Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-26@16:14:27 GMT

تقاضای جهانی نفت هنوز به اوج نرسیده است

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۵۶۴۲

تقاضای جهانی نفت هنوز به اوج نرسیده است

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد بعید است که تقاضای جهانی نفت به دلیل همه‌گیری کرونا به اوج خود رسیده باشد.

به گزارش خبرگزاری پلتس از لندن فاتح بیرول روز دوشنبه (۱۶ تیرماه) اعلام کرد: برخلاف برآوردهای اعلام شده مبنی بر کاهش ساختاری مصرف جهانی نفت به دلیل بحران کرونا، تقاضای جهانی نفت احتمالاً در آینده به بالاتر از سطح پیش از همه‌گیری این ویروس می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر ناظران بازار برآورد می‌کنند که تقاضای جهانی نفت، پس از کاهش روزانه ۸ تا ۹ میلیون بشکه در سال ۲۰۲۰، طی دو سال آینده دوباره به سطح پیش از ویروس کرونا - حدود ۱۰۰ میلیون بشکه در روز - خواهد رسید. ماه گذشته، آژانس بین المللی انرژی پیش بینی کرد که انتظار نمی‌رود تقاضای جهانی نفت خام تا سال ۲۰۲۲ بهبود یابد.

این در حالی است که مشاوران شرکت مشاوره انرژی دی‌ان‌وی (DNV) هفته گذشته اعلام کردند احتمالا اوج و به دنبال آن افول تقاضای جهانی نفت و انتشار دی‌اکسید کربن در سال ۲۰۱۹ رخ داده است، زیرا همه‌گیری ویروس کرونا سبب تسریع انتقال جهان به سوی مصرف کمتر کربن و حرکت به سوی منابع انرژی تجدید پذیر شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا جهان پیش از این اوج تقاضای نفت را پشت سر گذاشته است، گفت: اگر تقاضای نفت به ۱۰۰ میلیون بشکه در روز برسد، تعجب نخواهم کرد و در صورت بهبود سریع تقاضا، حتی اگر از آن هم بالاتر برود بازهم متعجب نمی‌شوم.

در حالی که اقتصاد جهانی به آرامی از محدودیت‌های اعمال شده برای مهار ویروس کرونا می‌کاهد، احزاب سیاسی، رهبران تجاری و گروه‌های زیست محیطی خواستار سیاست‌های دوستانه‌تری برای آب و هوا و تغییر رویکرد به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر هستند تا سرعت انتقال به سمت دوری از سوخت‌های فسیلی را سرعت بخشند.

این در حالی است که، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی شک داشت که همه‌گیری کرونا سبب تغییرات رفتاری طولانی‌مدت مانند دورکاری و یا رفت و آمد کمتر شود و تأثیر بسزایی در تقاضای نفت در آینده داشته باشد و فقط ابراز امیدواری کرد که چنین تغییری رخ دهد.

بیرول گفت: برخی می‌گویند تقاضای نفت در حال کاهش است زیرا ما سبک زندگی خود را تغییر می دهیم. من چندان مطمئن نیستم. دورکاری به تنهایی نمی‌تواند تقاضای نفت را کمتر کند. به سیاست‌های صحیح نیاز خواهیم داشت.

آژانس بین‌المللی انرژی در گزارش ماه ژوئن بازار نفت اعلام کرد: بهبود شرایط اقتصادی در سال ۲۰۲۱ تقاضای نفت را تا ۹۷ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه در روز افزایش می‌دهد که ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه کمتر از سطح تقاضای سال ۲۰۱۹ خواهد بود.

برآورد موسسه پلتس از تقاضای جهانی نفت هم‌اکنون حدود ۳ میلیون بشکه در روز کمتر از پیش‌بینی‌های این موسسه پیش از همه‌گیری ویروس کرونا و تا سال ۲۰۴۰ است. در این برآورد سوخت جت و سوخت‌های دریایی بیشترین آسیب را متحمل می‌شود.

 موسسه پلتس به جای تسریع در پیش‌بینی اوج تقاضای نفت، بر این باور است که تقاضا می‌تواند تقریباً یک سال دیگر و تا سال ۲۰۴۱ همچنان بالا باشد زیرا تقاضای طولانی مدت محصولات پتروشیمی ادامه دارد.

منبع: شانا

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی رئیس آژانس بین المللی انرژی تقاضای نفت بهبود تقاضا انرژی تجدیدپذیر آژانس بین المللی انرژی تقاضای جهانی نفت میلیون بشکه ویروس کرونا بشکه در روز تقاضای نفت همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۵۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از تبلیغ دروغ دانشگاه آزاد؛ مدارک دوره‌های کوتاه مدت فیزیوتراپی قانونی نیست

پرهام پارسانژاد، نسبت به تبلیغ دروغ دانشگاه آزاد و عوام فریبی و سوءاستفاده از تقاضای بسیار زیاد جوانان جویای کار انتقاد کرد و گفت: در حالی که فیزیوتراپی یکی از رشته‌های علوم پزشکی است و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور فقط از طریق کنکور سراسری در این رشته دانشجو می‌پذیرند، دانشگاه آزاد در اقدامی کاملاً تجاری و عوام فریبانه با سوءاستفاده از تقاضای بالای تحصیل و کار جوانان در این رشته و با وجود اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی ریاست جمهوری، معاونت حقوقی وزارت بهداشت و معاونت فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور مبنی بر غیرقانونی بودن آن، طی دوره‌های کوتاه مدت در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای تابعه خود، فیزیوتراپیست تربیت می‌کند.

دبیر انجمن فیزیوتراپی ایران افزود: مدارک صادره هیچ‌گونه وجاهت قانونی ندارند و به هیچ وجه مجوزی برای اشتغال افراد صاحب مدرک در امر درمان بیماران نیستند و تنها میلیون‌ها تومان سرمایه جوانان بیکار و خانواده‌های آن ها را به جیب دانشگاه آزاد سرازیر می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • انتقاد از تبلیغ دروغ دانشگاه آزاد؛ مدارک دوره‌های کوتاه مدت فیزیوتراپی قانونی نیست
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وزیر کار : حقوق کارگران هنوز به حد ایده‌آل نرسیده زیرا عقب‌ماندگی چندین ساله‌ای در این حوزه وجود دارد
  • استاندار لرستان: وضعیت اعتبارات مصوباتی که به اتمام نرسیده‌اند، پیگیری می‌شوند
  • تقاضای مرگ خودخواسته زن ۲۸ ساله هلندی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد