Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک از طراحی و ساخت «جبران‌ساز انعطاف‌پذیر توان راکتیو سیستم‌های توزیع برق» در این دانشگاه خبر داد.

سجاد باقری در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره انجام پروژه تحقیقاتی برای شرکت توزیع برق استان مرکزی گفت: «طراحی، ساخت و نصب جبران‌ساز انعطاف‌پذیر توان راکتیو سیستم‌های توزیع برق برای نخستین‌بار در کشور به نتیجه رسید و در مدار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با بیان اینکه این پروژه حاصل یک طرح تحقیقاتی برون‌دانشگاهی میان شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بوده که در کشور طراحی و ساخته شده است، اظهار کرد: «این پروژه در ابتدای سال 97 آغاز و در شهریور 98 به پایان رسید و من به عنوان مدیر و مسئول اجرایی پروژه، محمدحسن بهرامی همکار پروژه و مهدی اسدی ناظر پروژه بوده‌ایم.»

بیشتر بخوانید:

طراحی ترانس‌های بهینه بر اساس یک پایان‌نامه‌؛ از افزایش عملکرد تا کاهش هزینه

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک اضافه کرد: «این محصول در یکی از پست‌های برق زمینی شرکت توزیع استان مرکزی به صورت عملی نصب و در مدار قرار گرفت.»

باقری تأکید کرد: «هدف از اجرای طراحی و ساخت جبرانساز انعطاف‌پذیر توان راکتیو سیستم‌های توزیع برق، ابداع یک سیستم جبران‌ساز قابل انعطاف توان راکتیو با ظرفیت 100 کیلووار در سیستم‌های توزیع برق است که بتواند بانک‌های خازنی مورد استفاده در فیدرهای توزیع را با توجه به میزان توان راکتیو مورد نیاز در پست‌های توزیع انتخاب کند.»

عمر یکساله کنتاکتورهای خازنی مورد استفاده در سیستم‌های توزیع برق

وی ادامه داد: «با استفاده از طراحی یک مدار الکترونیکی دقیق و استفاده از خازن‌های سوئیچ شونده با تریستور(TSC)، می‌توان این عمل را تحقق بخشید. میزان توان راکتیو تولید شده در TSC گسسته است و کمترین مقدار توان راکتیو قابل کنترل مقابل کوچک‌ترین خازن مورد استفاده قرار می‌گیرد.»

عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی اراک بیان کرد: «با بررسی‌های تجربی و عملی صورت گرفته در صنعت مشخص شد که عمر کنتاکتورهای خازنی مورد استفاده در سیستم‌های توزیع فعلی حتی به یکسال هم نمی‌رسد و جزء مشکلات اصلی و اساسی شرکت‌های توزیع نیروی برق قلمداد می‌شود.»

باقری، ويژگی‌ها و مزايای فنی و اقتصادی محصول نهايی پروژه را بهینه‌سازی عملکرد بانک‌های خازنی، بهبود عملکرد سیستم‌های توزیع، بهبود جبران‌سازی توان راکتیو، کاهش هزینه برق مصرف‌کنندگان صنعتی و تجاری، هزینه نسبتاً پایین نصب و راه‌اندازی این مدار در صنعت، اصلاح ضریب توان در سیستم‌های توزیع و بهبود پروفیل ولتاژ، کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری بانک‌های خازنی، حذف کنتاکتورهای خازنی، حذف رگولاتورهای میکروپروسسوری خازنی و کاهش خطرات و صدمات به تجهیزات، اپراتور و محیط زیست برشمرد.

وی، قیمت تمام شده محصول را 500 میلیون ریال و قیمت نمونه خارجی مشابه محصول با همین ظرفیت را 20 هزار دلار (معادل 400 میلیارد ریال) عنوان کرد.

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی اراک توزیع برق سجاد باقری دانشگاه آزاد اسلامی سیستم های توزیع مورد استفاده طراحی و ساخت جبران ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت

شرکت نورث‌راپ گرومَن، پهپاد زیردریایی بدون خدمه مانتا رِی (Manta Ray) را طراحی کرده که ماموریت‌های طولانی‌مدت انجام می‌دهد و محموله‌ها را به اعماق اقیانوس میبرد.

به گزارش فرادید، مهندسان یک پهپاد زیردریایی خودران مونتاژ کرده‌اند که آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی ایالات متحده (دارپا/DARPA) قصد دارد از آن برای ماموریت‌های دوربرد در اقیانوس استفاده کند.

این پهپاد که «مانتا رِی» نام دارد، با الهام از ماهیان پالیده‌خواری به همین نام با بدن‌های الماس‌شکل و باله‌های بال‌مانند ساخته شده است. این نمونه اولیه که شرکت هوافضایی و صنایع جنگ‌افزاری نورثراپ گرومَن (Northrop Grumman) آن را طراحی کرده و ساخته، یک پهپاد فوق‌العاده بزرگ است که می‌تواند مأموریت‌های طولانی‌مدت و بارگیری‌شده را بدون نیاز به پشتیبانی و تعمیرات انسانی انجام دهد.

این پهپاد پس از استقرار، می‌تواند با لنگر انداختن در بستر دریا و خوابیدن در حالت کم‌مصرف، در انرژی صرفه‌جویی کند.

تاد لیویت، معاون سیستم‌های دریایی و اقیانوسی در نورثراپ گرومَن، در لینکدین نوشت: «من هیجان‌زده هستم که یکی از اولین تصاویر مانتا رِی را که به طور کامل در تأسیسات آناپولیس ما مونتاژ شده، بازنشر کنم.»

دارپا برنامه مانتا رِی را سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی کرد تا طراحی خودرو‌های زیرآبی را بهبود ببخشد، از جمله توسعه تکنیک‌هایی برای افزایش ظرفیت بار و صرفه‌جویی در انرژی.

این شرکت در وب‌سایت خود اعلام کرده که نمونه اولیه‌ی مانتا رِی نورثراپ گرومَن چندین ویژگی منحصر به فرد را برای ایجاد «غافلگیری استراتژیک» ادغام می‌کند. این ویژگی‌ها عبارتند از خودگرانی، ظرفیت حمل تجهیزات برای پشتیبانی از ماموریت‌های مختلف، عملکرد‌های صرفه‌جویی در مصرف انرژی و پیوستگی عملکردی به این معنا که طرح را می‌توان جدا و دوباره سرهم کرد. این پهپاد در پنج کانتینر حمل و نقل استاندارد نیز قرار می‌گیرد، به این معنا که می‌تواند در سراسر جهان حمل و مستقر شود.

دیگر خبرها

  • ساخت آشپزخانه‌ به سبک مجلات دکوراسیون با هوش مصنوعی!
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • (ویدیو) تصاویر پربازدید از ساخت پهپاد و سیستم راداری توسط یک جوان افغان
  • تصاویر پربازدید از ساخت پهپاد و سیستم راداری توسط یک جوان افغان + ویدئو
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است