Web Analytics Made Easy - Statcounter

فراخوان چهارمین جشنواره سراسری نقالی و پرده خوانی غدیر با عنوان «نقالان علوی» از سوی مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری منتشر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی با همکاری معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و اداره کل هنرهای نمایشی رادیو در راستای ارتقای فرهنگ علوی و ایرانی و نیز تقویت، بازپیرایی و به‌روز رسانی هنر سنتی و دیرینۀ پرده‌خوانی، نقالی و حماسه‌خوانی ( نعت و  مناقب‌خوانی آل‌الله) در کشور، چهارمین دوره جشنواره سراسری نقالی و پرده خوانی غدیر (نقالان علوی) را، هم‌زمان با دهه ولایت و امامت ( از عید سعید قربان تا عید غدیر خم) برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنده نگه‌داشتن معارف ولایت علوی و واقعه غدیر خم در اذهان مردم به ویژه نسل جوان، استفاده از هنر اصیل و کهن نقالی در تبیین و ترویج فرهنگ اسلامی و علوی، احیاء و ترویج اشعار و متون ادبی غنی ایرانی و اسلامی با محوریت ولایت، بیان سبک زندگی، علم و عمل حضرت امیرالمؤمنین علی (ع)، تقویت هنر نقالی و پرده‌خوانی و ایجاد انگیزه و پرورش نقالان و پرده خوانان جوان، تقویت هنر حماسه خوانی ( نعت و  مناقب‌خوانی آل‌الله) توسط مرشدان زورخانه و ترویج اخلاق و جوانمردی برگرفته از سیره نبوی و علوی، ترویج فرهنگ ولایتمداری در جامعه ایرانی-اسلامی از اهداف این جشنواره ذکر شده است.

موضوع جشنواره سراسری نقالی و پرده خوانی غدیر، تکریم و تعظیم ولایت علوی تا امام عصر (عج)، گشایش معانی متبادر و بیان زوایای پنهان و آشکار واقعه غدیر در راستای معرفی و تعمیق مفاهیم ولایی، بیان داستان واقعه غدیر و معرفت شناسی سیرۀ زندگانی  علی(ع) و نقش واقعه غدیر در زمانه معاصر عنوان شده است.

همچنین جشنواره به صورت رقابتی در دو بخش میدانی و رادیویی در قالب هنر آئینی و کهن نقالی، پرده‌خوانی و حماسه خوانی( نعت و  مناقب‌خوانی آل‌الله) برگزار می‌شود.

نقالی و پرده‌خوانی و حماسه‌خوانی هنرمندان راه یافته به جشنواره در بخش بزرگسال و نوجوان، در قالب رادیو نمایش و در استودیو حین اجرا برای داوران محترم، ضبط رادیویی و تلویزیونی شده و در ایام دهه ولایت از شبکه های سراسری صدا و سیما پخش خواهد شد. برگزیدگان این بخش در روز اختتامیه معرفی خواهند شد.

بر اساس این فراخوان:

جوایز نفرات برگزیده بخش رادیویی: نقالی و پرده‌خوانی  بزرگسال(در هر یک از بخش‌های آقایان و خانم‌ها)

نفر  اول: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ 25.000.000 ریال،  نفر دوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ  20.000.000ریال، نفر سوم:  لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ 15.000.000 ریال

بخش میدانی: حماسه خوانی نعت و  مناقب‌خوانی(فقط بخش آقایان). نفر  اول:  تندیس جشنواره، دیپلم افتخارو  جایزه نقدی به مبلغ 15.000.000 ریال، نفر دوم: لوح تقدیر و  جایزه نقدی به مبلغ 10.000.000ریال، نفر سوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ   7.000.000 ریال

نقالی و پرده‌خوانی  نوجوان(در هر یک از بخش‌های آقایان و خانم‌ها). نفر  اول: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ 10.000.000 ریال، نفر دوم:لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ 7.000.000 ریال، نفر سوم:لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ 5.000.000 ریال

نقالی و پرده‌خوانی  کودک. به 10 نفرِ راه یافته به مرحله پایانی در این بخش جشنواره لوح تقدیر و مبلغ  5.000.000 ریال تعلق خواهد گرفت.

آخرین مهلت ارسال فرم شرکت در چهارمین جشنواره نقالی و پرده‌خوانی غدیر برای گروه‌های تهرانی تا 25 تیر ماه و زمان بازبینی گروه‌های تهرانی 28 تا 30 تیر 99 است. آخرین مهلت دریافت فیلم آثار و فرم تقاضای هنرمندان شهرستانی تا 28 تیر 99 و اعلام نتایج 2 مرداد 1399 است . بخش رادیویی 5 تا 8 مرداد و بخش میدانی 9 تا 15 مرداد برگزار می‌شود.

هر اثر نقالی باید حداقل 10 دقیقه و حداکثر 15 دقیقه باشد. هر اثر حماسه‌خوانی ( نعت و  مناقب‌خوانی) توسط مرشدان زورخانه باید حداقل 8 دقیقه و حداکثر  12 دقیقه باشد. هر شرکت کننده در صورت پذیرفته شدن می‌بایست الزاماً همان آثار ارسال شده به دبیرخانه که مورد بازبینی قرار گرفته را در جشنواره اجرا کند. دبیرخانه جشنواره به آثاری که فاقد کیفیت مناسب صدا و تصویر باشند ترتیب اثر نخواهد داد. به هر یک از هنرمندان راه یافته به جشنواره در بخش‌های بزرگسال و نوجوان کمک هزینه پرداخت خواهد شد.

مـــدارک لازم جهت حضور در این جشنواره به شرح ذیل اعلام شده است:

 سه نسخه دی وی دی اثر. تکمیل فرم جشنواره. آدرس دبیرخانه جشنواره: تهران. خیابان سمیه. حوزه هنری. طبقه چهارم. مرکز هنرهای نمایشی. کد پستی: 1599719513. شماره تماس: 84172413-88895053-88804072-021

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جشنواره سراسری نقالی و پرده خوانی غدیر لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ هنرهای نمایشی حماسه خوانی مناقب خوانی واقعه غدیر 000 000 ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۲۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ های پانزدهمین جشنواره سراسری بچه های مسجد روشن شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، امسال گلزار شهدای شهرستان بافق حال و هوای دیگری داشت. جمعیت زیادی در مقبره شهدای گمنام شهرستان بافق گرد هم آمده بودند تا با شهدا و امام شهدا تجدید بیعت کنند. این تجدید بیعت برای آغاز پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد بود.

مراسمی که در آن کوروش زارعی مدیر مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری، مصطفی موتورچی دبیر این جشنواره، روح الله کوشا مقدم مسئول اجرایی جشنواره، حسام سالکی رئیس حوزه هنری استان یزد، ابوالقاسم دهقان فرماندار بافق، حجت الاسلام هادی سمتی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بافق حضور داشتند.

همچنین اعظم بروجردی، الهام چرخنده و وفا طرفه اعضای تیم داوری جشنواره، اساتید هنری همچون نصرالله قادری، حسین فدایی حسین، محمد رضا آزاد و تیم‌های شرکت کننده در این دوره نیز در این مراسم حضور داشتند.

مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و درابتدای مراسم فرماندار شهرستان بافق ضمن خوشامدگویی به میهمانان اظهار داشت: امیدواریم شاهد اجرا‌های خوبی در این جشنواره باشیم و جای خوشحالی است که این اتفاق بزرگ هنری در شهرستان بافق زادگاه وحشی بافقی و هنرمندان بزرگ ایران رقم خورده است.

در ادامه کوروش زارعی مدیر مرکز هنر‌های نمایشی حضور هنری نیز اظهار داشت: حضور در شهرستان بافق و آغاز این جشنواره بزرگ میسر نبود مگر با تلاش و همکاری مدیران و مسئولان استانی.

وی در ادامه افزود: در این دوره از جشنواره اساتید هنرمندی همچون نصرالله قادری، حسین فدایی حسین و محمدرضا آزاد کنارمان هستند تا برای نسل جدیدی که حضور دارند کارگاه‌های آموزشی و گفتگو‌های صمیمانه آموزنده برگزار کنند.

مدیر مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری افزود: تیم داوری پانزدهمین دوره جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد نیز در این چند روز پا به پای گروه‌های نمایشی شرکت کننده حضور خواهند داشت تا نظر کارشناسی خود را نسبت به نمایش‌ها اعلام کنند.

وی در پایان گفت: امیدواریم که این دوره از جشنواره، اتفاق‌های هنری و تئاتری خوبی را برای شهرستان بافق ایجاد کنند و همچنین نشاط فرهنگی برای مردم عزیز شهرستان بافق به همراه داشته باشد.

در ادامه باحضور چهار گروه تئاتری در امام زاده عبدالله (ع) شهرستان بافق جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد.

اولین گروه تئاتر (این سه نفر) اثری از بچه‌های بافق بود. دومین نمایش با نام (حسن و سیب سرخ) کاری از محمدجواد تقی زاده از شهرستان بافق بود که اجرا شد.

نمایش (۴۴۴) اثر نرجس آخوندی از مشهد و همچنین (مرد شامی) اثر علی اصغر ایمان زاده از قم دو نمایش دیگری بود که در اولین روز از جشنواره اجرا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید| «بابارضا۲» با نوای روح‌الله رحیمیان منتشر شد
  • فراخوان جوایز «ایسفا» منتشر شد
  • جشنواره سراسری تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی فراخوان داد
  • چراغ های پانزدهمین جشنواره سراسری بچه های مسجد روشن شد
  • پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد افتتاح شد
  • موجودی حساب سایر منابع رسوب شده برخی دستگاه‌ها منتشر شد
  • آغاز به کار پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • صد و شصت و چهارمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • انتشار فراخوان ششمین جشنواره نقالان علوی