Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند؛ گفت: از امروز فعالیت تجاری در بندر خشک شلمچه به طور رسمی از سرگرفته شد.

به گزارش خبرنگار برنا از خرمشهر، سید علی موسوی امروز در نشست خبری که در محل اجتماعات سالن تجاری شلمچه برگزار شد، اظهار کرد: روز گذشته در دیدار مرزی که با حضور العیدانی استاندار بصره، سرکنسول ایران در بصره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند در شلمچه صورت گرفت، بر آغاز رسمی فعالیت تجاری از مرز شلمچه در قالب صدور کالاهای پروتئینی، لبنی و غذایی بدون محدودیت صدور تاکید شد و نتیجه این دیدار از سرگیری فعالیت تجاری این مرزبین المللی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در پی اتخاذ این تصمیم به تمام اتاق های بازرگانی، گمرک و دیگر تشکل ها اعلام شد که می توانند نسبت به صادرات کالاهایشان از مرز شلمچه اقدام کنند.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند به اجرایی شدن الزامات و پروتکل های بهداشتی مد نظر عراق توسط سازمان منطقه آزاد اروند برای آغاز فعالیت تجاری مرز شلمچه اشاره کرد و افزود: برای رعایت پروتکل های بهداشتی گیت نفر رو و خودرویی را آماده کرده ایم که وسایل نقلیه و افراد پس از ضد عفونی شدن و کنترل امکان خروج از مرز را پیدا کنند.

موسوی بر اینکه در حال حاضر صادرات موادغذایی، بهداشتی، صیفی جات، فنی و مهندسی از منطقه آزاد اروند به عراق صادر می شود، از تصمیم گیری در خصوص صادرات دیگر محصولات و تسهیل شرایط در آینده ای نزدیک خبر داد.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند بر اینکه موضوع ارز آور بودن محصولات صادراتی از منطقه مد نظر است، تاکید و بیان کرد: به منظور تنظیم بازار و جلوگیری از کمبود برخی اقلام اساسی و مورد نیاز مردم نیز، وزارت صمت پیگیری های لازم را انجام و با برنامه ریزی مناسب در راستای تسهیل امور اقدام می کند.

او در ادامه به تشریح روند توافق برای آغاز فعالیت مرز تجاری شلمچه پرداخت و اضافه کرد: برای آغاز فعالیت تجاری ۲۰ مکاتبه با مقامات عراقی از جمله استاندار بصره، نخست وزیران قدیم و جدید، سرکنسولگر ایران، رایزن، اتاق ایران و سایر مقام ها انجام شد.

موسوی با بیان اینکه در حال حاضر فعالیت مسافری از مرز شلمچه متوقف است، ادامه داد: برای فعال شدن بخش مسافری شلمچه نیز قرار است موضوع از طریق دولت مرکزی پیگیری شود و پس از برگزاری جلسات کارشناسی و انجام برخی تعاملات دو سویه، در آینده ای نزدیک این بخش نیز فعال شود.

معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند یادآور شد: شیوع بیماری کرونا روند صادرات در منطقه آزاد اروند را متوقف نکرد و در سه ماهه نخست امسال به رغم توقف صادرات از مرز شلمچه، این کار از طریق بندر خرمشهر انجام شد.

او ادامه داد: صادرات از راه آبی و با بهره گیری از ۲۰ پُست اسلکه به انجام رسید و در این مدت ۹۳ میلیون دلار کالا از طریق بندر خرمشهر به کشورهای عراق، کویت و دیگر کشورها صادر شده است.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند همچنین به حمایت از نیروی انسانی و سرمایه گذاران فعال در شلمچه در مدت تعطیلی این مرز تجاری اشاره کرد و گفت: در این مدت به منظور حمایت از نیروی انسانی فعال در شلمچه که به خاطر بروز و شیوع کرونا با تعطیلی کارها مواجه شده بودند، تعدیل و یا اخراج نیروها نداشتیم و برای حمایت از سرمایه گذاران در این منطقه هم اجاره بهای املاک و تاسیسات موجود در بندر خشک شلمچه به مدت سه ماه بخشیده شد.

موسوی در پایان از تلاش اتاق های بازرگانی آبادان و خرمشهر برای پیگیری هایی که از سر گیری فعالیت ها از مرز شلمچه انجام شد، در قالب پیگیری امور از طریق اتاق ایران و یا کمیسیون های تخصصی بود و از همکاری گمرک نیز در به نتیجه رسیدن این تلاش ها، تقدیر کرد و افزود: همه ی عوامل دست به دست هم دادند تا امروز شاهد از سرگیری فعالیت تجاری در این مرز باشیم.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مناطق آزاد منطقه آزاد اروند مرز شلمچه گمرک شلمچه صادرات از شلمچه فعالیت تجاری مرز شلمچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۸۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیات تجاری هرمزگان از بندر کانتینربری شانگهای چین

ایسنا/هرمزگان هیات تجاری اقتصادی استان هرمزگان روز سه‌شنبه از بندر کانتینربری شانگهای چین به عنوان بزرگترین بندر کانتینربری جهان بازدید کردند.

عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، امروز (یازدهم اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید از این بندر و همچنین نشست با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شانگهای چین اعلام کرد: آشنایی بیشتر با فرآیندهای تخلیه و بارگیری و نگهداری از کالا در پرترددترین بندر کانتینربری جهان از دلایل مهم این بازدید بود.

وی با اشاره به ابلاغ راهبردهای اقتصاد دریامحور توسط رهبرمعظم انقلاب و تاکیداتی که رییس جمهور در خصوص اقتصاد دریامحور داشتند، بیان کرد: با وجود زیرساخت‌هایی که در استان هرمزگان در حوزه بندری ایجاد شده و ارتقاء ظرفیت کانتینربری از ۶.۱ میلیون TEU به ۷.۱ میلیون TEU و افزایش جابجایی کالای فله‌ای از حدود ۱۵۰ میلیون تن به ۱۸۰میلیون تن و وجود زیرساخت‎‌های دیگری از جمله بهره‌برداری از فاز سوم بندر شهید رجایی و توسعه‌ای که در حوزه بندری داشتیم، ما را برآن داشت که از بندر شانگ‌های بازدید کنیم.

شهرزاد افزود: باتوجه زیرساخت‌های خوبی در استان هرمزگان وجود دارد و هم اینکه رویکرد صادرات محوری که به‌عنوان دستورکار در حوزه اقتصادی مورد توجه است، به نظر می‌رسد این بازدیدها می‌تواند ظرفیت استان را برای استفاده از زیرساخت‌های بندری دوچندان کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان با اشاره به حوزه مدیریت فرآیندی، حقوق کشتیرانی و صنعت بیمه دریایی، اظهار کرد: با توجه به زیرساخت‌های مهم در هرمزگان به‌عنوان یک استان مرزی، نیاز است دستورکار فعال‌تری نیز در بحث مدیریت فرآیندی و اصلاح فرآیندها از زمان ورود کالا تا زمان ترخیص کالا از یک طرف و از سویی دیگر حقوق دریایی و حقوق کشتیرانی و صنعت بیمه دریایی داشته باشیم.

شهرزاد افزود: وجود زیرساخت‌های مهم بندری در استان هرمزگان، به‌عنوان یک الگوی مناسب از بنادر فعالی که در سایر جهان است، استفاده و بهره خوبی برد که بندر شانگ‌های می‌تواند به‌عنوان یک الگو مورد استفاده قرار بگیرد.

همچنین طی روزهای اخیر هیات اقتصادی هرمزگان از نمایشگاه صنعت شیشه چین بازدید کردند و در حاشیه این نمایشگاه مذاکراتی جهت خرید خط تولید واحدهای شهر شیشه و واحدهای پایین دستی این صنعت توسط سرمایه گذاران و مدیران اجرایی با طرف چینی انجام شد.

روز گذشته نیز هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان در راستای توسعه صادرات غیرنفتی در امر صادرات میوه و تره بار، از یکی از میدان‌های میوه و تره بار شانگ‌های چین بازدید کردند که این بازدید طبق بیان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، می‌تواند به‌عنوان یک رویکرد برای دستگاه‌های تخصصی و همچنین تولیدکنندگان و هم بهره‌برداران این بخش مورد توجه قرار بگیرد.»

علی محمدی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شانگهای چین نیز در این نشست، اظهار کرد: دو نمایشگاه مهم در شهر شانگ‌های برگزار شد که هیات تجاری اقتصادی استان هرمزگان از این نمایشگاه‌ها بازدید کردند و در کنار آن از یکسری از توانمندی‌های شهر توسط این هیات بازدید شد و تبادل نظر خوبی در بخش اقتصادی انجام شد.

وی افزود: راهکارهای توسعه با شرق چین، بین هیات اعزامی استان هرمزگان و دوستان ما تبادل شد که امیدواریم در آینده نزدیک این تبادل نظرها به‌صورت رسمی بین ۲ طرف ادامه پیدا کند و از ظرفیت‌های اقتصادی شانگ‌های و استان‌های شرق چین و استان هرمزگان بیش از گذشته مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

به گزارش ایسنا؛ هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه با استقبال گرم سرکنسول در فرودگاه شانگهای، وارد کشور چین شده و در نخستین و دومین روز از سفر هیات تجاری، مذاکرات دوجانبه تولیدکنندگان هرمزگانی با طرف چینی در حوزه‌های مختلف به‌ویژه تولید قطعات بتنی و متدهای سبک ساختمانی، توسعه واحدهای پتروپلاستیک، تولید آب معدنی و تولید پلاستوفوم انجام شد.

همچنین نمایشگاه بین‌المللی صنعت لاستیک و پلاستیک (CHINA PLUST) کشور چین نیز در شهر شانگهای مورد بازدید هیات تجاری قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • اطلاعیه جدید وزارت حمل و نقل عراق درباره انتقال مسافران از اروند رود
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از بندر کانتینربری شانگهای چین
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری