Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل محیط زیست استان مرکزی با بیان اینکه الزام به عدم استفاده از مازوت به نیروگاه شازند ابلاغ شده است از شناسایی منابع تولیدکننده آلایندگی در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، رضا میرزایی ظهر امروز در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان مرکزی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای کاهش آلودگی هوای استان اظهار داشت: در آخرین روزهای سال 98 با توجه به بحران شیوع ویروس کرونا در جلسات اضطراری به دستور استاندار در زمینه استفاده از سوخت مازوت و با توجه به دستور دادستان کل کشور که این موضوع برعهده استان است، به نیروگاه شازند ابلاغ شد که از این سوخت استفاده نکند و اگر به سبب مشکلاتی این موضوع انجام شود باید با مصوبه شورای تامین استان و مسئولان مربوطه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با همکاری سمن‌ها، صندوق ملی محیط زیست و غیره 5 ایستگاه پایش آلودگی هوا به ظرفیت استان اضافه شد که در نقاط مختلف شهرستان اراک از جمله دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه اراک منطقه سردشت نصب شد و برای سه دستگاه دیگر نیز با جانمایی در منطقه تربیت معلم، پارک ملت و شهرستان شازند نصب می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: با نصب این ایستگاه‌ها می‌توانیم اطلاعات دقیق‌تری داشته باشیم و با این اقدام تجهیزات سنجش استان دوبرابر شد.

میرزایی تصریح کرد: در سال 98 بیشترین تعداد روزهای آلوده در آذرماه با 15 روز و کمترین روز آلوده فروردین ماه بدون روز آلوده داشتیم که در مجموع در سال گذشته 34 روز پاک و 278 روز سالم، 51 روز ناسالم و 2 روز ناسالم برای همه گروه‌های سنی داشتیم.

اراک| استفاده از مراکز تحقیقاتی برای کمک به کاهش آلودگی هوا در دستور کار قرار گیردکرمان| دستگاه سنجش آلودگی هوای انار و راور تا مهرماه نصب می‌شود

وی بیان کرد: در مدت مشابه نسبت به سال 97 حدود 11 درصد تعداد روزهای آلوده افزایش داشته به طوری که از 47 روز در سال 97 به 53 روز در سال 98 رسید که 7 روز به سبب استفاده از سوخت مازوت نیروگاه شازند بود و در سال 98 نسبت به سال 96 بیش از 16 درصد تعداد روزهای آلوده کاهش یافت و از 63 روز به 53 روز رسید و نسبت به سال 95 حدود 50 درصد کاهش داشتیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی عنوان کرد: در سال گذشته منابع تولیدکننده این آلاینده شناسایی شد و 46 روز ذرات معلق کمتر از 2ونیم میکرون و 7 روز گاز دی اکسید گوگرد هوای اراک را ناسالم کرد و می‌توان گفت که این ذرات یکی از مهم‌ترین عوامل آلوده کننده هوای اراک است.

میرزایی خاطرنشان کرد: در سال گذشته به سبب شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌هایی که اعمال شد میزان تردد خوردروها در سطح شهر کاهش یافت و سبب شد تا هوای سالمی داشته باشیم، تا تاریخ 15 تیرماه پس از تبریز اراک با 31 روز بیشترین تعداد روزهای پاک دارد و تا 19 فروردین ماه اراک نخستین شهر کشور در تعداد روزهای پاک بود.

انتهای پیام/713/ ع

R7980/P/S6,73/CT11 بیشتر بخوانید... قالیباف: می‌توانیم طی ۶ سال آلودگی هوای تهران را به حداقل برسانیم آلودگی هوای کاشان در سطح کلان شهرها است/نقش تاثیرگذار تردد خودروهای سنگین در تشدید آلودگی هوا ۳۰ واحد صنعتی در استان قم به سیستم کنترل آلودگی هوا مجهز شدند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نیروگاه شازند تعداد روزهای آلودگی هوای استان مرکزی آلودگی هوا محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۵۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی

با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی، طرح آب‌رسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آب‌رسانی به دو شهر شازند و آستانه و ۱۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۱۳۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی آب و فاضلاب استان، هاشم امینی امروز _دوشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی اظهار کرد: خدمتگزاری به مردم در کشور سرعت گرفته و در استان مرکزی نیز خدمت به مردم با نگاه جهادی در جریان است.

وی افزود: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تأمین آب شرب بهداشتی مردم و جمع‌آوری فاضلاب را به عهده دارد که در این دولت با کار شبانه‌روزی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب رفاه و آسایش مردم تأمین شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: امروز نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز خواهد شد و مردم این مناطق از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب بهره‌مند می‌شوند.

امینی ادامه داد: جهاد آبرسانی در کشور یک اتفاق بزرگ از سوی دولت بود که با هدف تأمین آب پایدار در ۱۰۰۰۰ روستا رقم خورد که تا به امروز ٥٢٠٠ روستا آبرسانی و در سال جاری با همکاری شرکت‌های آب و فاضلاب، قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) خیرین و بخش خصوصی به بهره برداری خواهد رسید.

وی از همکاری صنایع شهرستان در بازچرخانی پساب فاضلاب قدردانی کرد و افزود: استفاده از ظرفیت پساب به پایداری چرخ صنعت و عدم آلودگی آب شرب در منطقه نقش به‌سزایی دارد.

در بخشی دیگر نیز فرزاد مخلص‌الائمه استاندار مرکزی اظهار کرد: پروژه‌های آبرسانی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی در کنار حوزه‌های مختلف در سطح استان است.

وی با اشاره به جهاد آبرسانی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین اقدامات دولت سیزدهم در کشور اظهار کرد: در فاز اول ٦٧ روستا و در فاز دوم ١٣١ روستا استان مرکزی که مشکل آب داشتند با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است.

وی تصریح کرد: دولت به تأمین مهم‌ترین موضوع رفاهی مردم که آب است توجه ویژه‌ای دارد و از مردم انتظار می‌رود به صورت بهینه آب را مصرف کنند.

حشمت‌الله عباسی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان هم با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، اظهار کرد: این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت ۱۲۰ لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت ۲۰۰۰ متر مکعب، اجرای ۳۷.۵ کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۳۵ لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق ۱۶۰ کیلو ولت آمپر، با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال انجام گرفته است.

عباسی ادامه داد: در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود.

به گزارش ایمنا، در ادامه این آئین نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز شد.

کد خبر 749843

دیگر خبرها

  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند
  • دستگیری 10 خرده فروش مواد مخدر در شهرستان فردوس
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک