Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@23:29:52 GMT

اجرای آبیاری نوین در ۲۵۰۰ هکتار از اراضی البرز

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۶۱۸۷۷

اجرای آبیاری نوین در ۲۵۰۰ هکتار از اراضی البرز

حجت اله رضایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به این ابلاغیه وزارت جهاد کشاورزی، به دلیل بیماری کرونا تاکنون فقط در ۳۰۰ هکتار اجرایی شده و مابقی آن تا پایان سال محقق خواهد شد.

وی اظهار داشت: برای اجرای این پروژه ها، اعتبار مورد نیاز از اعتبارات سال قبل تخصیص داده شده به طوریکه سال مالی ۹۸ تا پایان شهریور ۹۹ تمدید شده و هنوز اعتبارات سال جاری تخصیص داده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی با اشاره به حمایت های دولت از کشاورزانی که اقدام به اجرای روش های نوین آبیاری کنند، گفت:  سال گذشته حدود ۲۶ میلیارد تومان  برای اجرای روش های نوین آبیاری به البرز اختصاص داده شد که ۸۰ درصد آن در پایان سال گذشته دراختیار استان قرار گرفت.

وی به روش های مختلف آبیاری نوین از قطره ای، بارانی و ... اشاره کرد و افزود: در سال های اخیر به اجرای نوار تیپ تاکید می شود زیرا در آبیاری بیشترین بازدهی و کمترین مصرف آب را دارد ضمن اینکه تبخیر و بادبردگی در این روش نداریم.

در استان البرز حدود ۵۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی وجود دارد که در کل حدود ۴۰ هزار هکتار آن قابلیت اجرای روش های نوین آبیاری را دارد.

تاکنون در ۱۷ هزار و ۱۰۰ هکتار از این اراضی، روش های نوین آبیاری اجرا شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی آبیاری استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آبیاری استان البرز وزارت جهاد کشاورزی آبیاری استان البرز روش های نوین آبیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۱۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود

استاندار بوشهر با اشاره به تصویب ۲ شهرک مولد کشاورزی به مساحت بیش از ۲ هزار هکتار در استان گفت: در ساخت و اجرای این شهرک‌های مولد و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف تسریع شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌‌زاده ظهر امروز در جلسه شهر مولد استان بوشهر با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرایی شدن نخستین شهر مولد کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در استان بوشهر 2 شهر مولد مصوب شده است، گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار تنگستان و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر شهر مولد یادشده را بنام دلیران تنگستان اعلام و بیان کرد: این شهر در سواحل خلیج فارس منطقه دلوار تنگستان قرار دارد و این مجموعه در مساحت 850 هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی و نظارتی در اجرایی‌شدن این طرح اضافه کرد: در مجموع در 2 شهر مولد کشاورزی استان بوشهر 2 هزار و 50 هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه 850 هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و یک‌هزار و 200 هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهرهای مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان بوشهر دارد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان