Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، آمار مبتلایان به کرونا دوباره افزایش یافته و در ایران فوتی ها متاسفانه مجددا سه رقمی شده اند.

دوباره سوال های متعددی پیرامون این بیماری به وجود آمده است. آیا ویروس جهش یافته است؟ آیا با افزایش دما از بین می رود؟ آیا در بدن مبتلایان پادتن تولید می کند؟ آیا قدرت سرایت آن بالاتر رفته است؟ ده ها سوال دیگر وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر شروین شکوهی فوق تخصص بیماری های عفونی در   اینباره به جام جم آنلاین گفت: میزان درک مردم از ویروس کرونا با میزان فروکش کردن آن ارتباط مستقیم دارد. مشکل این است که بسیاری از مردم شیوع کرونا را جدی نگرفته اند.

دکتر شکوهی با تاکید بر شکستن زنجیره انتقال برای متوقف کردن شیوع این بیماری گفت: گرما به آن شدتی که تصور می شود در از بین برد ویروس کرونا نقش ندارد. ویروس بر روی سطح اجسام باقی می ماند اما گرما آن را از بین می برد. اما افزایش دما چه در ایران و چه در سایر نقاط به معنای از بین رفتن زنجیره انتقال نیست. گرما نه، فقط رفتارهای بهداشتی می تواند این زنجیره انتقال را قطع کند. اما به هر حال ماهیت ویروس کرونا به گونه ای است که در گرما مدت زمان کمتری به حیات خود ادامه می دهد ولی نظریه کاهش قدرت ویروس کرونا با افزایش گرما 100 درصد غلط است

این فوق تخصص بیماری های عفونی یادآور شد: مردم به شدت در سطح شهر رفت و آمد میکنند و درک بالایی از این بیماری هنوز برای بسیاری از افراد وجود ندارد. بسیاری از آنها نمی دانند این تجمعات و این رفت و آمدها چقدر خطرناک است.

شکوهی بیان داشت: قابلیت انتقال بستگی به سیستم ایمنی افراد دارد. دوره نهفتگی هنوز از چند روز آغاز می شود تا حتی به چهار هفته هم میرسد. دوران نهفتگی یکی از اصلی ترین دلایل انتقال ویروس به افراد است چون فرد با علائم نهفته مسلما خبر ندارد که بیمار است و به همین ترتیب پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کند.

این پزشک فوق متخصص با بیان اینکه احتمال ابتلای مجدد افراد بعد از بهبودی از کرونا وجود دارد گفت: با اینکه مدت زمان قابل توجهی از شیوع این ویروس در جهان می گذرد اما هنوز مطالعات بیشتری باید انجام شود تا ماهیت آن واضح به نظر برسد. باید توالی ژنتیکی کرونا بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد.

شکوهی افزود: احتمال تولید پادتن در بدن فرد بهبود یافته وجود دارد اما این موضوع تضمین شده نیست. ولی به هر حال این اطمینان در بسیاری از مواقع وجود دارد که یک فرد بهبود یافته از کرونا می تواند پادتن تولید کند.

وی در پایان گفت: بازگشایی مجدد بسیاری از اماکن کار صد در صد اشتباهی بود. مردم هم رعایت نمی کنند و در این شرایط بهتر است تا مردم جز در ضرورت از خانه خارج نشوند. رعایت فاصله اجتماعی یک اصل است و زدن ماسک یک وظیفه همگانی.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا کرونا ویروس جهش ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۹۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴/ کاهش نرخ انس طلا

به گزارش قدس آنلاین طلا در معاملات روز جمعه در بحبوحه کاهش سود اوراق قرضه خزانه داری آمریکا و ضعف دلار حدود ۲۳۰۰ دلار معامله می‌شود. تاجران در حال بررسی اظهارات جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه در مورد ثابت نگه داشتن نرخ بهره هستند.

قیمت هر انس طلا امروز با ۰.۱۱ درصد کاهش به ۲۳۰۱ دلار و ۲۶ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم بدون تغییر به ۲۳۰۹ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

شرکت کنندگان بازار انتظار سیاست‌های سختگیرانه‌تری را از سوی فدرال رزرو آمریکا داشتند، اما این بانک نرخ بهره را ثابت نگه داشته است.

جروم پاول در اظهارات خود در روز چهارشنبه گفت تا زمانی که مطمئن نشوند نرخ تورم به سمت هدف ۲ درصد کاهش می‌یابد، پایین آوردن نرخ بهره درست نیست.

وی اضافه کرد هنوز هیچ اطمینانی نسبت به روند کاهشی تورم به وجود نیامده است، بنابراین در هر اجلاس در مورد نرخ بهره تصمیم گیری خواهد شد.

فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه تصمیم گرفت نرخ بهره را بین ۵.۲۵ تا ۵.۵۰ ثابت نگه دارد. بالا ماندن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

شاخص دلار هم ۰.۲۳ پایین آمده و به ۱۰۵.۳۹ رسیده است که خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر می‌کند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره امروز با ۰.۴۷ درصد افزایش به ۲۶ دلار و ۹۶ سنت رسید. پلاتین هم با ۰.۴۰ درصد افزایش ۹۵۸ دلار و ۵۶ سنت معامله می‌شود.

انتهای پیام/۶۳

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • قیمت لیر ترکیه امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • طلای جهانی پس رفت
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تورم در ترکیه به ۷۰ درصد رسید
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴/ کاهش نرخ انس طلا
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی