان‌مجمع و حضور بیش از 86 درصد سهامداران در سالن همایش‌های پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تقی صانعی،در گزارش خود به مجمع گفت: در سال 98 با برنامه‌ریزی و تلاش صورت گرفته موفق شدیم در مجتمع بیش از چهار میلیون و 338 هزار تن محصول تولید کنیم که 97 درصد ظرفیت اسمی و 106 درصد برنامه تولید بود.
وی افزود: مبلغ فروش ما در سال گذشته 24 هزار میلیارد و 450 میلیون تومان بود که 10 هزار میلیارد تومان بیشتر از سال 97 است و ناشی از افزایش نرخ ارز و افزایش تولید با ارزش‌تر است.
مدیرعامل نوری تصریح کرد:در سال 98 با اجرای پروژه‌های که انجام دادیم برای اولین بار توانستیم به رکورد 685 هزار تن پارازایلین در شرکت دست پیدا کنیم که خوشبختانه این رکورد را مجددا در سه ماهه اول سال 99 شکستیم و افزایش حدود 10 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش در تولید پارازایلین داشتیم.
صانعی با بیان اینکه تمام هم و غم ما افزایش و بهینه‌سازی تولید و تولید محصولات با ارزش‌تر است، افزود: ما در سال 98 توانستیم رکورد تولید بنزن را با 417 هزار و 716 تن بشکنیم و در سه ماهه اول سال 99 توانستیم با اصلاحات و پروژه‌های که انجام دادیم 7 تا 5 درصد تولید بنزن را بالاتر ببریم که موفقیت بسیار خوبی است.
به گفته وی بالا بردن کیفیت خوراک از طریق کاهش فشار بخار از 11 و 12 به هشت و‌نیم‌ موجب افزایش تولید محصولات اصلی و کاهش محصولات فرعی شرکت شده است.
وی افزود:سود ناخالص مالی شرکت در سال 1398 حدود 300 درصد افزایش یافته، سود عملیاتی در حدود 100 درصد در ماه و سود خالص ماه در حدود 60 درصد افزایش پیدا کرد.
مدیرعامل پتروشیمی نوری، تحقق سود عملیاتی شرکت را 2800 میلیارد تومان در سال گذشته اعلام کرد و گفت: این سود نشان دهنده این است که سود نوری از محل‌ تولید خودش است و سهم سایر منابع در سود شرکت بسیار کم است که همین موضوع نشان‌دهنده بنیادی بودن سهم است.
صانعی همچنین از داخلی‌سازی بیش از 3100 قطعه و اقلام پیچیده در صنعت پتروشیمی در نوری خبر‌داد و گفت: تمام کاتالیست های مورد نیاز پتروشیمی نوری امروز به غیر از یک‌کاتالیست که آن هم در مرحله پایلوت پلنت است داخلی‌سازی شده است.
وی تاکید کرد: حتی اگر کشور تحریم نباشد 6 ماه تا یک سال طول می‌کشد تا یک کاتالیست بعد از سفارش به دست ما برسد که با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی 8 کاتالیست داخلی‌سازی شد و از زمان سفارش تا تحویل تنها دو هفته زمان لازم است.
صانعی همچنین از داخلی‌سازی 74 قطعه در سه ماهه ابتدایی سال 99 در این مجتمع خبر داد و گفت: امسال حدود 200 قطعه در پتروشیمی نوری داخلی سازی خواهد شد و هدف گذاری ما بالای 75 درصد داخلی سازی است.
مدیرعامل پتروشیمی نوری عرضه سهام این شرکت به بورس با قیمت 3 هزار و 125 تومان و رشد حدود 600 درصدی این سهم در یکسال گذشته، پایداری سبد محصولات، خرید پتروشیمی هنگام، شروع پروژه شیرین سازی برش سنگین، احداث خط بارگیری آروماتیک‌های سنگین، پیاده‌سازی مدیریت دانش و حل اختلافات مالی و پتروشیمی جم و شرکت ملی نفت ایران را از مهم‌ترین اقدامات انجام شده شرکت در سال 98 عنوان کرد.
صانعی، تکمیل و راه اندازی پروژه هنگام برگزاری مناقصه پروژه زیروفلرینگ، افزایش سرمایه به میزان 200 درصد، پیاده سازی مدیریت تکنولوژی و اضافه شدن محصول آروماتیک سنگین به سبد فروش صادراتی را از برنامه‌های این شرکت در سال 99 عنوان کرد.
وی در پایان از تحقق سه هزار و 400 میلیارد تومان سود خالص در سال‌98 خبر داد.
در ادامه گزارش حسابرسی قرائت شد و صورت‌های مالی شرکت به تصویب رسید.
همچنین سعید محبی‌فرد رییس‌مجمع با اشاره به هزینه 17 میلیارد و‌600 میلیون ریالی پتروشیمی‌ نوری در سال برای مسئولیت اجتماعی گفت: کمک به منطقه به ویژه در شرایط کرونا وظیفه ماست و باید مشارکت حداکثری برای مهار این ویروس و کمک برای رفع نیازهای منطقه داشته باشیم برای همین پیشنهاد ما تخصیص بودجه 35 میلیارد ریالی برای هزینه در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی از سوی شرکت پتروشیمی نوری در قالب مصوبات شورای راهبردی است.
مجمع با این پیشنهاد موافقت کرد و قرار شد سال آینده گزارش هزینه های انجام شده در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نیز به مجمع ارائه شود.
رییس‌ مجمع در پایان با اعلام اینکه سود قابل تخصیص 4 هزار و 900 میلیارد تومانی به سهامداران است،گفت: با توجه به افزایش سرمایه 600 میلیارد تومانی و همچنین برخی مغایرت‌ها که به زودی به نفع پتروشیمی نوری رفع خواهد شد، سود قابل تخصیص واقعی به سهامداران 3100 میلیارد تومان است که معادل هزار و چهل و دو تومان و چهل ریال است به ازای هر سهم و پیشنهاد ما تخصیص سود هزار تومانی به ازای هر سهم است.
این پیشنهاد مورد تصویب قرار گرفت و قرار شد سود تخصیص داده شده به سهامداران حقیقی ظرف مدت 2 هفته از طریق سامانه سجام واریز شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت پتروشیمی نوری میلیارد تومان داخلی سازی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۲۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از افزایش لوکس نوری در بوستان‌های سطح این منطقه خبر داد و گفت: افزایش لوکس نوری باغ فدک نیز شامل تعویض ۲۰۰ عدد سر چراغ با هزینه بالغ بر یک میلیارد و یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریال انجام شده است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از ابتدای سال جاری افزایش حجم کمی و کیفیت نور و روشنایی بوستان‌های سطح منطقه ۷ در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: نورپردازی‌های شهری از جمله عناصر تأثیرگذار در فضاهای قابل استفاده شهروندان است و تأثیر بسزایی در زیبایی و آرامش‌بخشی محیط شهری دارد.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تصریح کرد: نورپردازی اصولی المان‌های شهری و فضای سبز علاوه بر زیبایی‌های بصری به آن مکان هویت می‌بخشد و تصویر منحصر به فردی برای مردم محلی و مسافران ایجاد می‌کند.

سلطان‌آقایی ادامه داد: در همین راستا منطقه ۷ شهرداری اصفهان اقدام به افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه کرده است که از جمله آن‌ها می‌توان بوستان بنفشه، بوستان صفا، مادی فرسخ، باغ فدک و سایر بوستان‌های خطی منطقه را نام برد.

وی خاطرنشان کرد: افزایش لوکس نوری بوستان بنفشه واقع در خیابان فلاطوری شامل تعویض سری چراغ و نصب چراغ‌های جدید به تعداد ۸۰ عدد با هزینه‌ای بالغ بر ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال انجام شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: افزایش لوکس نوری بوستان صفا، واقع در ابتدای خیابان فلاطوری نیز شامل تعویض سری چراغ و نصب چراغ جدید به تعداد ۴۵ عدد با هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد و ۵۰ میلیون ریال صورت گرفته است.

سلطان‌آقایی افزود: با توجه به درخواست‌های مردمی، افزایش لوکس نوری مادی فرسخ در خیابان کاوه نیز شامل تعویض سری چراغ و نصب چراغ‌های جدید به تعداد ۲۹ عدد با هزینه‌ای بالغ بر ۹۰۰ میلیون ریال در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به نقش محوری باغ فدک در توسعه گردشگری شهر اصفهان گفت: افزایش لوکس نوری باغ فدک نیز شامل تعویض ۲۰۰ عدد سر چراغ با هزینه بالغ بر یک میلیارد و یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریال انجام شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تصریح کرد: در باغ فدک ۴۰ عدد پروژکتور ۲۰۰ وات ال‌ای‌دی با هزینه‌ای بالغ بر دو میلیارد ریال و ۹۰ پروژکتور ۱۰۰ وات نیز با هزینه بالغ بر چهار میلیارد ریال خریداری و نصب شده است.

کد خبر 750500

دیگر خبرها

  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • کارگران پیش قراولان جهش تولید هستند
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت