Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@01:01:40 GMT

وقتی آیفون هنگ می‌کند چه باید کرد؟

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۴۰۸۵

وقتی آیفون هنگ می‌کند چه باید کرد؟

اگر آیفون شما هنگ کرده یا به عبارتی فریز شده است، چند ترفند برای حل مشکل شما وجود دارد که می‌توانید برای رفع مشکلات خود از آن‌ها استفاده کنید.

ساده‌ترین راه‌ها برای رفع مشکل یک آیفون هنگ کرده این است که سعی کنید حداقل نیم ساعت آن را شارژ کنید، یا آن را مجدداً راه اندازی کنید.

اگر آیفون شما دارای صفحه هنگ کرده است، یعنی هنگامی که آن را لمس می‌کنید، پاسخ نمی‌دهد می‌توان از روش‌هایی استفاده کرد که شاید موثر باشند:

آیفون خود را شارژ کنید

این امکان وجود دارد که شارژ تلفن شما برای مدت کوتاهی بتواند آن را زنده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای بهترین نتیجه، تلفن خود را مستقیماً به آداپتور برق وصل کنید، آن را به صورت بی سیم شارژ نکنید یا آن را به درگاه USB رایانه وصل کنید. بگذارید حداقل ۳۰ دقیقه شارژ شود و بعد دوباره سعی کنید از آن استفاده کنید.

راه اندازی مجدد

اگر آیفون هنوز پاسخگو نیست، سعی کنید تلفن خود را با فشار دادن دکمه‌های مناسب برای مدل آیفون خود مجدداً راه اندازی کنید. با راه اندازی مجدد یا ریست کردن، هیچ برنامه یا اطلاعاتی از بین نمی‌رود، بنابراین این کار حتی بدون تهیه نسخه پشتیبان نیز بی خطر است.

اگر آیفون شما با موفقیت مجدداً راه اندازی شد، اما نمیتواند از آرم اپل عبور کند، باید آیفون خود را با iTunes نصب شده به رایانه متصل کنید و مراحل عیب یابی اضافی را امتحان کنید.

_iTunes را روی رایانه باز کنید

_ آیفون خود را در حالت ریکاوری قرار دهید. روش انجام این کار بستگی به این دارد که کدام مدل را در اختیار دارید:
اگر آیفون ۸ یا بالاتر دارید، دکمه روشن و یکی از دکمه‌های میزان صدا را فشار داده و نگه دارید تا زمانی که گزینه خاموش کردن آیفون خود را مشاهده کنید. در حالی که دکمه روشن و خاموش را روی آیفون نگه داشتید، آیفون خود را با کابل اتصال USB به رایانه متصل کنید. دکمه روشن / خاموش را نگه دارید تا وقتی حالت بازیابی را مشاهده کنید.

اگر یک آیفون ۷ یا پلاس دارید، دکمه روشن / خاموش را فشار داده و نگه دارید تا زمانی که گزینه خاموش کردن آیفون خود را مشاهده کنید. در حالی که دکمه Volume Down را بر روی آیفون نگه داشته اید، آیفون را با کابل اتصال USB به رایانه خود وصل کنید. دکمه Volume Down را تا زمانی که صفحه حالت بازیابی مشاهده نشود نگه دارید.

اگر آیفون ۶ s یا بالاتر دارید، دکمه روشن / خاموش را فشار داده و نگه دارید تا زمانی که گزینه خاموش کردن آیفون خود را مشاهده کنید.

هنگامی که گزینه بازیابی یا به روزرسانی آیفون در رایانه خود را می‌بینید، روی "به روز رسانی" کلیک کنید. iTunes بدون حذف برنامه‌ها و داده‌های شما، تلفن را به روز می‌کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آیفون هنگ آیفون گوشی آیفون سبک زندگی پارسی خبر مشاهده کنید آیفون خود نگه دارید تا زمانی راه اندازی دکمه روشن اگر آیفون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۴۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه کسب برای بازنشستگان

 به گزارش صدای ایران، دریافت جواز کسب برای هرکسی امکان‌پذیر است. حتی بازنشستگان و کارمندان مختلف نیز می‌توانند برای دریافت جواز مرتبط با بیزینس خود اقدامات لازم را انجام دهند. به طور حتم اگر اطلاعات جامع و کاملی درباره شرایط و مراحل دریافت جواز در اختیارتان باشد، در بازه زمانی بسیار کوتاهی می‌توانید این سند حقوقی را دریافت کنید.

در کل اگر فعالیت قانونی دارید، فرقی ندارد که حوزه فعالیت شما چیست. چه بازنشسته و‌کارمند باشید و چه در حال تحصیل، اگر شرایط و مدارک شما کامل باشد، به راحتی می‌توانید پروانه کسب برای فعالیت‌های تجاری خود دریافت کنید. قطعا با دریافت این مجوز نه تنها از محصولات و خدمات خود به صورت قانونی محافظت می‌کنید، بلکه امکانات دیگری نیز در اختیارتان قرار می‌گیرد که در ادامه بیشتر در مورد آن‌ها توضیح می‌دهیم.

معرفی انواع پروانه کسب

پیش از اقدام برای ثبت نام و دریافت پروانه کسب، باید با انواع آن آشنا شوید. در واقع این گواهی براساس نوع مشاغل به چهار دسته مختلف تقسیم شده است که باید متناسب با نوع بیزینس خود پروانه کسب مورد نظر را انتخاب کنید. اکنون به معرفی هریک از این دسته‌ها می‌پردازیم:

جواز کسب توزیعی

جواز کسب توزیعی به آن دسته از افرادی تعلق می‌گیرد که در زمینه فروش اقلام مصرفی فعالیت می‌کنند. بنابراین اگر شما فروشنده لباس هستید یا اقلام آرایشی و بهداشتی برای فروش دارید، باید مجوز رسمی توزیعی دریافت کنید. در غیر اینصورت تمام فعالیت‌های شما غیر قانونی خواهد بود.

جواز کسب تولیدی

افرادی که می‌خواهند در زمینه تولید پوشاک، مواد پلاستیکی، نان و شیرینی و... یک مکانی را برای فعالیت‌های تجاری خود انتخاب کنند، باید جواز کسب تولید را از صنف مربوطه دریافت کنند. در واقع این جواز برای افرادی صادر می‌شود که قصد تولید محصولات مختلف را دارند و باید شرایط آن را به طور کامل رعایت کنند.

جواز کسب فنی

این نوع جواز مختص افرادی است که در حوزه تعمیرات وسایل الکتریکی یا ابزارهای فنی فعالیت می‌کنند. هدف اصلی این افراد تعمیرات وسایل مختلف است. به همین علت حتما باید مدرک فنی و حرفه‌ای مختص به شغل خود را داشته باشند تا جواز کسب برایشان صادر شود.

جواز کسب خدماتی

مشاغلی که به جای ارائه و تولید کالا، خدمات مختلفی را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهند، نیاز به دریافت جواز کسب خدماتی دارند. آرایشگاه‌های مردانه و زنانه نمونه بارزی از این نوع مشاغل هستند که به این نوع جواز کسب احتیاج دارند و بدون این مجوز هرگونه فعالیت آن‌ها غیر قانونی خواهد بود.

شرایط دریافت جواز کسب برای بازنشستگان چیست؟

شرایط دریافت جواز کسب با توجه به نوع مشاغلی که در نظر دارید، متفاوت خواهد بود. اما در حالت کلی به دو صورت موقتی و دائم اهدا می‌شود. جواز موقتی یکساله است و نیاز به تمدید مجدد دارد. اما جواز دائم تا پنج سال اعتبار دارد و در صورت اتمام می‌توانید آن را تمدید کنید.

بدون شک برای دریافت هریک از این مجوزهای کسب شرایطی وجود دارد که فرد باید به طور کامل آن‌ها را رعایت کند. بنابراین فرقی ندارد که بازنشسته باشید یا یک کارمند فعال، در هر صورت باید شرایط و ضوابط زیر را رعایت کنید تا جواز کسب به شما تعلق گیرد.

بیش از هرچیز باید بدانید که جواز کسب تنها به افرادی تعلق می‌گیرد که در گذشته هیچ‌گونه مجوزی را دریافت نکرده باشند. اگر آقا هستید حتما باید گواهی پایان خدمت، معافیت و پایان تحصیل در اختیارتان باشد تا بتوانید جواز کسب دریافت کنید. برای دریافت پروانه کسب باید وضعیت ملک مورد نظر مشخص شود. اگر مالک هستید و قصد دارید جواز کسب برای ملک خود دریافت کنید، باید سند مالکیت را به همراه داشته باشید. اگر ملک شما استیجاری است، باید اجاره‌نامه ارائه دهید. اگر قصد فعالیت با سازمان‌های دولتی دارید، باید مبایعه نامه به نام خود داشته باشید. بازنشستگان باید مانند سایر افراد گواهی عدم اعتیاد به مواد مخدر و سابقه سو پیشبنه را از سازمان‌های نظارتی و آزمایشگاه‌های مربوطه دریافت کنند تا به آن‌ها جواز کسب تعلق گیرد. ارائه آخرین مدرک تحصیلی نیز جزو شرایط دریافت پروانه کسب است. البته اگر سن بالاتری دارید تنها کافیست سواد خواندن و نوشتن خود را اثبات کنید. می‌توانید در این زمینه مدارک مربوط به دوران ابتدایی را ارائه دهید. برای دریافت پروانه کسب حتما باید در حوزه مربوط به فعالیت‌های تجاری خود حداقل ده ساعت آموزش دریافت کنید و گواهی آن را برای اخذ مجوز به همراه داشته باشید. این آموزش‌ باید در مراکز و موسسات معتبر انجام شود. در آخر نیز شما باید از اداره اماکن نیروی انتظامی یک برگه تاییدیه به عنوان موافقت‌نامه داشته باشید تا بتوانید یک مکانی را برای فعالیت‌های تجاری خود ثبت کنید. 

ارائه گواهی سلامت و بهداشت نیز یکی دیگر از شرایط ثبت مجوز کسب و کار برای بازنشستگان است. البته برای همه کسب‌و‌کارها این برگه لازم نیست و در صورت نیاز باید دریافت کنید. 

مدت زمان دریافت جواز کسب برای بازنشستگان چقدر است؟

بازنشستگان یا هر صنف دیگری برای دریافت جواز کسب باید شرایط و مدارکی که عنوان شد را به همراه داشته باشند. پس از ثبت درخواست اولیه، اگر شرایط شما برای صدور مجوز برقرار باشد، یک نامه کتبی از سوی سازمان اصلی دریافت می‌کنید. از صدور این نامه به مدت سه ماه فرصت دارید که مدارک مورد نیاز را تکمیل کنید. این مدارک شامل گواهی وضعیت فعلی واحد، گواهی پایان خدمات، گواهی بهداشت و سلامت و... می‌شود. اگر مدارک کامل بود در عرض ۱۵ روز پروانه کسب در اختیار شماست.

افرادی هستند که به دلیل مشغله‌های کاری یا عدم تجربه در این زمینه نمی‌توانند برای دریافت جواز کسب اقدام کنند. در اینجا می‌توانید از کارشناسان مجموعه‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند، مانند ثبت شو، برای دریافت این گواهی کمک بگیرید. ثبت شو یک وبسایت معتبر است که در زمینه خدمات ثبت و مالیات فعالیت می‌کند و می‌توانید برای دریافت پروانه کسب روی این مجموعه حساب کنید. همکاری با این پلتفرم بسیار راحت و سریع است و با یک هزینه مناسب تمام کارها بدون دردسر انجام می‌شود.

برگرفته شده از وبلاگ سایت ثبت شو


دیگر خبرها

  • تست شخصیت با کلید؛ انتخاب کلید دلخواه از شخصیت پنهان شما می گوید!
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • اگر به خودرو علاقه دارید این ویدئو را با صدای بلند ببینید! (فیلم)
  • ترفندی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز
  • قاتل خاموش جان یک جوان را در بروجن گرفت
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد صفحه‌کلید/ طراحی رایج صفحه‌کلید به منظور گیر نکردن دکمه‌هایش است!
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان
  • رتبه نخست بستان آباد در تولید قارچ دکمه‌ای در آذربایجان شرقی
  • تولید سالانه بیش از یک هزار تن قارچ دکمه‌ای در بستان آباد