Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@00:25:49 GMT

بی تردید از این شرایط سخت عبور خواهیم کرد

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۶۶۵۹۷

بی تردید از این شرایط سخت عبور خواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، علی ربیعی دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور و سخنگوی دولت در نشست با اعضای شورای اطلاع رسانی استانها که عصر روز سه شنبه به صورت ویدئوکنفرانس در محل وزارت کشور برگزار شد، گفت: هر چند امسال به دلیل تشدید فشارهای خارجی بخصوص تحریم های ظالمانه، عملیات متمرکز روانی دشمن برای تضعیف روحیه و امید مردم و رکود جهانی ناشی از شیوع کرونا، سال سختی را پیش رو داریم، اما بر اساس سنت های لایتغیر الهی ایمان داریم که از این شرایط سخت با همدلی مردم عبور خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی دولت با اشاره به موفقیت های چشمگیر دولت تدبیر و امید در ۵۵ ماه نخست آغاز فعالیت گفت: دولت تدبیر و امید دستاوردهای اقتصادی ملموس و بزرگی داشت. رشد اقتصادی بالا در کنار کنترل تورم و بهبود فضای کسب و کار در همین دولت اتفاق افتاد اما با روی کار آمدن ترامپ و اعمال تحریم های ظالمانه شرایط متفاوت و کشور با محدودیت هایی مواجه شد.

وی در همین خصوص یادآور شد: مردم فهیم ایران در نظر دارند که در سال ۹۷ فردی غیرمتعارف در نتیجه انتخابات ریاست جمهوری امریکا بر مسند قدرت نشست و با زیرپا گذاشتن تعهدات این کشور و اعمال تحریم‌های ظالمانه و افزایش فشارها بر ایران، موجب بروز مشکلاتی برای کشور و مردم شد که بخش عمده آن در سال ۹۹ نمود پیدا کرد.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در ادامه به عملیات روانی سنگین دشمنان علیه مردم ایران اشاره و اذعان کرد: تاکنون در هیچ دوره ای، کشور به این اندازه در نظام تحریمی دشمن قرار نگرفته بود و باید با ایمان به خود و اعتقاد به ظرفیت های داخلی مان، این دوره را با موفقیت و سربلندی پشت سر بگذاریم.

ربیعی در بخش دیگری از سخنان خود، تجربه ممتد و مؤثر برخی از اعضای دولت و همچنین حضور استانداران توانمند را از فرصت های موجود در عبور کشور از  شدید ترین فشارهای خارجی برشمرد و گفت: بی تردبد با حمایت مقام معظم رهبری و همراهی مردم، این نیروهای دلسوز و با تجربه، کشور را از شرایط کنونی خارج خواهیم کرد و روزهای بسیار بهتری برای مردم ما فرا خواهد رسید.

سخنگوی دولت افزود: دولت تدبیر و امید در طی دوران فعالیت خود متناسب با شرایط و وضعیت کشور دستاوردهای چشم گیری دارد که مردم دستاوردهای قبل از تحریم ها را لمس نمودند اما اقدامات و تلاش های دولت در زمان تحریم را که بعضا بی سابقه و کم نظیر بوده اند را به دلیل وجود فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم های آمریکا درک نکردند.

وی خطاب به اعضای شورای اطلاع رسانی استانها گفت: دشمن با جنگ روانی، سرمایه های اجتماعی را هدف قرار داده که برای مقابله با آن باید تلاش ها و اقداماتی که دولت برای حل مشکلات مردم انجام داده و در حال انجام دارد را به آگاهی و اطلاع افکار عمومی رساند و همچنین دستاوردهای دولت در شرایط سخت که به سهم خود بعضا بی نظیر بوده است، را برای مردم ملموس نمود.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با بیان اینکه همه هم و غم دولت، کمک به مردم در حل مشکلات شان است؛ گفت: همه تلاش دولت  کنترل شرایط اقتصادی کشور و بازگرداندن ثبات و بهبود فضای کسب و کار در کشور است.

در ادامه این نشست، تعدادی از روسای شورای اطلاع رسانی استانها ضمن مرور اقدامات و برنامه های این شورا، ضمن بیان نظرات و پیشنهادات خود، به تبیین چالشها و مسائل اساسی استان پرداختند و همچنین اقدامات و مصوبات شورای اطلاع رسانی استانها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 4969353 جواد بخشی الموتی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت کشور ایالات متحده آمریکا پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور علی ربیعی مجلس شورای اسلامی ایالات متحده آمریکا اسحاق جهانگیری برجام محمد باقر قالیباف حجت الاسلام حسن روحانی هیئت دولت سید عباس موسوی حسن روحانی مجلس وزارت امور خارجه محمد جواد ظریف موسوی خوئینی ها ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۶۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران

آمریکا و مکزیک در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرز‌های مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روسای جمهور کشور‌های آمریکا و مکزیک اعلام کردند در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرز‌های مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

بر این اساس، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با آندرس مانوئل لوپز رئیس جمهور مکزیک متعهد به مقابله با عبور مهاجران غیرقانونی از این مرز‌ها شدند که در سال‌های اخیر به رکورد بی سابقه‌ای رسیده است.

آن‌ها تصریح کردند دولت‌های دو کشور به زودی گام‌هایی را برای کاهش عبور مهاجران غیرقانونی از مرز‌های مشترک بر می‌دارند در حالی که به مشکلات اقتصادی و امنیتی پرداختند که باعث مهاجرت افراد می‌شود.

رهبران دو کشور در بیانیه‌ای مشترک افزودند: رهبران دو کشور در مدت زمان کوتاهی، به مسئولان امنیت ملی خود دستور دادند تا بلافاصله برای اجرای اقدامات ملموس، به منظور کاهش چشمگیر عبور مهاجران غیرقانونی از مرز‌ها در عین رعایت حقوق بشر، با یکدیگر همکاری کنند.

در همین حال، جو بایدن که برای بار دوم نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری شده، در ماه‌های اخیر دیدگاه خود نسبت به امنیت مرز‌ها را سختگیرانه‌تر کرده در حالی که موضوع مهاجران غیرقانونی تبدیل به یکی از اصلی‌ترین نگرانی‌های رای دهندگان آمریکایی شده است.

همچنین جمهوری خواهان از جمله دونالد ترامپ نامزد منتخب حزب برای انتخابات ۵ نوامبر، منتقد اصلی بایدن، از وی به دلیل برگرداندن بسیاری از محدودیت‌ها و سیاست‌های مرزی دوران ترامپ و شکست در مقابله با عبور فزاینده مهاجران غیرقانونی انتقاد کرده اند.

این در حالی است که حدود یک ماه پیش یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری و بازجویی افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز مکزیک با آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

این قانون که به طور رسمی قانون S.B.۴ نامیده می‌شود، نقطه عطفی در درگیری مرزی بین مقامات تگزاس و دولت بایدن در مورد موضوع مهاجرت و امنیت مرزی است و پیروزی بزرگی برای دولت بایدن محسوب می‌شود. همچنین براساس این قانون ورود یا ورود دوباره غیرقانونی به تگزاس از یک کشور خارجی، جرم تلقی می‌شود، و قضات ایالتی این قدرت را پیدا می‌کنند تا مهاجران غیرقانونی را ملزم به خروج از خاک آمریکا کرده و کسانی را که از خروج از کشور خودداری کنند، به تحمل تا ۲۰ سال زندان محکوم می‌شوند.

این در حالی است که موضوع مهاجرت و امنیت مرز‌ها در مرز مکزیک با آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر تبدیل به موضوعی چالش برانگیز در بین جمهوری خواهان شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان وعده اخراج مهاجران غیرقانونی و بستن مرز‌های کشور به روی این دسته از مهاجران در صورت رسیدن به سمت ریاست جمهوری را داده است.

در همین حال چندی پیش مشخص شد، تنش‌ها بین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «گرگ آبوت»، فرماندار ایالت تگزاس همچنان ادامه دارد و آبوت گفت حضور نیرو‌های گارد مرزی را در مرز‌های جنوبی آمریکا تقویت خواهد کرد تا از این ایالت در برابر «هجوم مهاجران» محافظت کند.

چندی قبل قضات دادگاه عالی آمریکا به ماموران گشت مرزی کشور به طور موقت اجازه دادند تا سیم‌های خاردار در مرز با مکزیک را که برای جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی کشیده شده، بردارند.

این در حالی است که شکایتی از سوی «کن پکستون» دادستان‌کل جمهوری‌خواه تگزاس به این دادگاه ارسال شده که در آن دادستان دولت را متهم به تخریب غیرقانونی اموال ایالتی کرده است.

اما دولت بایدن طی دادخواستی در دوم ژانویه سال جاری، اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر اینکه این سیم‌ها مانع عبور مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا شده باشد، وجود ندارد و مهاجران غیرقانونی همچنان می‌توانند از این مسیر وارد کشور شوند.

علاوه بر این دولت در ۱۲ ژانویه نیز در دادخواستی اعلام کرد مقامات ایالت تگزاس موانع جدیدی را در سراسر مرز با مکزیک نصب کرده اند که مانع از انجام وظیفه ماموران گشت مرزی برای ارزیابی و پاسخ دادن به موارد اضطراری می‌شود.

سیم‌های خاردار مرز مکزیک با آمریکا با هزینه گارد ملی تگزاس و در راستای بخشی از عملیات ستاره تنها (لقب ایالت تگزاس) کشیده شده است که ابتکاری از سوی گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت بود که در سال ۲۰۲۱ با هدف جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران از این مرز کشیده شد.

جمهوری خواهان آمریکایی بار‌ها سیاست‌های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده اند. موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته و مخالفان بایدن به دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آن‌ها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرز‌های مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

گفتنی است از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه ۲۰۲۱، تا کنون دو بار به‌صورت متوالی رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از مرز‌های جنوبی آمریکا شکسته شده است. بر اساس آمار گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، بیش از ۲,۰۰۰,۰۰۰ عبور غیرقانونی ورود به ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ ثبت شده است.

با وجود این، برخی از ناظران تحلیل‌ها در این راستا را مبالغه‌آمیز توصیف کرده و درگیری‌های میان دولت بایدن و ایالت‌های جمهوری‌خواه را در چارچوب نبرد میان دو حزب بر سر انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ و بودجه تحلیل می‌کنند.

دیگر خبرها

  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد