Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، ظفر افشون معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس بیان کرد:کارخانه ذوب آهن پاسارگاد کوار در سال ۸۴ با اخذ مجوزهای قانونی از وزارت صنعت، معدن و تجارت و اخذ تاییدیه‌ های لازم برای تامین مواد اولیه به شرط تکمیل زنجیره تولید شروع به طراحی و اجرای خطوط تولید در کوار کرد و در سال ۹۲ واحدهای ذوب و ریخته‌گری بسته و کوره پاتیلی مورد بهره‌برداری قرار گرفت که در سال ۹۸ نیز شاهد افتتاح واحد گاز زدایی و کربن‌زدایی در خلاء این کارخانه بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او،  تصریح کرد: طبق برنامه و طراحی اولیه مجتمع ذوب آهن پاسارگاد کوار به منظور قطع کامل وابستگی به سایر واحدها، اجرای فازهای دوم و سوم واحدهای تکمیل و توسعه زنجیره تولید فولاد را نیز به شکل همزمان آغاز کرد و بر همین اساس نخستین واحد مگا مدول تولید آهن اسفنجی پارسال وارد مرحله بهره‌برداری شد و واحدهای دوم و سوم نیز هریک با یک و هشت دهم میلیون تن در سال در دست اجرا است که مقرر شده تا پایان سال ۱۴۰۱ آماده بهره‌برداری شود.

ظفر افشون ادامه داد: پنجشنبه ۱۹  تیرماه ۹۹  نیز شاهد بهره‌برداری از بخش گندله‌سازی این کارخانه با حضور ریاست جمهوری به شکل ویدئو کنفرانس خواهیم بود که قرار است خوراک آن از معادن منطقه نی‌ریز تامین شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس افزود:کارخانه ذوب آهن پاسارگاد کوار مجاز است به منظور تکمیل زنجیره تولید فولاد نسبت به ساخت واحد کنسانتره سنگ آهن به میزان ۲ و نیم میلیون تن و یا واحد خرد کردن سنگ آهن به میزان پنج میلیون تن اقدام کند.

او، اضافه کرد: مجتمع ذوب آهن پاسارگاد کوار با اخذ ۷۰ میلیون یورو از محل منابع صندوق توسعه ملی به شکل کامل از خارج خریداری و وارد کشور شده است.

ظفر افشون اظهار کرد: کارخانه  ذوب آهن پاسارگاد کوار یکی از مهمترین تولید کنندگان بخش خصوصی کشور است که پارسال با ۲۶۰ میلیون صادرات جایگاه اول ارزآوری صنعتی را برای استان فارس داشته است و در صورت اطمینان از تامین مستمر سنگ آهن برنامه توسعه‌ای آن همچنان ادامه دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، زنجیره تولید این مجموعه را شامل تولید سنگ آهن، کنسانتره آهن، گندوله آهن، آهن اسفنجی و شمش فولاد دانست و تاکید کرد: در زمینه تحقق شعار جهش تولید و دستیابی به اهداف تولید، هدف گذاری تولید فولاد این واحد تولیدی در افق ۱۴۰۴ حدود ۵۵ میلیون تن در نظر گرفته شده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ت

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صنعت و معدن افتتاح کارخانه ذوب آهن پاسارگاد ذوب آهن پاسارگاد کوار زنجیره تولید بهره برداری میلیون تن سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۳۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، در دیدار با سیدمجید هدایت مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت، گفت: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و این هیات از وزارت کشور در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد و با توجه به این‌که نزدیک‌ترین مرز با کشور عراق است باید در این حوزه‌ها کار شود و استان نیز مورد توجه قرار گیرد.

استاندار ایلام بیان داشت: در حوزه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب نفت و گاز مورد توجه بوده است و هیجده کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد و بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است که باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تامین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام یادآورشد: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با حضور تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد و شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

وی اضافه کرد: در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان نیز لازم توجه شود و اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است و سد میمه از پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی برخوردار است. در دولت سیزدهم در مهار آب‌های سطحی اقدامات بسیار ارزشمندی شده است و آبی که مهار می‌شود در صنعت، شرب و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد

وی با اشاره به پارک پلی‌پروپیلن، گفت: به زودی تیمی وارد استان می‌شود و واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

بهرام‌نیا بیان داشت: فاز اول سامانه گرمسیری تکمیل شده و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود. پتروشیمی دره‌شهر در مرحله نهایی برای آغاز کار اجرایی و پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با افتتاح این طرح‌ها تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید در استان ایجاد خواهد شد.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان احیا و فعال شده است. تمام انرژی ما در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان است.

بهرام‌نیا خاطرنشان کرد: استان ایلام، استانی غنی است که با این همه ظرفیت و پتانسیلی که در استان وجود دارد در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 6088575

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • ایجاد هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در لردگان
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه