Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ فرماندار جاسک با ابراز خرسندی از افزایش چشمگیر مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی شهرستان، از آغاز احداث و کلنگ زنی ۸ مدرسه جدید خبرداد و ابراز امیدواری کرد با کمک خیران مدرسه ساز این آمار بیشتر شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جاسک؛ محرومیت واژه‌ای در دل نشسته‌ برای بسیاری از مناطق ایران است که البته استان هرمزگان از مرکز تا حاشیه‌هایش با این واژه آشنایی دارد و همیشه کوشیده است تا برای رفع آن تلاش کند؛ البته محرومیت را می‌توان پیشانی‌بند نوار جنوبی ایران دانست چرا که از خوزستان تا سیستان با وجود دارایی‌های فراوان و توجهاتی که مرکزنشینان به آنها داشته‌اند اما نتوانسته‌اند به خوبی سهم خود از دارایی‌هایشان را نقد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

"شاد" آموزش‌وپرورش را به برقراری عدالت آموزشی نزدیک کردسخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد آموزش و پرورش زیر ذره‌بین مجلس؛ آموزش آن‌لاین با عدالت آموزشی همخوانی نداردمدارس غیردولتی باعث "عدالت آموزشی" یا تولید شکاف طبقاتی؟!

یکی از مسائلی که هرمزگان و نیمه جنوبی کشور مخصوصا جنوب شرق، از شرق هرمزگان تا جنوب کرمان و استان سیستان بلوچستان از آن رنج می‌برد عدم وجود عدالت آموزشی بود؛ به طوری که دانش‌آموزان این مناطق حتی از ابتدایی‌ترین ابزار رفع نیازهای آموزشی که طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دولت و وزارت آموزش و پرورش وظیفه دارد به صورت یکسان و رایگان آن را در اختیار همه قرار دهد و برای همه فراهم کند هم محروم بودند.

مدارس کپری یکی از معضلات جنوب شرق ایران است که مانند روز برای همه روشن است تا جایی که در استان هرمزگان که پایتخت اقتصادی کشور است و نبض اقتصاد کشور در آن می‌تپد تا سال 97 ، طبق اعلام مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان مجموع مدرسه‌های‌ کپری و کانکسی این استان 151 مدرسه بوده که مجموعا 2 هزار دانش آموز ناچار به تحصیل در آن بودند.

اما با وجود تمام این محرومیت‌ها که ناشی از توزیع نامتوازن ثروت در جامعه است اما خوشبختانه راه افتادن جریانی طیبه و مبارک تحت عنوان خیرین مدرسه ساز موجب تلاش‌های بسیاری برای رفع محرومیت در بحث آموزش شده است و خوشبختانه استان هرمزگان هم کانون توجهات خیرین مدرسه ساز بوده است و هم یکی استان‌های خیر ساز در این زمینه است تا جایی که در سال1391 و در چهاردهین جشنواره خیرین مدرسه ساز، خیرین استان هرمزگان با به ثمر رساندن بیش از 410 میلیارد ریال تعهد رکورد کشوری را در بحث مشارکت مدرسه سازی را شکستند و خبری که در یکی دو روز گذشته منتشر شد که خیر و اسطوره مدرسه سازی هرمزگانی کلنگ نود و یکمین مدرسه خود را به زمین زد، خود به تنهایی سندی بر این مدعی است.

حال محمد رادمهر فرماندار شهرستان جاسک که یکی از مناطق محروم در استان هرمزگان به شمار می‌رود نیز این موضوع را به صراحت بیان کرده است.

 وی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در جاسک اظهار داشت: تعداد ساخت و سازهای مدارس در شهرستان جاسک و همچنین تعداد خیرین مدرسه‌ساز و میزان مشارکت آنها در ساخت مدرسه افزایش یافته؛ به طوری که این امر خیر طی سال‌های اخیر سیر صعودی و چشمگیری داشته است.

وی افزود: در حال حاضر ضمن اعتبارات استانی ظرفیت‌های خوب مدرسه‌سازی در میان خیرین وجود دارد که پرداختن به آنها می‌تواند وضعیت آموزشی را برای دانش آموزان در شهرستان مناسب‌تر کند. 

وی با بیان اینکه مدرسه‌سازی ذخیره آخرت است، گفت: مشارکت در کارهای خیر معامله با خداست و هیچ وقت آثار آن از بین نمی‌رود، مدرسه‌سازی به رشد علم و فرهنگ در کشور کمک می‌کند.

رادمهر از ساخت و کلنگ زنی هشت مدرسه با 16 کلاس در شهرستان جاسک خبر داد و گفت: ساخت مدرسه سه کلاسه ابوذر کروچ، دبیرستان سه کلاسه متوسطه بیاهی، آموزشگاه دو کلاسه حسن البناء گنگان، یک کلاسه امید نریگی، یک کلاسه امیرالمؤمنین گزرک، دو کلاسه مصدق لیردف، مدرسه سه کلاسه فردوسی گتی و یک کلاسه ضامن آهو که در حال ساخت هستند از جمله این پروژه‌ها می‌باشند.

محمد رادمهر همچنین از کلنگ زنی و ساخت مدرسه یک کلاسه شهدای بانک سپه روستای نامکن، مدرسه دو کلاسه روستای محمد آباد و نیز مدرسه دو کلاسه روستای حاجی آباد بخش گابریک خبر داد.

وی در ادامه به ساخت دبیرستان شش کلاسه دخترانه خیرالنسا پیوشک اشاره و تصریح کرد: با اعتبارات استانی و کمک خیرین مدرسه ساز قریب به یقین 230 دانش آموز از فضای آموزشی بهره‌مند خواهند شد که روند اجرای این ساخت و سازها طبق استاندارهای آموزشی است.

وی یادآور شد: خیرین مدرسه ساز، سازنده بلندترین برج‌های عاطفه و امید و هستی هستند و یادگارهایی از خود باقی می‌گذارند که نه تنها هیچ وقت فراموش نمی‌شود، بلکه، سینه به سینه و نسل به نسل به دیگران نیز منتقل می‌شود.

انتهای پیام/865/ش

R7555/P/S6,58/CT7 بیشتر بخوانید... "زهرا و ریحانه" چطور در آرزوی عدالت آموزشی جان باختند + فیلم پایان عدالت آموزشی با مصوبه مبهم مجلس! قم| بحث عدالت آموزشی به مدارس شاهد ضربه می‌زند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خیرین مدرسه ساز استان هرمزگان عدالت آموزشی مدرسه سازی دو کلاسه یک کلاسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۳۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند