Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان گفت: عدم انسجام و هماهنگی مراکز، مؤسسات و خانه‌های قرآنی، تفاوت شیوه کار و دامنه فعالیت‌های این مراکز از معضلات اصلی جامعه قرآنی است.

به گزارش خبرگزاری برنا، حجت‌الاسلام احمد حاتمیان به بایدها و نبایدهای جامعه قرآنی اشاره کرد و بیان کرد: عدم انسجام و هماهنگی مراکز، مؤسسات و خانه‌های قرآنی، تفاوت شیوه کار و دامنه فعالیت‌های این مراکز از معضلات اصلی جامعه قرآنی است که در این راستا نیازمند انسجام بخشی مراکز و مؤسسات قرآنی و تولید محتوا قرآنی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه عموم فعالیت‌های قرآنی ما امروز به روخوانی، روانخوانی، تجوید و خیلی شاهکار کنیم در حفظ قرآن خلاصه می‌شود، بیان کرد: با توجه به توصیه‌های رهبری نیاز ضروری جامعه کنونی تولید محتوای قرآنی است چراکه آموزش و فراگیری قرآن باید زمینه‌ای برای فهم، تدبر و عمل کردن به قرآن باشد، اما جامعه قرآنی ما کمتر وارد حیطه فهم و معارف قرآن شده است.

وی عنوان کرد: در این راستا سه رویکرد آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن، تأسیس مؤسسات و مراکز قرآنی برای آموزش و تربیت قرآنی و دینی جامعه از ضرورت‌های کنونی جامعه قرآنی است.

حجت‌الاسلام حاتمیان به برنامه‌های پیش‌بینی شده در بخش قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان کردستان در سال‌جاری اشاره کرد و افزود: در سال‌جاری مهم‌ترین شاخص تبلیغات اسلامی حمایت مالی از مراکز قرآنی استان کردستان، ساماندهی و انسجام بخشی مؤسسات و کانون‌های قرآنی و رویکرد محتواگرایی مراکز قرآنی مورد توجه قرار گرفته است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان جامعه قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۲۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، حجت‌الاسلام علی عزیزی افزود: طرح "مسجد، پایگاه قرآن" از ابتدای امسال در استان همدان اجرا شد و هم اکنون در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری مساجد استان در حال اجراست.

او تصریح کرد: ترویج فعالیت‌های قرآنی، انس جوانان و نوجوانان با قرآن، ترویج معارف قرآنی، ترویج سبک زندگی قرآنی و عمل به دستورات قرآن از اهداف اجرای این طرح است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد همدان استعدادیابی قرآنی و هدایت نوجوانان و جوانان به سمت فعالیت‌های قرآنی را از دیگر اهداف طرح برشمرد و گفت: برنامه‌های مختلفی همچون کلاس‌های قرآنی، محافل سنتی قرآنی و طرح تلاوت نور اجرا می‌شود.

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • قرآن همه چیز ماست
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان