Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بعد از گذشت حدود یک دهه از شروع به کار پروژه "میار میار" تنها چهره ای نامناسب از ویترین شهر برای شهروندان و گردشگران داخلی و خارجی در معرض نمایش قرار گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محله میار میار یکی از مناطق بافت فرسوده مرکزی شهر تبریز است که در حد فاصل خیابان‌های محققی، فردوسی، شریعتی شمالی و کوی میار میار قرار گرفته و 160 هزار مترمربع مساحت عرصه و اعیانی آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود 10 سال پیش شرکت عمران و توسعه شهرداری تبریز پروژه ای جهت احیاء این بافت فرسوده شروع کرد و شهریور ماه سال 1391 حدود  100 میلیارد تومان اوراق مشارکت برای بلوک میار میار توسط بانک مرکزی منتشر و املاک و مغازه های موجود در محدوده طرح شروع به تملک شد.

کتابخانه، مجموعه فرهنگی، تقویت و هویت بخشی مذهبی به امام‌زاده دال ذال و بازارچه فروش صنایع دستی از جمله بخش هایی بود که در کنار کاربری تجاری آن قرار بود این پروژه داشته باشد.

با توجه به موقعیت خاص مکانی پروژه و هم جواری‌ها و کاربری‌های موجود طراحی شده که سیاست کلی طرح پیشنهادی به نوعی هماهنگی با طرح تفصیلی مصوب بوده است. در کل طرح تفصیلی پیشنهادی از بخش عمده تجاری و مسکونی و نیز پارکینگ تشکیل شده است.

اما حالا بعد از گذشت حدود یک دهه از این شروع به کار این پروژه تنها چهره ای نامناسب از ویترین شهر برای شهروندان و گردشگران داخلی و خارجی همراه با پارکینگی آماده شده است که شائبه‌هایی نیز در واگذاری آن وجود دارد.

زیان‌دهی سازمان کشتارگاه شهرداری تبریز صدای اعضای شورای شهر را درآورد

محدودیت‌های جدید کرونایی از فردا در تبریز و 6 شهرستان آذربایجان‌شرقی اعمال می‌شو

در مورد پروژه میارمیار باید شفاف سازی شود

حسین عالیباف مدیرعامل شـرکت عمران و توسـعه شـهرداری تبریز با اشاره به نیمه کاره ماندن پروژه میارمیار، ابرازداشت: فعلاً مکان پروژه کاربری پارکینگ دارد؛ این پروژه 3 بخش دارد که قسمتی تملک شده و 6 هزار متر باقی‌مانده است و در آینده تملک خواهد شد و مابقی به سازمان قطارشهری داده شده است، که ادامه کار منوط به مترو است تا نقشه ارائه کند.

اما سونیا اندیش نائب رییس شورای شهرتبریز نیز با انتقاد از عدم شفافیت در پروژه میارمیار، ابرازداشت: باید در خصوص این پروژه شفاف سازی شود که این تملکات از سال 1393 با چه هزینه‌ای و از چه بابت انجام شده و با این همه تأخیر چرا فقط به پارکینگ تبدیل شده است؛ حال این که این شرکت برنامه جدید نیز برای تملک 6 هزار متر مربع دارد.

آیا پارکینگمیارمیاربا ترک تشریفاتواگذارشدهاست؟

محمد فرج قلی زاده، تکلیف میارمیار را مورد سؤال قرار داد و گفت: برخی شواهد نشان می‌دهد که پارکینگ میارمیار با ترک تشریفات واگذار شده است و هزینه‌های میلیاردی برای تملک آن صرف شده است که باید شفاف سازی انجام شود.

اما عالیباف در پاسخ به این ابهام، در رابطه با واگذاری پارگینگ میارمیار تصریح کرد: ترک تشریفاتی در این واگذاری انجام نشده است و مانند دیگر مناقصات با آگهی، فردی مناقصه را برنده شده است؛ بدهی 21 میلیارد ریالی خود را تسویه کرده‌ایم و هیچ گونه بدهی در این سازمان وجود ندارد.

عمرم کفاف اتمام پروژه میارمیار رانمی‌دهد

محرم محمدزاده عضو شورای شهر در واکنش به ابهامات پروژه میارمیار، از این ابهامات انتقاد کرد و با طعنه گفت: عمرم کفاف اتمام این پروژه را نمی‌دهد.

اما محمد حسن اسوتچی، دیگر عضو شورای شهر هم در واکنش به سخنان وی اذعان داشت: در تملک‌ها گاها عدالت رعایت نمی‌شود و حق برخی تضییع می‌شود، در کنار آن باید دانست که چرا از ماده 8 برای تملک استفاده می‌شود.

به گزارش تسنیم، به نظر می‌رسد به دلیل اهمیت این پروژه از نظر گردشگری، اقتصادی و حتی منظر شهری که در مرکزی‌ترین نقطه شهر قرار دارد، باید ابهامات و موانع آن سریعا برطرف شده و این پروژه عظیم، به سرعت به سمت تکمیل و اتمام پیش رود تا بیش از این بافت مهم مرکزی تبریز چهره بد و نامناسبی به خود نگیرد.

انتهای پیام/114/ ع

R7887/P/S6,47/CT7 بیشتر بخوانید... از ابتلای عضو"شورای شهر تبریز" به کرونا تا بورس بازی برخی کارکنان شهرداری در ساعت اداری زیان‌دهی سازمان کشتارگاه شهرداری تبریز صدای اعضای شورای شهر را درآورد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای شهر میار میار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت

روز گذشته شهردار اصفهان به همراه جمعی از مدیران شهری، ضمن بازدید از پروژه باغ مشاهیر و اطلاع از آخرین جزئیات آن، یازدهمین جلسه شورای عالی این پروژه را برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده پنجشنبه _سیزدهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از پروژه باغ مشاهیر اظهار کرد: کار کردن در اصفهان کاری ساده نیست چرا که این روند باید با هویت شهر منطبق باشد.

وی افزود: حدود ۲ سال مطالعات پروژه باغ مشاهیر طول کشید و در نهایت با ریزبینی به خروجی قابل قبولی رسیدیم.

پس از آن رسول میرباقری عضو شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: خدا را شاکریم که این پروژه به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم این دوره مدیریت شهری آغاز شد و امید است شاهد یکی‌از اماکن تفریحی شهر باشیم.

وی ادامه داد: این پروژه با همت سازمان عمران شهرداری منطقه ۵ با قوت آغاز شده و امید است با قوت پروژه را پیش ببرد.

حسین کارگر مدیر منطقه ۵ شهرداری نیز عنوان کرد: مساحت این زمین ۲۲ هکتار است که با همت اعضای شورا و شهردار پیش رفت و عملیات آغاز شد و قرار است ابر پروژه شهری برای مردم رقم بخورد

وی اظهار کرد: امید است در مدت زمانی کوتاه پروژه را به ثمر برسانیم.

در بخشی دیگر رضا امینی مدیر اجرایی پروژه اظهار کرد: از ۱۶ فروردین این پروژه آغاز شد و در حال حاضر بستر کاملاً آماده است و در یک ماه آینده قسمتی از پروژه آسفالت می‌شود.

در ادامه نیز احسان بدخشیان مشاور پروژه باغ مشاهیر عنوان کرد: زمانی که موقعیت اصلی پروژه مدنظر قرار داشت، دنبال موقعیتی بودیم که ابنیه گل نرگس دید را نگیرد و از سمتی بلوک‌های مسکونی دید کوه را نگیرد.

وی افزود: در این مجموعه معرفی مشاهیر را داریم که چرا که باید نسبت به دوره خود معرفی شوند و نقشه‌های کل مجموعه قبل نوروز ارائه شد و روز گذشته نقشه‌های نهایی را ارسال کردیم.

در بخشی دیگر نیز حجت‌الاسلام سید احمد سجادی عضو تیم محتوایی پروژه اظهار کرد: هیچ شهری به اندازه اصفهان مشاهیر ندارد و بر همین اساس باید ارتباط نسل امروز با شخصیت‌های قدیمی بیشتر شود و در این راستا باید بدانند چه کسانی عرصه‌های مختلف در اصفهان را پدید آوردند.

پس از آن نیز اصغر منتظرالقائم از دیگر اعضای تیم محتوایی پروژه اظهار کرد: اصفهان از پیش از اسلام مرکز تمدنی بوده، پس از اسلام نیز آثار فراوانی دارد اما بلوغ تاریخ و تمدن در دوره صفویه بوده، بر این اساس زبان این تمدن نیز فارسی بوده و باید به این نکته توجه داشت‌.

وی افزود: اگر بتوانیم‌میراثمان را با فکر جدید به جهانیان عرصه کنیم، نشان‌دهنده بلوغ اصفهانی‌ها خواهد بود.

پس از آن نیز زمانی عضو دیگر تیم محتوایی پروژه عنوان کرد: شخصیت‌های فراوانی داریم که اصفهانی‌ها توجه کمی به آن‌ها دارند که یکی از این شخصیت‌ها ابن‌سینا است.

کد خبر 750251

دیگر خبرها

  • پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟
  • تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • روان سازی ترافیک تبریز با احداث ۶ تقاطع های غیر همسطح
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • روان سازی ترافیک تبریز با تقاطع های غیر همسطح
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • لیست حمایتی جبهه مطالبه مردمی تبریز اعلام شد
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت