Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه از مهمترین مشکلات تولیدکنندگان یاد کرد که بالا بودن قیمت تمام شده تولید یکی از مهمترین آن‌ها است و گفت : وقتی که گاهی بهره تسهیلات بانکی به ۲۲ درصد می‌رسد، دیگر امکان رقابت برای تولیدکننده نخواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه کالا‌های ترک با وجود کیفیت پایین‌تری که نسبت به کالای ایرانی دارند دنیا را گرفته است، اما ما امکان رقابت با آن را نداریم.

او تامین سرمایه در گردش مورد نیاز واحد‌های تولیدی را از مهمترین خواسته‌های آن‌ها برشمرد و گفت : بایداز تجربیات کشور‌های موفق هم که به خوبی توانسته‌اند از تولید و صنعت خود حمایت کنند، استفاده کنیم.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ممنوعیت‌های یک شبه صادراتی را به عنوان یکی دیگر از مشکلات صادرکنندگان برشمرد و افزود: نتیجه این تصمیمات که بدون نظرخواهی از بخش خصوصی گرفته می‌شود، از دست رفتن بازار‌های صادراتی است.

آموزشگاه فنی و حرفه‌ای خانه صنعت و معدن کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

فرهاد مرزی دبیرخانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از ناتوانی تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه و ماشین آلات با افزایش نرخ ارز یاد کرد که مشکلات آن‌ها را دو چندان کرده است.

او اشاره‌ای به مشکلات واحد‌های تولیدکننده مواد ضدعفونی کننده مقابله با کرونا در کرمانشاه داشت و افزود: مجوزی که برای این واحد‌ها صادر شده بود سه ماهه است و اکنون معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مجوز‌های این واحد‌ها را تمدید نمی‌کند.

دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ادامه داد: از سوی دیگر در حالیکه مواد ضدعفونی تولیدشده در سایر استان‌ها به راحتی در بازار کرمانشاه به فروش می‌رود، اما به واحد‌های تولیدی کرمانشاه اجازه ارسال مواد به دیگر استان‌ها داده نمی‌شود.

او از اینکه خود معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تولیدات این واحد‌ها را برای عرضه به مراکز درمانی خریداری نمی‌کند، انتقاد کرد.

مرزی از کمبود مهارت به عنوان یکی از مشکلات مهم نیروی کار در کرمانشاه یاد کرد و گفت: برای همین منظور از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور مجوز ایجاد آموزشگاه فنی و حرفه‌ای خانه صنعت و معدن استان را اخذ کردیم.

ترمز تولید را می‌کِشند

علی حجتی نائب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از دستورالعمل‌های متعدد و گاهی متناقض که درباره حوزه تولید صدر می‌شود انتقاد کرد و افزود: در شرایطی که مدام بر حمایت از تولید تاکید می‌شود، اما با صدور دستوالعمل‌های متعدد ترمز تولید را می‌کشند.

او ادامه داد: این در حالی است که تولید موتور محرکه اقتصاد است و اقتصاد‌های بزرگ دنیا نیز به واسطه قدرت تولید به اینجا رسیده اند.

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از مشکلات پیمان سپاری ارزی انتقاد کرد و گفت: مهلتی که برای برگرداندن ارز صادراتی تعیین کردند، باعث هجوم به بازار برای خرید ارز و بالا رفتن قیمت آن شده است.

حجتی گفت: اگر این تصمیم اصلاح شود دلار تا ۱۶ هزار تومان هم پایین خواهد آمد.

معارض، چالش اصلی معادن کرمانشاه

مصطفی عباسی رئیس انجمن معدن کرمانشاه از مهمترین موانع پیش روی توسعه معادن کرمانشاه یاد کرد و گفت: اگر این موانع نبود اکنون تعداد معادن فعال کرمانشاه از ۱۵۹ مورد به ۳۰۰ مورد رسیده بود.

او وجود معارضین را اصلی‌ترین مشکل معادن کرمانشاه دانست و افزود: معدنی داشتیم که سال گذشته ۱۷ پرونده قضایی مختومه داشته و فقط روند کار او را دشوار کردند.

 عباسی گفت: عمده این مشکلات نیز با محیط زیست و منابع طبیعی است که به بهانه چند گونه گیاهی و جانوری جلوی فعالیت معادن را می‌گیرند.

رئیس انجمن معدن کرمانشاه از مشکل تامین سوخت ماشین آلات معدنی هم انتقاد کرد و افزود: به دلیل کمبود سوخت معدن‌داران مجبورند از حواله تراکتور‌ها و یا سوخت بی کیفیت استفاده کنند.

خام‌فروشی سنگ آهن بلای جان صنایع فولاد

جهاندار شکری رئیس خانه صنعت و معدن جوانان کرمانشاه به مشکلات صنایع فولاد اشاره کرد و افزود: اگرچه ایران در زمینه معادن سنگ آهن جزو بهترین کشور‌های دنیا است، اما صادرات بی رویه مواد اولیه خام امروز تولیدکنندگان داخل را برای تامین مواد اولیه با مشکل مواجه کرده است.

او از افزایش قیمت ناگهانی در صنایع فولاد هم یاد کرد و افزود: با این روند حتی اگر تمام بانک‌های کشور هم جمع شوند نمی‌توانند سرمایه در گردش مورد نیاز صنایع فولاد را تاین کنند.

شکری ادامه داد: درخواست ما این است که اولویت واگذاری معادن به صنایع مادر استان باشد تا کسانی‌که در حوزه تولید فعالیت دارند بتوانند از معادن نیز استفاده بهینه ببرند.

کریمی نماینده تولیدکنندگان محصولات مقابله با کرونا در استان کرمانشاه از عدم تمدید پروانه واحد‌های تولید مواد ضدعفونی کننده از ۱۵ خرداد به بعد گلایه کرد و گفت: این امر باعث دپو ملزومات در این واحد‌ها شده است.

او گفت: از سوی دیگر همین واحد‌ها در ایام فعالیت با معضل تامین الکل مواجه بودند.

کریمی از اینکه بیمارستان‌های کرمانشاه ملزومات بهداشتی مورد نیاز برای مقابله با کرونا را از واحد‌های تولیدی استان خریداری نمی‌کنند، گلایه کرد .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن واحدهای تولیدی واحد صنعتی نرخ ارز معدن و تجارت استان کرمانشاه استان کرمانشاه خانه صنعت و معدن رئیس خانه صنعت واحد های تولید صنایع فولاد واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۷۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مردم شهرستان عسلویه بررسی و پیگری شد

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر پورات صبح پنجشنبه در حاشیه میز خدمت در شهرستان عسلویه اظهار کرد: کاروان خدمت مسئولان استان بوشهر در سفر شهرستانی به شهرستان عسلویه، ضمن دیدارهای چهره به چهره با مردم، بخشی از طرح‌های عمرانی و اقتصادی این شهرستان مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر افزود: برپایی چنین برنامه‌هایی در قالب میز خدمت اقدام بسیار با ارزشمندی است تا بتوانیم با مردم دیدار چهره به چهره داشته باشیم.

وی تصریح کرد: در این دیدار ۶۳۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه، ضروری و کارگشایی و ۱۹ میلیون تومان مساعدت مالی بلاعوض به افراد نیازمند اختصاص داده شد.

پورات عنوان کرد: همچنین ۱۰ بسته معیشتی به افراد درخواست کننده اهدا شد و فاکتورهای درمانی و کمک درمانی افراد محروم این شهرستان توسط هلال احمر استان تقبل هزینه شد.

وی گفت: در این دیدارها، بیش از ۵۰ مورد درخواست اشتغال پیگیری و دستور لازم صادر شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر یادآور شد: در این دیدارها مهم‌ترین موضوعات متقاضیان در حوزه تسهیلات بانکی، اشتغال، اجرای طرح هادی، مشکلات ایثارگران و بنیاد شهید، منابع طبیعی، ثبت و اسناد و اداره کل ورزش و جوانان بوده است.

کد خبر 6088473

دیگر خبرها

  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • مشکلات مردم شهرستان عسلویه بررسی و پیگری شد
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل