Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کار کردستان گفت: پرداخت تسهیلات ویژه کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا به ۱۴ رسته شغلی واجد شرایط در کردستان آغاز شد.

صلواتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از سنندج، اظهار کرد:  پرداخت تسهیلات ویژه کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا به ۱۴ رسته شغلی واجد شرایط در استان کردستان آغاز شد.

وی تصریح کرد: این تسهیلات به منظور حمایت از کارفرماها و کارگاه‌هایی که فاقد لیست بیمه هستند براساس دستورالعمل جدید دولت انجام می‌شود وبرابر این دستورالعمل برای افراد خویش فرما و خود اشتغال مبلغ ۶ میلیون تومان و برای واحدهای دارای نیروی کار به ازای هر شاغل ۸ میلیون تومان با نرخ ۱۲ درصد و به مدت ۲۴ ماه با سه ماه تنفس در پرداخت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: کارفرمایان و کارگاه‌های دارای لیست بیمه نیز به ازای هر شاغل ۱۲ میلیون تومان و واحدهایی که بنا به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا تعطیل شده‌اند، به ازای هر شاغل ۱۶ میلیون تومان تسهیلات ۱۲ درصد دریافت می‌کنند.

 ۱۴ رسته شغلی مشمول دریافت تسهیلات بیمه‌ای قرار گرفته‌اند

وی با بیان اینکه ۱۴ رسته شغلی که تسهیلات کرونا به آنان تعلق می‌گیرد در استان شناسایی شده است، گفت: مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوران‌ها، بوفه‌ها، طباخی، تالارهای پذیرایی، قهوه خانه‌ها و اغذیه فروشی‌ها، مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها، مراکز بوم گردی، مراکز اقامتی، پذیرایی، تفریحی، خدماتی بین راهی، موزه‌ها و زائرسراها و  حمل و نقل عمومی مسافر برون شهری اعم از هوایی، جاده‌ای، ریلی و دریایی، حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری، دفاتر خدمات مسافرتی گردشگری و زیارتی جزء این رسته‌های هستند.

به گفته وی، تولید و توزیع پوشاک، تولید و توزیع کیف و کفش، مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه، مراکز باشگاه ها و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی، مراکز و مجتمع‌های فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانه‌ای، مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی، موسسات خصوصی دارای پروانه بهره‌برداری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در حوزه‌های درمانی و تشخیصی و آزمایشگاه و پاراکلینیکی، آموزشگاه‌های رانندگی، آرایشگاه‌ها، سالن‌های زیبایی و گرمابه و  واحدهای پرورش مرغ گوشتی و مرغ مادر گوشتی، مراکز تولید محصولات گلخانه‌ای، سبزی و صیفیجات صادراتی و مراکز تولید و عرضه گل و گیاه‌های زینتی و ماهیان زینتی از دیگر رسته‌های شغلی هستند که مشمول دریافت تسهیلات بیمه‌ای ناشی از کرونا قرار گرفته‌اند.

کارفرماها برای دریافت تسهیلات بیمه‌ایدر سامانه کارا  ثبت‌نام کنند

وی اضافه کرد: مسئولان واحدهای تولیدی که در این رسته‌ها قرار دارند و لیست بیمه‌ای داشته‌اند، می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه کارا از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان افزود:کارگران و کارفرمایان هم که جزو این موارد هستند اما لیست بیمه نداشته و مشمول بیمه تامین اجتماعی نیستند، می‌توانند از طریق سامانه کارا برای دریافت تسهلات، ثبت‌نام کنند.

وی عنوان کرد: پایان تیرماه آخرین مهلت ثبت‌نام در سامانه کارا است و متقاضیان مشمول می‌توانند در این مدت باقیمانده با مراجعه به سامانه کارا به نشانی https://kara.mcls.gov.ir  برای دریافت تسهیلات حمایتی کرونا ثبت‌نام کنند.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: تسهیلات بیمه کردستان گردشگری دریافت تسهیلات میلیون تومان ۱۴ رسته شغلی مراکز تولید لیست بیمه ثبت نام بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۱۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان

 
به گزارش خبر گزاری صداو سیمای لرستان ؛مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.
هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی  افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.
وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

دیگر خبرها

  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی