Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر ۷۰۰ بیمار در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند که از این تعداد ۱۵۰ بیمار بدحال و در بخش‌های مراقبت ویژه تحت مراقبت و درمان قرار دارند.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از وب دا، سید محمد حسین بحرینی در خصوص برنامه‌ریزی برای پذیرش بیماران کرونایی اظهار کرد: در حال حاضر دو بیمارستان ۶۱۰ تخت‌خوابی امام رضا(ع) و دکتر شریعتی به طور کامل به بستری بیماران مبتلا به کووید-۱۹ اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: دیگر مراکز فعال در سطح مشهد به ارائه خدمات به بیماران غیرکرونایی می‌پردازند و در صورت وجود بیمار کرونایی به دو مرکز ریفرال ارجاع داده می‌شود.

وی با بیان اینکه بیمارانی که به علت بیماری به جز کرونا در مراکز درمانی بستری شده‌اند و تست کرونای آنها نیز مثبت شده است برای ادامه درمان به دو مرکز امام رضا(ع) و یا دکتر شریعتی انتقال داده می‌شوند خاطرنشان کرد: بدین منظور بخش قلب بیمارستان دکتر شریعتی و اتاق عمل بیمارستان ۶۱۰ تخت‌خوابی برای ارائه خدمات به این دسته از بیماران فعال شده است.

بحرینی با بیان اینکه اجرای برنامه نظام ارجاع بیماران مشکوک و یا مبتلا به کووید-۱۹ یکی از طرح‌های ابتکاری این دانشگاه است که از ابتدای شیوع این ویروس در مشهد در حال اجراست عنوان کرد: این برنامه در حال حاضر همچنان با قوت ادامه دارد و شهروندان در صورت بروز علائم در ابتدا به ۲۹ مرکز خدمات جامع سلامت در مناطق زیر پوشش و ۱۰۰ درمانگاه خصوصی و خیریه مراجعه نمایند.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بیماران در صورت نیاز از طریق درمانگاه‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت به مراکز سطح دو که مجهز به مراکز تصویربرداری و آزمایشگاه است ارجاع داده می‌شوند و پس از آن در صورت نیاز به سطح سه که همان بیمارستان‌ها است منتقل می‌شوند.

وی گفت: در شهر مشهد ۱۴ کلینیک، ویژه بزرگسالان و ۴ کلینیک ویژه کودکان آماده خدمات‌رسانی سطح دو به شهروندان هستند.

بحرینی با بیان اینکه تا زمان تولید واکسن کرونا نمی‌توان زمان پایان این بیماری را انتظار داشت اظهار کرد: تنها راه پیشگیری از این بیماری در حال حاضر، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، خود مراقبتی و حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی است.

نماینده تام الاختیار  وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در راستای مدیریت بیماری کرونا در خراسان رضوی اظهار کرد: در صورت ابتلا فرد به بیماری کووید-۱۹ و عدم استفاده از ماسک امکان انتقال بیماری به دیگر افراد تا ۹۰ درصد افزایش می‌یابد.

 وی با بیان اینکه براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت استفاده از ماسک می‌تواند نقش موثری در کاهش موارد ابتلا به کرونا داشته باشد خاطر نشان کرد: اگر فردی سالم باشد و استفاده از ماسک داشته باشد در زمان قرار گرفتن در مجاورت فرد بیمار خطر ابتلا به بیماری به ۷۰ درصد می‌رسد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: استفاده از ماسک در بیماران مبتلا به کرونا خطر انتقال بیماری را به ۵ درصد و در صورت استفاده هر دو گروه سالم و بیمار از ماسک احتمال ابتلا به بیماری به ۱.۵ درصد کاهش می‌یابد.

بحرینی تاکید کرد: در کنار استفاده از ماسک، شستن دست‌ها، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و اقدامات دیگر هم‌چنان اهمیت زیادی دارد.

وی با بیان اینکه براساس تصمیم ستاد پیشگیری از کرونا، استفاده از ماسک در تمامی اماکن عمومی و فضاهای سرپوشیده الزامی است از تمامی شهروندان خواست برای حفظ سلامت خود در زمان خروج از منزل از ماسک استفاده کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تمامی مراکز دولتی، غیر دولتی و اماکن عمومی ملزم به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت هستند خاطر نشان کرد: تیم‌های نظارتی در صورت مشاهده هرگونه تخلف ضمن ارائه توصیه‌های بهداشتی با مسئولان واحدها برخورد خواهند کرد.

بحرینی با بیان اینکه از ۱۵ تیرماه استفاده از ماسک در تمامی اماکن عمومی و سرپوشیده الزامی شده است و همگان باید از این قانون تبعیت کنند تصریح کرد: بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری از کرونا، در صورت مشاهده فردی بدون ماسک، هیچ گونه خدماتی به وی ارائه نخواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بستری بیمار کرونایی مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده از ماسک حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۴۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج

دکتر شهرام صیادی رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز در این آیین گفت: عملیات ساخت این کلینیک با مشارکت بنیادخیریه پورکاشانی از سال ۹۷ با زیر بنای سه هزار متر مربع در چهار طبقه آغاز شد.

وی ادامه داد: بنیاد مذکور ۲ هزارو۷۰۰ میلیارد ریال و دانشگاه علوم پزشکی البرز یک هزارو۵۰۰ میلیارد ریال برای ساخت وتجهیز این مجموعه هزینه کرده اند.

صیادی افزود: این کلینیک درمانی دارای بخش های اطفال، داخلی، عفونی، قلب، دندانپزشکی، ارتوپدی، زنان و تغذیه است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطر نشان کرد: مرکز درمان اعتیاد بیمارستان امام حسین (ع) امروز نیز افتتاح و به بهره برداری رسید.

صیادی حضور و نقش خیرین در بخش سلامت و اعتلا بهداشت و درمان استان را پررنگ و اثرگذار دانست و بر مردمی سازی سلامت در تمام بخش ها تاکید کرد .

محمد شهر با ۱۷۰ هزار نفر جمعیت در جنوب کرج قرار دارد

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899208

دیگر خبرها

  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال