Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@02:27:23 GMT

جزییات جدید از رفتار هزار چهره ویروس کرونا

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۶۱۳۰۳

جزییات جدید از رفتار هزار چهره ویروس کرونا

کرونا در ماه‌های اخیر نشانه‌های مختلفی را از خود به نمایش گذاشته است و متخصصان در این زمینه هشدار داده اند. کرونا می‌تواند بیشتر ارگان‌های بدن مانند عروق را درگیر کند. این روز‌ها با اوج گرفتن بیماری کرونا شاهد رفتار‌های متفاوتی از این ویروس هستیم که بیشتر مردم از این رفتار‌ها اطلاعی ندارند.

تحقیقات نشان می‌دهد که ویروس کرونا می‌تواند تمام ارگان‌های بدن را تحت تاثیر خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصصان معتقدند رفتار این ویروس را می‌توان در درگیری عروق بدن مشاهده کرد که دیواره عروق می‌تواند به وسیله این ویروس صدمه پیدا کند و عوارض کرونا را به صورت سکته‌های مختلفی از خود نشان دهد.

در یک فرد همزمان علائم سکته مغزی و علائم عمومی کرونا مانند خستگی و بی حالی با هم همراه بوده است که نگرانی همزمان شدن این دو موضوع با یکدیگر بیشتر می شود.

این بیماری هزار چهره در این روز‌ها تمام گروه‌های سنی را تهدید می‌کند. به طوری که در یک آمار کلی از طرف معاون وزارت بهداشت می‌توان گفت از هر ۱۹ مریض، ۱۲ نفر زیر ۵۰ سال هستند. حتی افرادی با سن ۲۷ و ۱۶ ساله در بین بیماران دیده می‌شود. در این شرایط با وجود خدمات درمانی، رفتار‌های من و شما است که در مهار این بیماری تعیین‌کننده است. بنابراین می‌توان گفت بازگشت به حالت عادی و فروکش کردن افزایش آمار‌ها به رعایت اصول بهداشت افراد جامعه بستگی دارد.

مقابله با این ویروس قوی پازلی است که همراهی مردم و مسئولان در کنار هم آن را تکمیل می‌کند. حال و احوال این روز‌های بیمارستان‌ها و کادر درمانی چندان خوب نیست، بنابراین بهتر است با رعایت موارد بهداشتی نیروی دوباره را به بدنه سلامت کشور تزریق کنیم.

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا سکته مغزی سکته قلبی کووید ۱۹ علائم کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۱۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد