Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@00:56:53 GMT

قربانی کردن ایران از سوی چین در معامله با آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۶۶۴۴۳

قربانی کردن ایران از سوی چین در معامله با آمریکا

ساعت 24 -" این احتمال وجود دارد که در نتیجه مذاکرات تجاری چین با آمریکا برای خاتمه دادن به جنگ تجاری بین دوکشور ، ایران بخشی از معامله باشد وچین همراهی با تحریم ها را وجه المصالحه توافق خود با ایالات متحده کند" .

آنچه در بالا آمد بخشی از " تخمین وضعیت آتی " است که درسالنمای امنیت ملی ایران و در ذیل بررسی مناسبات ایران با قدرت های بزرگ آمده وپیش بینی یا تخمین کارشناسان " پژوهشکده مطالعات راهبردی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دراین گزارش آمده است " با ورود ایران به لیست سیاه اف ای تی اف به احتمال بسیارزیاد چین از سطح همکاری های اقتصادی و بانکی خود با ایران خواه د کاست. علاوه بر این اگر روند تحولات به سمتی پیش برود که ایران همکاری خودرا با با آژانس بین المللی انرژی اتمی را قطع کند به احتمال بسیار زیاد چین نیز از فعال سازی مکانیسم ماشه توسط قدرت های اروپایی حمایت خواهد کرد. در این گزارش می خوانیم" درحالی که در سال 2018 اندازه تجارت خارجی ایران و چین 31 میلیارد دلا ر بود از ژانویه تا نوامبر 2019 به 22 میلیارد دلار رسید که نشان دهنده کاهش 30 درصدی است.

سه سفر ظریف به چین

در سال 1398 مقامهای ایرانی و چینی در سطوح گوناگون دیدارها و گفت وگوهای مشروح و پرشماری داشته اند. درسال 1398 محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران سه بار در اردیبهشت ، شهریور و دی ماه به چین سفر کرد ونیز علی لاریجانی رییس وقت مجلس و سردار سرلشکر محمد باقری  رییس کل ستاد نیروهای مسلح به چین اشاره کرد. در سال 1398 تدوین برنامه راهبردی 25 ساله بین ایران وچین در دستور کار قرار گرفت . توسعه مناسبات در حوزه نظامی و امنیتی نیز با سفر چندین هیئت نظامی و دفاعی دوکشور به تهران و پکن و مهمتر از ان رزمایش سه جانبه ایران و چین و روسیه در کانون توجه قرار گرفت.

ایران واروپا

در این گزارش آمده است سیر کلی روند وتحولات ایران با قدرتهای بزرگ حاکی از افزایش تنش ها وفاصله گرفتن ایران از اتحادیه اروپا وگرایش به سمت قدرت های شرقی خواهد بود. به احتمال زیاد ورود ایران به لیست کشورهای غیر همکار اف ای تی اف موجب    خواهد شد اتحادیه اروپا به این بهانه از همکاری با ایران خودداری کند و اجرایی نشدن اینستکس را به ان ربط دهند. اروپایی ها در سال 1399 یک باردیگر به رهبری فرانسه شانس خود را برای میانجیگری و نزدیک سازی دیدگاه های ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق جدید و تکمیلی خواهند آزمود. رویکرد اتحادیه اروپا وقدرت های بزرگ اروپایی از تعامل با فشار فعلی به سمت تعامل با اجبار حرکت خواهندکرد. فشارها بربرنامه موشکی به ویژه از سوی سه قدرت بزرگ اروپایی واز مسیر شورای امنیت  افزایش خواهد یافت وحتی ممکن است با تحریم های مشترکی از سوی این کشورها مواجه شود.

ایران و آمریکا

اقدامهای امریکا بر ضد ایران صرفا اقتصادی نخواهد بود بلکه منزوی ساختن دیپلماتیک وجه دیگر سیاست امریکاست. امریکا باورز دارد که گسترش زئلبط دیپلماتیک و اقتصادی ایران با دیگر کشورها تحریم را کمرنگ می کند. به همین دلیل آمریکا می خواهد مناسبات ایران با کشورهی دیگر را وملتهای جهان است. تحریم اقتصادی ، تحمیل انزوای دیپلماتیک وبازدارندگی نظامی سه ستون اصلی سیاست امریکاست که با تلاش برای مشروعیت زدایی در داخل و عرصه بین المللی کامل می شود.ایران در دو راهی انتخاب قرار گرفته وناگزیر به قبول مذاکرات فراگیر وتوافق با آمریکا یا فشار روز افزون اقتصادی و سیاسی از درون خواهد شد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۶۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت افزایش یافت

تداوم تنش‌ها در خاورمیانه قیمت نفت را روز دوشنبه افزایش داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ادامه ارزیابی خطرهای ژئوپلیتیک در منطقه خاورمیانه از سوی سرمایه‌گذاران، سبب شد قیمت‌ نفت روز سه‌شنبه (چهارم اردیبهشت‌)، پس از کاهش در معامله‌های روز پیش، افزایش یابد.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۶ و ۳۴ دقیقه به‌وقت گرینویچ با ۱۸ سنت افزایش به ۸۷ دلار و ۱۸ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا روز سه‌شنبه با ۱۶ سنت افزایش، ۸۲ دلار و ۶ سنت برای هر بشکه معامله شد.

پس از نشانه‌هایی مبنی بر تأثیر اندک تنش‌های بین ایران و رژیم صهیونیستی بر عرضه نفت از خاورمیانه، قیمت هر دو شاخص نفت خام در معامله‌های روز دوشنبه (سوم اردیبهشت) ۲۹ سنت کاهش یافت.

سگاندا ساچدوا، بنیان‌گذار شرکت تحقیقاتی اس‌اس ولث استریت در دهلی، گفت: کاهش صرف ریسک ژئوپلیتیکی به‌دلیل مختل‌نشدن قابل‌ توجه عرضه نفت به‌تازگی سبب کاهش قیمت نفت خام شده است. بااین‌حال، تحولات چشم‌انداز ژئوپلیتیک همچنان در تنظیم قیمت نفت خام بسیار تأثیرگذار است.

وی افزود: با اینکه هیچ نشانه‌ای مبنی بر یک جنگ تمام‌عیار زودهنگام بین کشورهای درگیر وجود ندارد، اما تشدید تنش‌ها می‌تواند به‌سرعت روند کنونی را معکوس کند.

تحلیلگران مؤسسه ای‌ان‌زد هم با انتشار پادکستی اعلام کردند: هم‌اکنون تحولات ژئوپلیتیک هنوز هم با خطرهای زیادی همراه است، بنابراین واضح است که تا زمان مشخص‌نشدن موضوع شاهد نوسان‌های زیادی خواهیم بود.

سرمایه‌گذاران همچنین منتظر انتشار آمار مربوط به تولید ناخالص داخلی ایالات‌متحده و داده‌های مربوط به شاخص هزینه‌های مصرف شخصی در ماه مارس به‌عنوان معیار تورم ترجیحی بانک مرکزی آمریکا در اواخر این هفته هستند تا مسیر سیاست پولی را ارزیابی کنند.

دیگر خبرها

  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • کارگران «مدافعان صف مقدم» در جنگ اقتصادی هستند
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • هیئت اقتصادی کره شمالی راهی ایران شد
  • تجلیل از مردی که به تاریخ شفاهی رادیو مشهور است
  • قیمت نفت افزایش یافت
  • خیز بلند چین در افغانستان؛ چالش‌ها و چشم‌انداز
  • نرخ سکه در مدار نزولی قرار گرفت