Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، از بامداد پنج‌شنبه ۱۲ تیرماه و پس از وقوع حادثه در مجتمع هسته‌ای شهید احمدی روشن (نطنز) مجموعه ظرفیت‌های رسانه‌ای رژیم صهیونیستی اعم از رسمی و نیابتی بسیج شدند تا با انتساب این رخداد به اسراییل، آن را به توانمندی و اراده این رژیم برای متوقف‌سازی برنامه هسته‌ای ایران مرتبط کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رسانه‌های وابسته به نظام سلطه پا را از داستان‌سرایی در مورد حادثه نطنز نیز فراتر گذاردند و مجموعه حوادث مختلفی را که به صورت کاملا تصادفی طی ۱۰ روز گذشته در نقاط مختلف ایران به وقوع پیوسته را نیز به عوامل و اقدامات رژیم صهیونیستی نسبت دادند.

مقامات این رژیم اما حاضر نشدند گمانه‌زنی‌های عمدتا هالیوودی رسانه‌های خود را تایید کنند چراکه خود به خوبی بر غیرواقعی بودن این ادعاها آگاهند و می‌دانند موج‌سواری بر رخدادهایی از این دست می‌تواند آثار و تبعات جبران‌ناپذیری برای رژیم آسیب‌پذیر اسراییل به دنبال داشته باشد.

اگرچه مقامات رسمی رژیم صهیونیستی به هیچ وجه حاضر به پذیرش مخاطرات ایفای نقش در سناریوهای هالیوودی ذکر شده نیستند اما به طور قطع نمی‌توان اقدامات و فضاسازی‌های چند روز گذشته رسانه‌های صهیونیستی و لشکرهای نیابتی آنها از جمله بی بی سی، ایران اینترنشنال، رادیو فردا، رویترز و... را خارج از اراده و برنامه هیات حاکمه اسراییل فرض کرد.

هدف اصلی رژیم صهیونیستی از طراحی و اجرای سناریوهای رسانه‌ای اخیر باور پذیر کردن اخبار مربوط به نقش اسراییل در رخدادهای اخیر به ویژه حادثه نطنز بوده است.

در طول حدود ۶ روز گذشته همه تلاش رسانه‌های جریان معاند بر روی پیدا کردن نشانه‌هایی در اظهارات مقامات و حتی منابع رسانه‌ای ایران که به نوعی تاییدکننده خط رسانه‌ای مورد نظر رژیم صهیونیستی باشد، متمرکز بوده تا با بزرگنمایی آن بتوانند تاییدی داخلی بر فضاسازی‌های ایجاد شده از سوی خود دریافت و آن را برجسته کنند.

ایران در فاصله کوتاهی پس از وقوع حادثه در سایت هسته‌ای نطنز در مورد علت وقوع حادثه به صورت رسمی اعلام نظر کرد.

کیوان خسروی سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بعداز ظهر روز جمعه و به فاصله یک روز پس از وقوع این رخداد اعلام کرد: علت اصلی حادثه مشخص شده لیکن به دلیل برخی ملاحظات امنیتی، دلایل آن در زمان مناسب اعلام خواهد شد.

با گذشت نزدیک به ۶ روز از رخداد فوق هنوز اظهارنظر دیگری در خصوص علت بروز حادثه از سوی ایران اعلام نشده است.

در این میان و به دلیل ناکامی رژیم صهیونیستی در باورپذیر کردن نقش خود در این حادثه با بهره‌گیری از فضاسازی‌های رسانه‌ای، پرده دوم از نمایش شعبده‌بازی که دست بازیگر آن در نمایش اول رو شده بود با صحنه‌گردانی بی بی سی و از طریق انتشار خبری تعجب‌آور از شب گذشته آغاز شد.

بی بی سی فارسی شب گذشته با انتشار خبری به نقل از "منابع خبری اسرائیل" که به سازمان اطلاعات برون مرزی این رژیم (موساد) نزدیک هستند اعلام کرد که این سازمان توانسته طرح ایران برای حمله به سفارتخانه‌های اسرائیل در اروپا "و نقاط دیگر" را کشف و خنثی کند.

شبکه تلویزیونی کانال ۱۲ اسرائیل گفته است که اسامی کشورهایی که به گفته موساد قرار بود سفارتخانه‌های اسرائیل در آنها هدف قرار گیرد "به دلایل امنیتی" فاش نمی‌شود.

روزنامه اسرائیلی تایمز آو ایزراییل نیز به نقل از گزارش موساد نوشته است که انگیزه طراحی این حملات سرخوردگی شدید حکومت ایران از یک رشته آتش‌سوزی و انفجار در مراکز حساس نظامی و هسته‌ای روزهای اخیر بوده است.

به نوشته این روزنامه، مقامات حکومتی ایران معتقدند که اسرائیل در این حملات دست داشته و هدف آنان انتقام‌جویی و هشدار به اسرائیل از طریق حمله به مراکز دیپلماتیک اسرائیل در کشورهای دیگر بوده است.

البته طبق معمول مقامات رسمی اسرائیل حاضر نشدند در ارتباط با این حملات یا گزارش منتسب به موساد اظهارنظر کنند.

بی بی سی با انتشار این خبر که واقعه بسیار مهمی را نقل می‌کند اما "منبع و محل وقوع آن مجهول است " مجموعه قواعد حرفه‌ای لازم‌الاجرا از سوی یک رسانه را زیر پا گذارده به شدت زیر سوال است.

بسیار واضح است که تهیه و انتشار این خبر در ادامه سناریوهای قبلی، با هدف القای پذیرش نقش رژیم صهیونیستی در رخدادهای اخیر به ویژه حادثه نطنز از سوی ایران بوده است و انتشار خبر دروغ مربوط به قصد جمهوری اسلامی برای هدف قراردادن سفارتخانه‌های این رژیم در کشورهای مختلف نیز با همین رویکرد انجام شده است.

ادامه دست و پا زدن‌های رژیم صهیونیستی برای "قدرتمندنمایی" خود به قیمت بر باد دادن حیثیت رسانه‌هایی که ادعای بی‌طرفی و رفتار حرفه‌ای دارند، نشان از ضعف و آسیب‌پذیری مفرط این رژیم داشته و تاییدکننده این واقعیت است که سردمداران اسراییل ناامیدانه بدنبال اجرای نمایش‌های تکراری برای خیالبافی در مورد آرزوهای دست‌نیافتنی خود هستند.
 

ایرنا

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: نطنز بی بی سی رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی رسانه ای بی بی سی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۴۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسکله کمک‌رسانی آمریکا به غزه؛ پرده دودی برای حمله به رفح

طرح اسکله‌ای که جو بایدن از آن به عنوان راهی برای افزایش «عظیم» کمک‌ها به غزه یاد کرده است، توسط جامعه بشردوستانه به عنوان پروژه‌ای در خطر تبدیل شدن به «پرده دود» برای تهاجم برنامه‌ریزی شده به رفح قلمداد می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گاردین در گزارشی نوشت که مقامات سازمان‌های بشردوستانه نسبت به سودمندی طرح‌های ایالات متحده برای اسکله کمک‌رسانی به غزه و مهار قحطی ابراز نگرانی می‌کنند.

در جامعه بشردوستانه نگرانی‌هایی وجود دارد که رژیم اسرائیل برای طرح اسکله‌ای که جو بایدن از آن به عنوان راهی برای افزایش «عظیم» کمک‌ها به غزه یاد کرده، برنامه‌هایی را در نظر گرفته است. مقامات امدادی می‌گویند که این پروژه در خطر تبدیل شدن به «پرده دود» برای تهاجم برنامه‌ریزی شده به رفح است. پرده دود به شرایطی اطلاق می‌شود که طی آن با استفاده از دود، عملیات نظامی پنهان می‌ماند.

این اسکله روی کشتی‌های نیروی دریایی ایالات متحده ساخته شده است و انتظار می‌رود تا اوایل ماه مه در موقعیت خود قرار گیرد. به گفته چندین مقام امدادی، طرح کنونی این است که این اسکله نه در شمال غزه، جایی که خطر قحطی شدید است، بلکه در نقطه‌ای در نیمه‌ی راه نواری که نیروهای دفاعی رژیم اسرائیل (IDF) پایگاهی مستحکم دارند، لنگر بیندازد.

این امر به این معناست که کمک‌های غذایی که از اسکله وارد می‌شود همچنان باید از یک ایست بازرسی ارتش رژیم اسرائیل در کریدور نتزاریم عبور کند؛ جاده نظامی که نوار را به دو نیم می‌کند و به عنوان یک نقطه «خفه‌کننده» برای تحویل کمک‌های بشردوستانه به شمال شناخته می‌شود.

برخی از مقامات سازمان ملل و سازمان‌های بشردوستانه بیم دارند که این کمک‌ها به سمت جنوب به اردوگاه‌هایی در رفح منتقل شود که بیش از یک میلیون فلسطینی آنجا پناه گرفته‌اند. ارتش رژیم اسرائیل از آن‌ها می‌خواهد که از آنجا خارج شوند تا بتواند حمله‌ای را علیه حماس در جنوبی‌ترین شهر غزه انجام دهد.

چنین تهاجمی ناگزیر به معنای بسته شدن موقت گذرگاه‌های رفح و کرم شالوم در جنوب غزه خواهد بود، بنابراین اسکله شناور ساخت آمریکا به عنوان جایگزین عمل می‌کند و در عین حال فشار بر رژیم اسرائیل را برای باز کردن گذرگاه‌های شمالی برای انتقال کمک‌های قابل‌توجه منحرف می‌کند.

یک مقام سازمان ملل در این رابطه گفت: «یکی از استدلال‌های کلیدی برای داشتن اسکله، قرار دادن آن به سمت شمال بود تا تامین‌کنندگان بتوانند مستقیم‌تر به این منطقه وارد شوند اما اکنون به نظر می‌رسد که این اسکله نقش پرده دود را برای حمله به رفح ایفا می‌کند.»

بمباران یک کاروان کمک‌رسانی در غزه که توسط «آشپزخانه مرکزی جهان» سازماندهی می‌شد و منجر به کشته شدن هفت امدادگر شد، نگرانی‌های امنیتی را به مانعی کلیدی در برابر هر نوع تلاش توزیع مستقل تبدیل کرده است.

کد خبر 747441

دیگر خبرها

  • پیشنهاد رژیم صهیونیستی برای انصراف از حمله به رفح در ازای توافق با حماس
  • برگزاری مراسم کهن بیل گردانی در شهر نیم‌ور
  • بی‌سابقه، تحقیرکننده و تغییردهنده محاسبات
  • بی‌سابقه، تحقیرکننده و تغییر دهنده محاسبات
  • مخالفت هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • واکنش هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • اسرائیل بعد از ۲۰۰ روز جنگ به هیچ چیز نرسید
  • رسانه صهیونیستی: اسرائیل بعد از ۲۰۰ روز جنگ به هیچ چیز نرسید
  • اسکله کمک‌رسانی آمریکا به غزه؛ پرده دودی برای حمله به رفح
  • رسانه‌های صهیونیستی: ارتش اسرائیل در حال آماده شدن برای حمله به رفح است