Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تبعیض نژاد در جامعه آمریکا موضوع جدیدی نیست در دوره‌های مختلف تاریخی این کشور وود داشته و به صورت‌های مختلف اقلیت‌های نژادی را در این کشور تحت تاثیر قرار داده است. تاریخ انتشار: 22:00 - 18 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۵۱۶۴

خبرگزاری میزان - پایگاه «تی بی اس نیوز» در گزارشی به تبعیض نژادی در جامعه آمیرکا پرداخته و می‌نویسد «آیا تاکنون به این موضوع دقت کرده اید که آمریکا بسیار شدیدتر از دیگر کشور‌ها با ویروس کرونا مواجه شده است؟ این موضوع از دو جنبه باید بررسی شود که مورد نخست خود ویروس کروناست و موضوع دوم تبعیض نژادی در این کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این گزارش می‎گوید «تبعیض نژادی از زمان‌های دور، بخشی جدایی ناپذیر از جامعه آمریکا بوده و بخشی از این موضوع به دلیل آن است که این کشور از طریق به بردگی کشیدن مردم آفریقا، ثروتمند شده است.»

«تی بی اس نیوز» در بخش دیگری می‌افزاید «مدت هاست که سرکوب و خشونت نژادی در فرهنگ آمریکا گنجانده شده و اکنون مردم این کشور در حال غرق شدن در مشکلاتی هستند که ریشه آن‌ها تبعیض نژادی است.»

این پایگاه در ادامه گزارش خود این پرسش را مطرح می‌کند که «آیا تمامی مردم آمریکا نژاد پرست هستند و با وجود جنبش زنگی سیاهان اهمیت دارد، چشم انداز پرداختن به این موضوع همچنان تاریک است؟»

نگارنده می‌نویسد «بدون شک مردم آمریکا با خشونت‌های نژاد پرستانه بیشتری در مقایسه با دیگر کشور‌ها مواجه هستند؛ و مرگ غم انگیز جورج فلوید جدیدترین مورد از این خشونت‌ها به شمار می‌رود؛ مرگ جورج فلوید به شروع تظاهرات‌های گسترده زندگی سیاهان مهم است، در سراسر جهان منجر شد، اما سرکوب نژادپرستانه علیه سیاه پوستان بسیار پیش‌تر از این آغاز شده است.:

بیشتر بخوانید: لاتین تبارها زیر فشار توهین‌ها و آزار‌های کلامی از کشتار شهروندان در داخل تا جنگ‌های بی پایان در خارج

مطالعه‌ای از سوی روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» انجام شده و خشونت‌هایی را که ۱۰۱ نوجوان سیاه پوست در واشنگتن دی سی طی ۲ هفته با آن مواجه بوده اند را دنبال کرده است؛ این افراد ۵ هزار و ۶۰۰ تجربه تبعیض نژادی را در طول این ۲ هفته گزارش کرده‌اند.

این آمار به معنای آن است که به طور متوسط هر نوجوان سیاه پوست آمریکایی در هر روز با ۵ مورد برخورد نژادپرستانه مواجه می‌شود.

«تی بی اس نیوز» در بخش دیگری با اشاره به اینکه «مسئولیت این رفتار‌های نژاد پرستانه بر عهده چه کسی است؟»، می‌نویسد «در بسیاری از موارد، مسئولیت اینگونه اقدامات نژاد پرستانه بر عهده سفید پوستان است چرا که این گروه اکثریت جامعه آمریکا را تشکیل می‌دهند.»

خشونت و رفتار‌های نژاد پرستانه علیه سیاه پوستان در آمریکا ابعاد بسیار گسترده‌ای دارد، اما خشونت پلیس علیه این گروه بسیار قابل ملاحظه است؛ بر اساس تخحقیقاتی که در سال ۲۰۱۸ از سوی موسسه «لنسنت» انجام گرفته، طی این سال ۳۰۰ سیاه پوست به دست پلیس آمریکا به قتل رسیده اند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا دونالد ترامپ نژاد پرستانه تبعیض نژادی تبعیض نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۹۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود

 علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می گردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود از همان سال‌ها هشدار‌های رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد. هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. درسال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تایید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و مواحده طرح کنترل جمعیت در سطح بین الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشورما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلا پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

دی در ادامه گفت:، اما به تعبیر خودم این‌ها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث تنگ دستی که ناشی از افزایش فرزند می شود. بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزند آوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزند آوری در مقابل هم قرار گیرند؛ و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

وی تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همینطور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم.

جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر و در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند. 

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • خشونت علیه دانشجویان و اساتید ذات واقعی آمریکا را نشان داد
  • خدمت مسئولان به مردم باید به‌دور از تبعیض باشد
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • واکنش بایدن به اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • انتقاد گزارشگر سازمان ملل از خشونت پلیس آمریکا در اعتراضات دانشگاهی
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • واکنش در سازمان ملل به خشونت علیه دانشجویان آمریکا